Eygre divatosabb lenne az elsõkerék radiális fûzése?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
ha jól van +csinálva akkor ( jól van méretezve a csõ pl) q.jó lehet, ha csak dizájn akkor........
de remélem a boltokba kerülõ daraboknak nem ilyen minõségû lesz a hegesztése,,,,,
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
ha jól van +csinálva akkor ( jól van méretezve a csõ pl) q.jó lehet, ha csak dizájn akkor........-serpens 2006...-
a festés ennél talán még nem is olyan gáz, mint pl. a pyxis teamnél... megszokjuk. de vajon a fejcsõ erõsítés tényleg ér vmit?
kicsit jáccottam, bár valszeg nem egy méret...
-serpens 05vs06-
Nem akarok nagy hülyeséget kérdezni, de nem tudja valaki hogy mi különbség a 2004-es Crux(ilyen van nekem),a 2005-ös és a 2006-os Pyxis között a festést és az árat leszámítva? És miért jó hogy mind a három váznál ki van hagyva a láncvillák között a merevítõ a középcsapinál?
Tib: semmi gond, csak gondoltam leírom újra meg újra, még mielött.jóólvannaaaa,csak kérdeztem,azért annyira nem vagyok hülye,csak streetben totál tapasztalatlan.azért köszi a válaszokat,holnap rohanok és módosítom rendelést:)köszike
igen,a superman a csúúúúúcs.a manual a 2005-ös ss-nek felel meg(hasonlít is rendesen) a 16-osal nem lehet jól streetezni? a 14-essel viszont elég nagy szenvedés mondjuk 20-30 km-t tekerni,nem?vagy akkor is 14?annyival jobb streetre?változtassam meg rendelést?