Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Szia!

Szterintem alapvetõen nehéz az a váz... és milyen teló van benne? mert azért 130 út egy kicsit sok és kicsit elnyeli az energiádat.Kisebb telóval meg rossz a fejcsõszög miatt. Szerintem ha komolyan ebbe az irányba hajtasz, akkor vegyél egy "crux"-ot. Nagyon más!! És egyáltalán nem drága. Aztán a hajtómûvet is cserléd egy könnyebbre, meg a gumikat, meg kell egy jó váltásrendszer... de lehet, hogy ezek megvannak már.

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
sziasztok magellánosok ;)
van egy px-em amit eredetileg dirtre vettem, de rájöttem, hogy inkább maratonozni szeretnék. hogy szolgálna erre egy px mondjuk új hajtókarral és váltókkal?

de eladó, ha valakit érdekel, vagy magellan crux-ra cserélhetõ :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Igen, minden világos. És a kormány magassága mit számít? Pl mászásnál vagy lejtõzésnél melyik elõnyösebb? ha alacsony, vagy magas?

mászásnál alacsony, lejtõzésnél magas....szal vhol a 2 között lesz a jó.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Most megfogtál... :cry:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Igen, minden világos. És a kormány magassága mit számít? Pl mászásnál vagy lejtõzésnél melyik elõnyösebb? ha alacsony, vagy magas?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ülés:
Úgy állítsd be, hogy rálépsz a pedálra sarokkal, alsó pozícióba tekersz és ilyenkor a térdednek egy picit behajlítva kell lennie.
Másrészt a pedálra lépj rá, és úgy tologasd elõre-hátra az ülést, hogy a térded és a pedál tengelye (a hajtókar ilyenkor a földdel párhuzamos) a talajra állított merõlegesen legyen rajta.
Kormány:
Ahogy kényelmes, igazából a karod és a csuklód legyen egy egyenesben (bár ez inkább a fékkarra vonatkozik).
Ezek csak irányadó beállítások, úgy állítsd, ahogy kényelmes.
Remélem érthetõ :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Még jó, hogy az én stuckóm vagy 11 centi(modolo Pilot) és egy 22"-os polarisom van :Ð Igaz, 197 centi vagyok. Nincs is bajom csak az üléssel. azzal még variálok, hogy elõrébb, hátrébb. De pl. a POLRAR-X meg sokkal rövidebb... igaz, az meg nem cc-re való.
Egyébként el tudna valai látni hasznos tanácsokkal a kormánymagasság, ülés pozícóval kapcsolatban? mert naggyából a hasamra ütötttem aztán jó. Valahol biztos írt már ilyet valaki ,csak én nem találom. :(:(:(

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
sajnos magellánék elmértek valamit,mert alapjában véve kurva hosszu a felsõcsövük igy jó 2 centivel rövidebb stucni kell hozzá mint egy normál vázhoz.
nekem emiatt nem jön be, valakinek mondjuk meg pont ez tetszik

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
16.5ös magellan sztem jó akkora magassághoz, legalábbis az akkora draco nekem jó volt, és énis annyi vagyok

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kicsit szünj meg...bocs, de ezt muszáj volt...a pyxis team jó váz, de nyugodtan nézzz körül a piacon, vannak még más vázak is...amúgy én is ezen gondolkoztam ,de sala mester tegnap felvilágosított, hogy a magellan vázak eleve hosszúak, ezért az én alacsonyságomhoz (171 cm) nem való..szóval nekem a következõ vázam egy Kelly"s lesz, talán a hacker vagy a raptor..majd valamikor..

opi89

opi89

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
jó a PYXIS TEAM vagy gondolkodjak máson???

Nem nagyon hallottam róla rosszat!!!!!!!!!!

opi89

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
fan = rajongó, ventillátor
fun = viccesség

opi89

opi89

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Szevasztok Magellan fun-ok! cc-s vagyok. Mi a véleményetek a Phyxis Team vázról?

opi89

Re4p3R

Re4p3R

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Azta qrwa! Az új polarx tényleg ennyire gusztustalan "cécé" váz lesz? Hogy néz ki az a papucs?! bröáff..Én elhajlitottam a 2005-ös papucsát és ez még attól is csirkébb!!Az új vázam,az SS viszont nagyon bírja a kiképzést!

--->>PolarX2005<<---
Lecseréltem már egy SS-re!

stuff_24

stuff_24

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

kicsit több mögöttes dolog van a "úgy néz ki ez meg az mint" dolog mögött, ebbe ne menjünk bele
a kinézet meg hát igen:)

ss még nemvolt a csekénél mikor ezek a fotók készültek.

Hat ja !!! de mit mondjak ha ez az igazsag !!! :)
Amugy kosz az infot !!! ha megtudtok valamit a px ss rol, akkor irjatok le !!!
vagy ha valakinek akad egy kepe rolla az rakja mar fel !!!
Elore is kosz !!! :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kicsit több mögöttes dolog van a "úgy néz ki ez meg az mint" dolog mögött, ebbe ne menjünk bele
a kinézet meg hát igen:)

ss még nemvolt a csekénél mikor ezek a fotók készültek.

stuff_24

stuff_24

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Kosz !!! Tudom, mar lattam a sima papucsost, de engem a single speed erdekelne, hogyha van e esetleg rolla info vagy kep ?!!! Elore is kosz !!!
Amugy nekem nagyon nem teccik a 2006-os px !!!
Esetleg nem tudja-e valaki, hogy 2004-tol lecsereltek-e a tervezoket akik addig terveztek a vazakat, mert ha igen akko gratula nekik !!! eddig amit tudtak azt elba****k a vazon !!! :)) ami teccik az a SS megoldas, igaz vannak problemak vele, de na... de az is EVIL D.O.C. masolat, a sima papucsos meg Merida !!! :P
Van e egyaltalan altaluk tervezett resze a vaznak, mert szerintem ezek mar uj tervezok, es semmi kozuk nincs a 2003-ig tervezett szeriakhoz ?!!! lasd most is egy GT papucs koppintast nyomattak a vazra, ami asszem meg a 2001 GT rucuson is volt (biztos jo, ha a GT-n bevalt) !!! na mind1

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De annyira elfelejtettem, hogy most nem is tudom hirtelen mire gondolsz :)

Basszus, te még mindig nem felejtetted el a múltkori piszkálódásomat?:clap:
Nem a te inged, de úgy látom nagyon kell...
És még hogy én látom fekete-fehéren a világot...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
már volt belinkelve párszor, bár ez nem az SS
Feltöltött kép
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

stuff_24

stuff_24

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Valaki tud-e mar valamit a 2006-os polar-x ss rol ??? maradt ugyan az a papucs ami volt 2005-os vazon, vagy lecsereltek masikra ???
Ha esetleg van valakinek rolla kep akkor kerlek tegyetek mar fel !!! Koszi !!! :)