Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Má nemazé, de szerintem az én pyxisem viszi szépségben még mindíg a pálmát...Feltöltött kép
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
x9? az nagyjából az xt-vel egyértékû. gondold végig
a sima pyxis xt-vel van
a pyxis team meg x.o-val
egy kategória felfelé.
sztem jól döntöttek.

a szín meg egy elég változó dolog, mindenkinek más tetszik.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Sõt annyira egyedi,hogy már elvont és degenerált:D
De a teló és a fék nagy elõrelépés, de elég lett vóna egy X.9-es váltó is és jobb gumikat kaphatott volna

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
annyira azért nem vészesen ronda, inkább csak olyan egyedi.

x0-val mi a baj?
olyan mintha xtr-t tettek volna rá
ami meg ugye az XT után jön...
szal egy lépéssel jobb mint a sima pyxis.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
De nézd meg a Pyxis-eket. Te Atyya Úr Isten. Bár a Team szerkóje nem lett rossz, csak túlzás az X.0 hátsóváltó:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
3 px 3féle váz...
és az ezüst, a manual az még jól is néz ki.

akkor mégse húzhatják le magukat:) bár az a relevation nagyon nem illik a képbe.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Hogy lehet ilyen ízlésficamost fa..okat felvenni a Magellan-hoz (05' festések rulz..), hogy néznek ki ezek a bicajok. Fúúú minnyá hányok ÖÖÖEEE:cheers: Inkább: Igyunk, hogy legyen hugyunk!!:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
úú de keményen rondák ezek a Pxek...
http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/2741
http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/2740

ezmég határeset..
http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/2738
http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/2739
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Warghl

Warghl

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
A www.kerekpar.hu vannak a 2006 Magellanok!!

Rohloffos Crux is van

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
tudtommal a 2006-os Pyxis yellemzõi:
elõny:
- 200g-al könyebb mint a 2005ös
hátrány:
- a hátsó 3szög másmilyen lett.
az Sband olyan elbaszott lett hogy 2.0ás guminál már kis sár nem is fér el.
valamint nem a racsni résznél a legszélesebb a vázhanem 10 cm-el felette (emiatt esetleg törhet...)
- a szin neonszerû rikitó (relativ kinek tetszik :) )
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

...a váz maga tetszik,bár nem láttam teljesen) azért annyira nem gáz,hogy visszamondjam rendelést ugye? két hetet várjak infókkal?... ...szerintem ez elég szar taktika,vagy nem taktika lenne,csak egyszerûen lusták rá?azért nem ártana egy kis beharangozó vázaiknak,ehhez képest semi infó nicns oldalukon se,kereskedõ se igazán tudott mondani semmi konkrétat...

És vannak olyanok akik a markeitingmunka hiánya ellenére is naponta kutatják a netet az új infók után, mások meg szinte látatlanban megveszik a vázaikat.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tib01

tib01

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
köszi az infót,neked mi nem tetszik a vázakon?vagy hol vannak hiányosságok?(én a feliratokkal nem vagyok kidûlõzve,de a váz maga tetszik,bár nem láttam teljesen) azért annyira nem gáz,hogy visszamondjam rendelést ugye?:Dkét hetet várjak infókkal?:(nem tudnál esetleg pár képet küldeni a tib01@freemail.hu-ra? jah és az olcsóbból csak két fajta festés van?súlyt esetleg tudnál mondani?írtam magellánosoknak is,de nemigazán foglalkoznak velem,pedig nemtudom mire jó hogy nem teszik közzé infókat,szerintem ez elég szar taktika,vagy nem taktika lenne,csak egyszerûen lusták rá?azért nem ártana egy kis beharangozó vázaiknak,ehhez képest semi infó nicns oldalukon se,kereskedõ se igazán tudott mondani semmi konkrétat,nah a honlapjuk meg amúgyis olyan,minta egy nap alatt összedobták volna,azért egy profi (vagy arra törekvõ) gyártónak nem ártana az apróságokra is odafigyelnie,pl honlap,bár az mostanában nem is apróság,sõõt.elõre is köszi ha tudsz valami infót adni,ha meg nem akkor is:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Vedd meg a márciusi Bikkmakkot két hét múlva. Abban teszteltük a te vázadat is. Egyébként jól tudod, ez a három fajta váz lesz. A Te változatodon sokat olcsósítottak, de így tényleg olcsó, az extráson meg sokat extrásítottak: kicsit más a geo, hoszabb tengelytáv, merevebb hátsórész, picit rövidebb felsõcsõ...stb. Bár, annak is van pár pici hibája.

A dizájn viszont mindegyiknél rettenetes. Bár ez szerencsére nem hat ki a mûködésre.

tib01

tib01

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
sziasztok!ma intéztem elõrendelést a 2006-os polar-x re.27000pénz(kapok 10% kedvezményt)szerintem ennyiért nagyon tuti,de sajna csak két képem van róla,ha valakinek van több infója az szóljon(boltban is csak pár kép volt) annyi tuti,hogy lesz az alap 30ért,lesz drágában a singlespeed,ami nagyon hasonlít a 2005-ösre,meg lesz egy extrás,ami 44000 asszem,de az kajak hatszögletes alsócsõ,cnczet támvillák stb,az ütõs nagyon,bár 30ezres is nagyon dögös szerintem,két színben kapható az olcsóbb egy narancs-fekete betûk,meg egy mat sötétszürke-narancs betûk.ha valaki többet tud,kérem írjon,csácsá

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Jobb cuccokkal van, és ami a velós képen vöröses, az a Team-en brutál almazöld. Még sötétben is látszódni fogsz, ha ilyent veszel. És jó áron is lesz, de fotót sajnos én sem tudok mutatni.

Nem veszek mer két hónapja vettem 05'-ös Team-et csak nagyon kíváncsi voltam/vagyok a 06'-osra:D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nincs is más nagyker :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
cseke, velo, mali, biker nem lesz sporton.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Jobb cuccokkal van, és ami a velós képen vöröses, az a Team-en brutál almazöld. Még sötétben is látszódni fogsz, ha ilyent veszel. És jó áron is lesz, de fotót sajnos én sem tudok mutatni.

majd elõben a Sport kiállításon,már ha a Cseke elmegy egyáltalán...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ott csak a Pyxis van nem a Team, az elõbbit én is láttam.:D