Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

ajánlottak ilyet használtan, de nemvolt $ok kedvem hozzá... így is szültem még pár ezrest, fájt:) de jóleszez. csóródiják élet nemjó.

egy tizest dobtam rá a Kona vázra...:) meg úgy kezdenek hogy klubtagoknak listaár -15% az üzletben

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

elõször én is ilyet néztem,aztán http://free.srv.hu/k.../Pyxis_Team.jpg
ilyet vettem :) zavart a támvillamerevítés hiánya.....

ajánlottak ilyet használtan, de nemvolt $ok kedvem hozzá... így is szültem még pár ezrest, fájt:) de jóleszez. csóródiják élet nemjó.
The Sensual Woman

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

sõt az új konáké sem meg a pyxis geoja sem egy 100 as villához (pláne ha még jó magas is) van tervezve (de egyik igazi cc vázé sem)

ezt aláírom :)
majt ha tojik a Jézuska meg a nyúl a Télapóval együtt lesz egy Fox-om.... vagy egy fully váz

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

szia :) még nem próbáltam ki ,szerintem egyszerre vettük a Velosportba a vázakat,mert mintha Te vitted el a Pyxis-t,mikor lehozattam mind a 2 vázat
Nekem a 17"-os Kona Cinder cone meg kicsi volt.Annál is lefelé volt fordítva a stücni a villa miatt,magas a beépítési magassága eléggé és a 2001-es Konának a geometriája sem igazán passzolt a villa 100 mm-éhez
Várom én is a tavaszt nagyon.meg jó lenne kigyógyulni ebbõl a megfázásféleségbõl :(

sõt az új konáké sem meg a pyxis geoja sem egy 100 as villához (pláne ha még jó magas is) van tervezve (de egyik igazi cc vázé sem)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

TripleB: Szép a bájkod! Gratula! De hadd kérdezzem meg, mászáskor nem emelgeti az orrát? Látom a stücnid is lefelé van fordítva. Mint az beszéltük én is nemrég újítottam be Pyxisre (igaz nem Team-re). Azért váltottam mert elõzõ vázam egy Wheeler 19,5"-os volt és kb. 2 év kellett amíg rájöttem, hogy nagy nekem. Lefelé nem volt biztonságérzetem, alig tudtam az ülés mögé kerülni, mászáskor meg már középtányéron emelgette az orrát. Új szerzeményemet kipróbálni még nem tudtam, de mindenesetre ígéretes. Jöhetne már a tavasz!

szia :) még nem próbáltam ki ,szerintem egyszerre vettük a Velosportba a vázakat,mert mintha Te vitted el a Pyxis-t,mikor lehozattam mind a 2 vázat
Nekem a 17"-os Kona Cinder cone meg kicsi volt.Annál is lefelé volt fordítva a stücni a villa miatt,magas a beépítési magassága eléggé és a 2001-es Konának a geometriája sem igazán passzolt a villa 100 mm-éhez
Várom én is a tavaszt nagyon.meg jó lenne kigyógyulni ebbõl a megfázásféleségbõl :(

-=B.B.B.=-

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
TripleB: Szép a bájkod! Gratula! De hadd kérdezzem meg, mászáskor nem emelgeti az orrát? Látom a stücnid is lefelé van fordítva. Mint az beszéltük én is nemrég újítottam be Pyxisre (igaz nem Team-re). Azért váltottam mert elõzõ vázam egy Wheeler 19,5"-os volt és kb. 2 év kellett amíg rájöttem, hogy nagy nekem. Lefelé nem volt biztonságérzetem, alig tudtam az ülés mögé kerülni, mászáskor meg már középtányéron emelgette az orrát. Új szerzeményemet kipróbálni még nem tudtam, de mindenesetre ígéretes. Jöhetne már a tavasz!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

mostantól nemérdekel melyik a legszebb, mer ugyis ez:D
najo, a piros és sárga-fehér pyxis ezt is üti, de:
http://johnmalkovich...bikemag/c01.jpg
végül ezlett, sehol nemvolt már 20" serpens. a porcicák nem lesznek beépítve.

elõször én is ilyet néztem,aztán http://free.srv.hu/k.../Pyxis_Team.jpg
ilyet vettem :) zavart a támvillamerevítés hiánya.....

