Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Indította
MSONAJ
, 2003. augusztus 01. 11:52
vendég_kerekeske_*
Írta 2005. december 31. - 11:54
Szia!
Szterintem alapvetõen nehéz az a váz... és milyen teló van benne? mert azért 130 út egy kicsit sok és kicsit elnyeli az energiádat.Kisebb telóval meg rossz a fejcsõszög miatt. Szerintem ha komolyan ebbe az irányba hajtasz, akkor vegyél egy "crux"-ot. Nagyon más!! És egyáltalán nem drága. Aztán a hajtómûvet is cserléd egy könnyebbre, meg a gumikat, meg kell egy jó váltásrendszer... de lehet, hogy ezek megvannak már.
Szterintem alapvetõen nehéz az a váz... és milyen teló van benne? mert azért 130 út egy kicsit sok és kicsit elnyeli az energiádat.Kisebb telóval meg rossz a fejcsõszög miatt. Szerintem ha komolyan ebbe az irányba hajtasz, akkor vegyél egy "crux"-ot. Nagyon más!! És egyáltalán nem drága. Aztán a hajtómûvet is cserléd egy könnyebbre, meg a gumikat, meg kell egy jó váltásrendszer... de lehet, hogy ezek megvannak már.
Írta 2005. december 31. - 11:11
sziasztok magellánosok
van egy px-em amit eredetileg dirtre vettem, de rájöttem, hogy inkább maratonozni szeretnék. hogy szolgálna erre egy px mondjuk új hajtókarral és váltókkal?
de eladó, ha valakit érdekel, vagy magellan crux-ra cserélhetõ
van egy px-em amit eredetileg dirtre vettem, de rájöttem, hogy inkább maratonozni szeretnék. hogy szolgálna erre egy px mondjuk új hajtókarral és váltókkal?
de eladó, ha valakit érdekel, vagy magellan crux-ra cserélhetõ
Írta 2005. december 30. - 17:04
mászásnál alacsony, lejtõzésnél magas....szal vhol a 2 között lesz a jó.....Igen, minden világos. És a kormány magassága mit számít? Pl mászásnál vagy lejtõzésnél melyik elõnyösebb? ha alacsony, vagy magas?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. december 30. - 17:02
Most megfogtál... :cry:
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
vendég_kerekeske_*
Írta 2005. december 30. - 17:01
Igen, minden világos. És a kormány magassága mit számít? Pl mászásnál vagy lejtõzésnél melyik elõnyösebb? ha alacsony, vagy magas?
Írta 2005. december 30. - 16:15
Ülés:
Úgy állítsd be, hogy rálépsz a pedálra sarokkal, alsó pozícióba tekersz és ilyenkor a térdednek egy picit behajlítva kell lennie.
Másrészt a pedálra lépj rá, és úgy tologasd elõre-hátra az ülést, hogy a térded és a pedál tengelye (a hajtókar ilyenkor a földdel párhuzamos) a talajra állított merõlegesen legyen rajta.
Kormány:
Ahogy kényelmes, igazából a karod és a csuklód legyen egy egyenesben (bár ez inkább a fékkarra vonatkozik).
Ezek csak irányadó beállítások, úgy állítsd, ahogy kényelmes.
Remélem érthetõ
Úgy állítsd be, hogy rálépsz a pedálra sarokkal, alsó pozícióba tekersz és ilyenkor a térdednek egy picit behajlítva kell lennie.
Másrészt a pedálra lépj rá, és úgy tologasd elõre-hátra az ülést, hogy a térded és a pedál tengelye (a hajtókar ilyenkor a földdel párhuzamos) a talajra állított merõlegesen legyen rajta.
Kormány:
Ahogy kényelmes, igazából a karod és a csuklód legyen egy egyenesben (bár ez inkább a fékkarra vonatkozik).
Ezek csak irányadó beállítások, úgy állítsd, ahogy kényelmes.
Remélem érthetõ
White Horse
vendég_kerekeske_*
Írta 2005. december 30. - 15:31
Még jó, hogy az én stuckóm vagy 11 centi(modolo Pilot) és egy 22"-os polarisom van :Ð Igaz, 197 centi vagyok. Nincs is bajom csak az üléssel. azzal még variálok, hogy elõrébb, hátrébb. De pl. a POLRAR-X meg sokkal rövidebb... igaz, az meg nem cc-re való.
Egyébként el tudna valai látni hasznos tanácsokkal a kormánymagasság, ülés pozícóval kapcsolatban? mert naggyából a hasamra ütötttem aztán jó. Valahol biztos írt már ilyet valaki ,csak én nem találom. :(
Egyébként el tudna valai látni hasznos tanácsokkal a kormánymagasság, ülés pozícóval kapcsolatban? mert naggyából a hasamra ütötttem aztán jó. Valahol biztos írt már ilyet valaki ,csak én nem találom. :(
Írta 2005. december 30. - 13:33
sajnos magellánék elmértek valamit,mert alapjában véve kurva hosszu a felsõcsövük igy jó 2 centivel rövidebb stucni kell hozzá mint egy normál vázhoz.
nekem emiatt nem jön be, valakinek mondjuk meg pont ez tetszik
nekem emiatt nem jön be, valakinek mondjuk meg pont ez tetszik
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. december 30. - 12:34
16.5ös magellan sztem jó akkora magassághoz, legalábbis az akkora draco nekem jó volt, és énis annyi vagyok
Írta 2005. december 30. - 12:31
kicsit szünj meg...bocs, de ezt muszáj volt...a pyxis team jó váz, de nyugodtan nézzz körül a piacon, vannak még más vázak is...amúgy én is ezen gondolkoztam ,de sala mester tegnap felvilágosított, hogy a magellan vázak eleve hosszúak, ezért az én alacsonyságomhoz (171 cm) nem való..szóval nekem a következõ vázam egy Kelly"s lesz, talán a hacker vagy a raptor..majd valamikor..
