Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Thez,azt tapasztaltam,amit elöre látni lehetett,kb két három meghúzás után(ami azért volt mert visszalazult a papucs) már elkezdte enni a vázban a "nútot"...
Egyébként neked ilyen vázad van?Ha nem akkor te még királyabb "szaki" vagy...
Nem kell Istent és harcedzett veteránt játszani....arra senki sem kíváncsi.
Egyébként azt csak egy értelmi fogyatékos nem látja elöre hogy az acél csavar -ami ugye keményebb a vát alu anyagánál- a folyamatos izomból húzástól meg fogja enni a váz felvekvö felületét.És nem csak nekem ez a véleményem.

Tom legalább érdemben hozzá tudot szólni.

majd akkor írd ha ezt tapasztaltad
vagy ennyire jó gépészmérnöki képesítésed van, hogy ránézésre megmondod?
hát igen, rutinos versenyzõvel akadt dolgunk.

"Boldogok a heringek...."

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nekem semmi bajom vele...csavar cserél keményebbre, és amúgy sem veszed ki 5 percenként a kereket...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
majd akkor írd ha ezt tapasztaltad
vagy ennyire jó gépészmérnöki képesítésed van, hogy ránézésre megmondod?
hát igen, rutinos versenyzõvel akadt dolgunk.

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Hali,
Most raktam össze egy új SingleSpeed PolarX et.
Van valaki ,akinek u.ilyenje van?Milyen tapasztalata van vele?
Idáig nekem jók a benyomásaim,kivéve a papucs ultragagyi és gyenge rögzítését.Ezt szerencsére házilag nagyon jól tudtam orvosolni,nem lesz vele baj,és még jól is néz ki.:)
De az a véleményem hogy Csekééknek sok gondja lesz a reklamációkkal.Nagyon elkapkodták azt a papucsrögzítést:pont ott,ahol a legnagyobb hajtási erök vannak,odatettek két,kb. 1.5-1.5 mm en felvekvö,szar lencsefejü csavart,ami ráadásul a váz alumínium anyagával találkozik direktbe.
Vajon megeszi-e a kis felvekvö felületen,ultra keményen meghúzott csavar a vázat....:chin: Nem is kérdéses a válasz...
"Boldogok a heringek...."

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
olvass vissza bátran, ki lett tárgyalva, azis hogy melyik milyen csõszettbõl van, meg a súlyok is igen szépen.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Az idei Pyxis és a Pyxis Team között csak a festés a különbség?
Nem hiszem, hogy csak a fekete festés miatt kerül 8ronggyal többe a Team.
Tud valaki esetleg 20"-as mérethez tömeg adatokat?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

A végén még ott tartunk, hogy az is meglesz és akkor mit szólnak a töbiiek? :)

Gratulálnak ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha lesz REBA akcioban, akkor az be lesz ujitva iden. Ha nem akkor nekem csak jovore telo.

Áá, a holt szezonban lemennek a telók árai is, nem? A végén még ott tartunk, hogy az is meglesz és akkor mit szólnak a töbiiek? :)
Egyébként én is akkor szeretnék újítani, legalábbis, ha lesznek akciók.. Ha nem, akkor marad jövõ tavaszra az egész..

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Lehet, hogy a holt szezonban. Akkor mas bringas kiadasom ugy se lesz. Nemtom. :-)

Áá, a holt szezonban lemennek a telók árai is, nem? A végén még ott tartunk, hogy az is meglesz és akkor mit szólnak a töbiiek? :)
Egyébként én is akkor szeretnék újítani, legalábbis, ha lesznek akciók.. Ha nem, akkor marad jövõ tavaszra az egész..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lehet, hogy a holt szezonban. Akkor mas bringas kiadasom ugy se lesz. Nemtom. :-)

Ne mááár, még az idén?? :D

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Viszont hamarosan veszek pont ilyen pedalt es spd-t :-)

Ne mááár, még az idén?? :D

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Én is egy darabig majd a Look pedálommal és az oúti cipõmmel használom, amíg nem lesz esõ, sár. Aztán, esetleg idén spd cipõ.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azt adtak volna, de mivel nem volt SPD-m egy WTB-re csereltettem es a tobbit levontak az arbol :-) Viszont hamarosan veszek pont ilyen pedalt es spd-t :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Lenne még egy kérdésem, Nektek milyen pedált adtak hozzá? Az enyém egy Shimano PD-M520 + egy SM-PD22 "átalakító" (csakorlatilag egy mûanyag lapos stopli)

A

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
En nem mondtam, hogy a par LX cucc miatt hagy fizessek mar kicsit tobbet megis :-) Igy 30-al olcsobban vettem, mint a rendes ar, jobb cumoval :-)

Persze, ebbõl a szempontból jó volt a bolt.. :) Szóba került egy az alkatrész árkülönbözeten alapuló árcsökkentésre is, de nem akartam annál rosszabbat..

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Az elso negativ tapasztalat. De szo nelkul csereltek :-)

Persze, ebbõl a szempontból jó volt a bolt.. :) Szóba került egy az alkatrész árkülönbözeten alapuló árcsökkentésre is, de nem akartam annál rosszabbat..

Edit: mondjuk volt negatív is. A bátyámnak idén vettünk egy Polaris-t és 40 km körül kiesett a hajtókar (elõtte egy picit zizgett, de nem mozgott). Erre a szervízes azt mondta, hogy biztos kivette a helyérõl.. Nem nagyon akarta elhinni, hogy a bátyám azt sem tudja, hogy mit minek hívnak a biciklin, életében ez volt az elsõ neki..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az elso negativ tapasztalat. De szo nelkul csereltek :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Erre gondoltam en is, de nem mertem leirni. Szoval nem volt deore, hat raktak ra LX-et. A vasarlo meg jol jar. Szeretem a magellant :-)

Páromnak vettünk egy Cratert még tavaly, és neki épp lefele változtattak a felszereltségen.. Ráadásul én nem is értek hozzá annyira, de szerencsére otthon amikor átnéztem furcsa volt az elsõ váltó felirata.. Visszavittem, bocsánatot kértek, mondták nem nézték és kicserélték rajta helyben..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hetvegen HHH. Johetsz outival is alazni felfele. Aztan majd lefele az erdobe is gyere utanam :-)

vagy inkább meglepetésként megyek az oútival az aszfalton felfelé alázni mindenkit :)

azért az avatar még marad, az országútizás egyelõre nagyobb feeling

Enyim Paripa

Let the people speak

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
vagy inkább meglepetésként megyek az oútival az aszfalton felfelé alázni mindenkit :)

azért az avatar még marad, az országútizás egyelõre nagyobb feeling