egy tizest dobtam rá a Kona vázra... meg úgy kezdenek hogy klubtagoknak listaár -15% az üzletbenajánlottak ilyet használtan, de nemvolt $ok kedvem hozzá... így is szültem még pár ezrest, fájt:) de jóleszez. csóródiják élet nemjó.
Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Írta 2006. március 01. - 12:38
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. március 01. - 12:20
elõször én is ilyet néztem,aztán http://free.srv.hu/k.../Pyxis_Team.jpg
ilyet vettem zavart a támvillamerevítés hiánya.....
ajánlottak ilyet használtan, de nemvolt $ok kedvem hozzá... így is szültem még pár ezrest, fájt:) de jóleszez. csóródiják élet nemjó.
Írta 2006. március 01. - 11:33
ezt aláíromsõt az új konáké sem meg a pyxis geoja sem egy 100 as villához (pláne ha még jó magas is) van tervezve (de egyik igazi cc vázé sem)
majt ha tojik a Jézuska meg a nyúl a Télapóval együtt lesz egy Fox-om.... vagy egy fully váz
-=B.B.B.=-
Írta 2006. március 01. - 11:00
sõt az új konáké sem meg a pyxis geoja sem egy 100 as villához (pláne ha még jó magas is) van tervezve (de egyik igazi cc vázé sem)szia még nem próbáltam ki ,szerintem egyszerre vettük a Velosportba a vázakat,mert mintha Te vitted el a Pyxis-t,mikor lehozattam mind a 2 vázat
Nekem a 17"-os Kona Cinder cone meg kicsi volt.Annál is lefelé volt fordítva a stücni a villa miatt,magas a beépítési magassága eléggé és a 2001-es Konának a geometriája sem igazán passzolt a villa 100 mm-éhez
Várom én is a tavaszt nagyon.meg jó lenne kigyógyulni ebbõl a megfázásféleségbõl
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 01. - 10:52
szia még nem próbáltam ki ,szerintem egyszerre vettük a Velosportba a vázakat,mert mintha Te vitted el a Pyxis-t,mikor lehozattam mind a 2 vázatTripleB: Szép a bájkod! Gratula! De hadd kérdezzem meg, mászáskor nem emelgeti az orrát? Látom a stücnid is lefelé van fordítva. Mint az beszéltük én is nemrég újítottam be Pyxisre (igaz nem Team-re). Azért váltottam mert elõzõ vázam egy Wheeler 19,5"-os volt és kb. 2 év kellett amíg rájöttem, hogy nagy nekem. Lefelé nem volt biztonságérzetem, alig tudtam az ülés mögé kerülni, mászáskor meg már középtányéron emelgette az orrát. Új szerzeményemet kipróbálni még nem tudtam, de mindenesetre ígéretes. Jöhetne már a tavasz!
Nekem a 17"-os Kona Cinder cone meg kicsi volt.Annál is lefelé volt fordítva a stücni a villa miatt,magas a beépítési magassága eléggé és a 2001-es Konának a geometriája sem igazán passzolt a villa 100 mm-éhez
Várom én is a tavaszt nagyon.meg jó lenne kigyógyulni ebbõl a megfázásféleségbõl
-=B.B.B.=-
Írta 2006. március 01. - 10:36
Írta 2006. március 01. - 10:03
elõször én is ilyet néztem,aztán http://free.srv.hu/k.../Pyxis_Team.jpgmostantól nemérdekel melyik a legszebb, mer ugyis ez:D
najo, a piros és sárga-fehér pyxis ezt is üti, de:
http://johnmalkovich...bikemag/c01.jpg
végül ezlett, sehol nemvolt már 20" serpens. a porcicák nem lesznek beépítve.
ilyet vettem zavart a támvillamerevítés hiánya.....
-=B.B.B.=-
Írta 2006. március 01. - 01:12
najo, a piros és sárga-fehér pyxis ezt is üti, de:
http://johnmalkovich...bikemag/c01.jpg
végül ezlett, sehol nemvolt már 20" serpens. a porcicák nem lesznek beépítve.
Írta 2006. február 28. - 20:16
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. február 28. - 19:20
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. február 27. - 23:26
meglátjuk hogy az új kisbringánál ez hogy lesz.
Tam: én is értem, de:
mind papiron, mind elméletben, és gyakorlatban is változik, ember, és bringafüggõ, alkatrészfüggõ.
Írta 2006. február 27. - 16:16
Én magas vagyok, és kicsit is nagyot is próbáltam, de a kicsinél az elsõkerékbe is beakadt a lábam, meg a kormány is túl közel volt. elméletben logikus, hogy a kisebb váz könnyebb, de nálam van egy határ, ami alatt már zavaró, és össze vagyok nyomva, és ez a polarxek esetében a kisebbiknél fordul elõ.
na pont ezt akartam magyarazni en is. vegre valaki erti mirol beszelek
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. február 27. - 10:46
De ez úgy néz ki, hogy emberfüggõ is, mert Thez barátom kisebb helyen is jól elfér. Lehet, hogy nekem a tíz év cc-zés miatt kell több hely?
Írta 2006. február 26. - 17:14
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. február 26. - 17:02
Írta 2006. február 26. - 16:52
Ugye a kisebb váznál egy kicsit rövidebb a felsõcsõ/láncvilla szóval akkor a 14-es rövidebb mint a 16,5-es, de akkor ugyan az a villa máshogy áll a két vázban? Mert ha igen akkor egy nagyobb villához jobb választás lehet a nagyobb váz nem?
Persze lehet, hogy ez hülyeség......:chin:
Írta 2006. február 26. - 02:03
bmw-seket énis szoktam látni a campona parkolóházában;)
2 külön szakág
Írta 2006. február 26. - 00:51
a magam nevében én azt mondhatom, hogy én azért kis váz, 24" hátul, SS, mert a bmx egyszerüen annyira rontja a komfortérzetet hogy megéri azt a hátrányt h nem annyira tok trükközni. nem mintha amugy tudnék, de na.
Írta 2006. február 26. - 00:46
ja hogy nem menõ már..? én azért a camponánál elég sok bmw-est láttam sõt még fogason is vannak páran:)
Írta 2006. február 26. - 00:40
és különben se divat már a bmx..