Írta 2005. december 30. - 12:21
jó a PYXIS TEAM vagy gondolkodjak máson???
Nem nagyon hallottam róla rosszat!!!!!!!!!!
opi89
Nem nagyon hallottam róla rosszat!!!!!!!!!!
opi89
Írta 2005. december 29. - 22:46
fan = rajongó, ventillátor
fun = viccesség
fun = viccesség
Írta 2005. december 29. - 22:45
Szevasztok Magellan fun-ok! cc-s vagyok. Mi a véleményetek a Phyxis Team vázról?
opi89
opi89
Írta 2005. december 25. - 11:19
Azta qrwa! Az új polarx tényleg ennyire gusztustalan "cécé" váz lesz? Hogy néz ki az a papucs?! bröáff..Én elhajlitottam a 2005-ös papucsát és ez még attól is csirkébb!!Az új vázam,az SS viszont nagyon bírja a kiképzést!
--->>PolarX2005<<---
Lecseréltem már egy SS-re!
Írta 2005. december 25. - 02:58
kicsit több mögöttes dolog van a "úgy néz ki ez meg az mint" dolog mögött, ebbe ne menjünk bele
a kinézet meg hát igen:)
ss még nemvolt a csekénél mikor ezek a fotók készültek.
Hat ja !!! de mit mondjak ha ez az igazsag !!!
Amugy kosz az infot !!! ha megtudtok valamit a px ss rol, akkor irjatok le !!!
vagy ha valakinek akad egy kepe rolla az rakja mar fel !!!
Elore is kosz !!!
Írta 2005. december 25. - 01:39
kicsit több mögöttes dolog van a "úgy néz ki ez meg az mint" dolog mögött, ebbe ne menjünk bele
Írta 2005. december 25. - 01:27
Kosz !!! Tudom, mar lattam a sima papucsost, de engem a single speed erdekelne, hogyha van e esetleg rolla info vagy kep ?!!! Elore is kosz !!!
Amugy nekem nagyon nem teccik a 2006-os px !!!
Esetleg nem tudja-e valaki, hogy 2004-tol lecsereltek-e a tervezoket akik addig terveztek a vazakat, mert ha igen akko gratula nekik !!! eddig amit tudtak azt elba****k a vazon !!! ) ami teccik az a SS megoldas, igaz vannak problemak vele, de na... de az is EVIL D.O.C. masolat, a sima papucsos meg Merida !!!
Van e egyaltalan altaluk tervezett resze a vaznak, mert szerintem ezek mar uj tervezok, es semmi kozuk nincs a 2003-ig tervezett szeriakhoz ?!!! lasd most is egy GT papucs koppintast nyomattak a vazra, ami asszem meg a 2001 GT rucuson is volt (biztos jo, ha a GT-n bevalt) !!! na mind1
Amugy nekem nagyon nem teccik a 2006-os px !!!
Esetleg nem tudja-e valaki, hogy 2004-tol lecsereltek-e a tervezoket akik addig terveztek a vazakat, mert ha igen akko gratula nekik !!! eddig amit tudtak azt elba****k a vazon !!! ) ami teccik az a SS megoldas, igaz vannak problemak vele, de na... de az is EVIL D.O.C. masolat, a sima papucsos meg Merida !!!
Van e egyaltalan altaluk tervezett resze a vaznak, mert szerintem ezek mar uj tervezok, es semmi kozuk nincs a 2003-ig tervezett szeriakhoz ?!!! lasd most is egy GT papucs koppintast nyomattak a vazra, ami asszem meg a 2001 GT rucuson is volt (biztos jo, ha a GT-n bevalt) !!! na mind1
Írta 2005. december 25. - 01:06
De annyira elfelejtettem, hogy most nem is tudom hirtelen mire gondolsz
Basszus, te még mindig nem felejtetted el a múltkori piszkálódásomat?:clap:
Nem a te inged, de úgy látom nagyon kell...
És még hogy én látom fekete-fehéren a világot...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. december 24. - 23:18
már volt belinkelve párszor, bár ez nem az SS
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2005. december 24. - 23:08
Valaki tud-e mar valamit a 2006-os polar-x ss rol ??? maradt ugyan az a papucs ami volt 2005-os vazon, vagy lecsereltek masikra ???
Ha esetleg van valakinek rolla kep akkor kerlek tegyetek mar fel !!! Koszi !!!
Ha esetleg van valakinek rolla kep akkor kerlek tegyetek mar fel !!! Koszi !!!