Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ha csak dísz, akkor nagyon dekoratív, és lehet, hogy csinál is valamit nem?:P
Eygre divatosabb lenne az elsõkerék radiális fûzése?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Szerintem az az "erõsítés" csak egy sima hidroforming nem?
Nitr-O nem kicsi neked a 16"?
Daci: Az elsõkerék sugárra van fõzve, tsak nem szembõl fényképezték.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Ennél még a 2001-es Crater vázam is szebb varratokkal rendelkezik. És ráadásul 1900gramm, amia tavalyinál 100 grammal könnyebb!!! Azért ennyire butítani a vázakat...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2002-es Crux vagy Pyxis vázak xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Az volt számomra az "álomszéria" Easton és Dedacchiai csövek. xxxxxxxxxxxxxxxxxx nem apróhirdetõ. van nekünk apro.bikemag.hu-nk is. köszönöm

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

ha jól van +csinálva akkor ( jól van méretezve a csõ pl) q.jó lehet, ha csak dizájn akkor........
de remélem a boltokba kerülõ daraboknak nem ilyen minõségû lesz a hegesztése,,,,,

jaja, a hegesztést énis néztem. lehet csak szara kép. mindenesetre várom a teszteket, meg a tapit...
kicsit emlékeztet a trek 9.8-ra:)
The Sensual Woman

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Az szterintem 100 százalék, hogy csak dísz, mivel még nem láttam erõsítést egészen a középcsapágyig futni. És szrintem a felsõ sem a legerõsebb, de ezt már a mérnökök dolga eldönteni. Szerintem ocsmány.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

-serpens 2006...-
a festés ennél talán még nem is olyan gáz, mint pl. a pyxis teamnél... megszokjuk. de vajon a fejcsõ erõsítés tényleg ér vmit?

kicsit jáccottam, bár valszeg nem egy méret...
-serpens 05vs06-

ha jól van +csinálva akkor ( jól van méretezve a csõ pl) q.jó lehet, ha csak dizájn akkor........
de remélem a boltokba kerülõ daraboknak nem ilyen minõségû lesz a hegesztése,,,,,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
az elsõ kerék küllõfüzése mintha furcsa lenne... vagy jó ez így?

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
-serpens 2006...-
a festés ennél talán még nem is olyan gáz, mint pl. a pyxis teamnél... megszokjuk. de vajon a fejcsõ erõsítés tényleg ér vmit?

kicsit jáccottam, bár valszeg nem egy méret...
-serpens 05vs06-
The Sensual Woman

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Feltöltött kép

Minden szentnek ugye...
Nekem 2001-es van, nekem ez tetszik a legjobban. Érdekes, hogy ez volt álmaim váza, miután megláttam egy akkori Magellan katalógusban... (utána persze a piros fehér jön, betegesen vonzódok a piros biciklikhez :D) Nekem bejöttek ezek a vonalkódos Magellanok. Meg azok a jó kis Easton Ultralight csövek. ;)

[szentimentalizmus OFF] bocsi...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Nem akarok nagy hülyeséget kérdezni, de nem tudja valaki hogy mi különbség a 2004-es Crux(ilyen van nekem),a 2005-ös és a 2006-os Pyxis között a festést és az árat leszámítva? És miért jó hogy mind a három váznál ki van hagyva a láncvillák között a merevítõ a középcsapinál?

Csõszett (elvileg), geometria, súly, meg még egy pár apróság.....:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Így van! ezért mentem 16-ossal. Hosszban jó, de túl magas volt hátul. Ezért gáz, hogy a Cseke 5 év alatt nem jött rá, hogy jobb lenne egy 15-ös vagy 15,5-ös méret a 16-os helyett.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
fórkrossz bringák eléggé hosszúak ált (haro mittomén mi) hogy stalibabbak legyenek

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Ádám: egy street váznál az a lényeg hgy könnyen kezelhetõ legyen
minél kisebb egy váz annál kezelhetõbb.
nayg vagyok, és nem volt kcisi nekem a 14es
pont jó volt

de a méret alapján akkor 16os kellett volna... miért jó az ha kiszúrok magammal, és egy rosszabb geometriájú vázat veszek?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Nekem (186cm) mindig 16-osom volt, mert a 14-es nagyon rövid volt. Pont az a felsõcsõ különbség kellett, hogy ne vágjam be a lábam a kormányba. Persze én inkább csak 4X-ra használtam.

Te meg amúgyis egy fura szerzet vagy méret ügyileg!:) S-es déháváz, közben meg magasabb vagy nálam?! Ne halgassatok rá! A 190 centijét simán begyûri egy 150es emberre mért helyre!:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

jóólvannaaaa,csak kérdeztem,azért annyira nem vagyok hülye,csak streetben totál tapasztalatlan.azért köszi a válaszokat,holnap rohanok és módosítom rendelést:)köszike

Tib: semmi gond, csak gondoltam leírom újra meg újra, még mielött.

tapasztalat amúgy, volt 14 colosom. szerettem, és mindent meg lehetett vele csinálni, nagyon bejövõs geoja volt
tesztelgetek közben egy 16osat, és hát az a + x cm a felsõcsõben, az nem épp elõnyére válik, és a testmagasság ezt nem kompenzálja.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
asszem elnézve az olcsó polarx-re keresztelt szörnyûségeket még szerencse h most vettem meg uannyiér az enyémet...
ezek az olcsósított változatok.. lassan tescos szint:(

a drágábbik teccik csak az drága

tib01

tib01

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
jóólvannaaaa,csak kérdeztem,azért annyira nem vagyok hülye,csak streetben totál tapasztalatlan.azért köszi a válaszokat,holnap rohanok és módosítom rendelést:)köszike

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
20-30km-re megoldás pl a nyereg kihúzása a váztól számított 15-20-30 centire
de ehhez tényleg EGYETEM kell..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

igen,a superman a csúúúúúcs.a manual a 2005-ös ss-nek felel meg(hasonlít is rendesen) a 16-osal nem lehet jól streetezni? a 14-essel viszont elég nagy szenvedés mondjuk 20-30 km-t tekerni,nem?vagy akkor is 14?annyival jobb streetre?változtassam meg rendelést?:)

fura hogy hogy gondolkodnak az emberek..
streetre dirtre ugribugrira minél KISEBB váz kell.
azaz nem megyünk el megvenni egy 16 colos vázat, azért mert magasak vagyunk, hanem hátratoljuk a nyerget, és örülünk

14es és 16os váz között kb egy fejcsõnyi hosszúság van a felésõcsõben, ez pedig pont alaklmatlanná teszi a könnyû trükközésre, megnehezíti az ember dolgát
amellett hogy nehezebb menteni róla, magasabbat kell átlépni, etc

de ez a hossz tekerésben pont nem számít.

theát ha valaki komolyabban trükközni akar, az 14est vegyen
aki csak tekerni akar egy erõsebb vázat, az veheti a 16osat

2 méteresnek SEM kicsia 14, és semmivel se lesz kényelmesebb a 16 sem.

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Nem akarok nagy hülyeséget kérdezni, de nem tudja valaki hogy mi különbség a 2004-es Crux(ilyen van nekem),a 2005-ös és a 2006-os Pyxis között a festést és az árat leszámítva? És miért jó hogy mind a három váznál ki van hagyva a láncvillák között a merevítõ a középcsapinál?