-=B.B.B.=-

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
mostantól nemérdekel melyik a legszebb, mer ugyis ez:D
najo, a piros és sárga-fehér pyxis ezt is üti, de:
http://johnmalkovich...bikemag/c01.jpg
végül ezlett, sehol nemvolt már 20" serpens. a porcicák nem lesznek beépítve.
The Sensual Woman

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A 2002-es Crux szerintem neked nem elég masszív, inkább a könnyû CC-versenyzõknek való. A Pyxis már jóval erõsebb, csak mint a Cruxnak is, ez is integrált fejcsapágyat fogad. Ráadásul a felsõcsöve is jó hosszú. Ilyen vázakat már csak az apróban találsz.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Sziasztok! 2002-es Pyxis és Crux modelleket honnan lehetne beszerezni? Szeretném lecserélni a 2001-es Craterem, mert a 19.5-ös váz még nekem is nagy(ha már méretrõl van szó) és a 2002-es évben voltak szerintem a legjobb és legszebb vázak. Elõre is kösz a tippeket.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Megszokás kérdése, én a kisebbet könnyebben tudtam kezelni, és ugyanolyan jól elfértem.
meglátjuk hogy az új kisbringánál ez hogy lesz.

Tam: én is értem, de:
mind papiron, mind elméletben, és gyakorlatban is változik, ember, és bringafüggõ, alkatrészfüggõ.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Én magas vagyok, és kicsit is nagyot is próbáltam, de a kicsinél az elsõkerékbe is beakadt a lábam, meg a kormány is túl közel volt. elméletben logikus, hogy a kisebb váz könnyebb, de nálam van egy határ, ami alatt már zavaró, és össze vagyok nyomva, és ez a polarxek esetében a kisebbiknél fordul elõ.

na pont ezt akartam magyarazni en is. vegre valaki erti mirol beszelek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Én magas vagyok, és kicsit is nagyot is próbáltam, de a kicsinél az elsõkerékbe is beakadt a lábam, meg a kormány is túl közel volt. elméletben logikus, hogy a kisebb váz könnyebb, de nálam van egy határ, ami alatt már zavaró, és össze vagyok nyomva, és ez a polarxek esetében a kisebbiknél fordul elõ.

De ez úgy néz ki, hogy emberfüggõ is, mert Thez barátom kisebb helyen is jól elfér. Lehet, hogy nekem a tíz év cc-zés miatt kell több hely?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a fejcsoszog altalaban ugyanakkora, [nem mindig] de lehet a felsocso es az alsocso hosszaval ugy varialni, hogy a villa megis ugyanugy alljon benne.

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
gondolom úgy van a fejcsõ kialakítva, hogy ugyan olyan szögben álljon a villa

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Nos nekem errõl a 14" vs. 16" -os vitáról az jutott az eszembe, hogy:
Ugye a kisebb váznál egy kicsit rövidebb a felsõcsõ/láncvilla szóval akkor a 14-es rövidebb mint a 16,5-es, de akkor ugyan az a villa máshogy áll a két vázban? Mert ha igen akkor egy nagyobb villához jobb választás lehet a nagyobb váz nem?

Persze lehet, hogy ez hülyeség......:chin:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
gondolom azért, mert nem bmx-ezni akar hanem montenbálykolni. elvi kérdés;)
bmw-seket énis szoktam látni a campona parkolóházában;)

2 külön szakág

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát akkor kérdezd meg õket )
a magam nevében én azt mondhatom, hogy én azért kis váz, 24" hátul, SS, mert a bmx egyszerüen annyira rontja a komfortérzetet hogy megéri azt a hátrányt h nem annyira tok trükközni. nem mintha amugy tudnék, de na.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jó de egy aki egy dirtbike-be teló helyére merevet rak annak nem elsõrendû szp a kényelem.. sztem:)
ja hogy nem menõ már..? én azért a camponánál elég sok bmw-est láttam sõt még fogason is vannak páran:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mert az már olyannyira nem kényelmes hogy már fáj )
és különben se divat már a bmx.. ;)