Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5111 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Jaja a Rókák nagyon drágák, de az idei Rebák sztem jól illenek egy Pyxis-be. Én is kiváncsi leszek az R7-re, de mondjuk én Rebát vagy Revelation-t akarok a Pyxis Team-be:p
De még nyárig sokat alakul a véleményem, FOXi csak azéé nem mer naon drága:( Pedig a legjobb telók a világon

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

edit : Triple annyiért amennyiért az R7 használható verzióját adják, annyiért foxit is lehet néha kapni...súlyban kb ott van....mûködésben meg...akármilyen jó lesz a 7, nem hiszem hogy veri...

kérdés h hol? mert amit néztem(X factor) ott elég horror az ára a 80FLT nek pl :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Nem-nem, én kézalól vettem.

Általánosságban: Amúgy sok ember spéci cc vázba 120 mm-es villát rak, mert hogy kell a rúgóút. Akkorát ront a geometrián, hogy sokkal többet veszít vele, mint amennyit nyer a rúgózási komforton. Azonos váznál 1 cm a rugóútban, a stücnin, a nyeregcsõ hátranyúláson és pl. egy versenyen 100 métereken keresztül tolhatod a bájkot. Érdekes, én inkább csökkentteni szeretném a rúgóutat. Igaz, nem vagyunk egyformák.

+ végülis ki vannak találva az állítható utas telók.....és aki azt mondja (a tényleg komolyan versenyzõket kivéve) hogy pl a tavalyi air uturnös reba nehéz.....

edit : Triple annyiért amennyiért az R7 használható verzióját adják, annyiért foxit is lehet néha kapni...súlyban kb ott van....mûködésben meg...akármilyen jó lesz a 7, nem hiszem hogy veri...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Általánosságban: Amúgy sok ember spéci cc vázba 120 mm-es villát rak, mert hogy kell a rúgóút. Akkorát ront a geometrián, hogy sokkal többet veszít vele, mint amennyit nyer a rúgózási komforton. Azonos váznál 1 cm a rugóútban, a stücnin, a nyeregcsõ hátranyúláson és pl. egy versenyen 100 métereken keresztül tolhatod a bájkot. Érdekes, én inkább csökkentteni szeretném a rúgóutat. Igaz, nem vagyunk egyformák.

én is,azért írtam Tigger postjához h egy 80 mm-es villa kellene
ha jó lesz a Manitou R7 akkor lehet veszek egyet

-=B.B.B.=-

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts

szia :) még nem próbáltam ki ,szerintem egyszerre vettük a Velosportba a vázakat,mert mintha Te vitted el a Pyxis-t,mikor lehozattam mind a 2 vázat
Nekem a 17"-os Kona Cinder cone meg kicsi volt.Annál is lefelé volt fordítva a stücni a villa miatt,magas a beépítési magassága eléggé és a 2001-es Konának a geometriája sem igazán passzolt a villa 100 mm-éhez
Várom én is a tavaszt nagyon.meg jó lenne kigyógyulni ebbõl a megfázásféleségbõl :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ajánlottak ilyet használtan, de nemvolt $ok kedvem hozzá... így is szültem még pár ezrest, fájt:) de jóleszez. csóródiják élet nemjó.

egy tizest dobtam rá a Kona vázra...:) meg úgy kezdenek hogy klubtagoknak listaár -15% az üzletben

-=B.B.B.=-

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

elõször én is ilyet néztem,aztán http://free.srv.hu/k.../Pyxis_Team.jpg
ilyet vettem :) zavart a támvillamerevítés hiánya.....

ajánlottak ilyet használtan, de nemvolt $ok kedvem hozzá... így is szültem még pár ezrest, fájt:) de jóleszez. csóródiják élet nemjó.
The Sensual Woman

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

sõt az új konáké sem meg a pyxis geoja sem egy 100 as villához (pláne ha még jó magas is) van tervezve (de egyik igazi cc vázé sem)

ezt aláírom :)
majt ha tojik a Jézuska meg a nyúl a Télapóval együtt lesz egy Fox-om.... vagy egy fully váz

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

szia :) még nem próbáltam ki ,szerintem egyszerre vettük a Velosportba a vázakat,mert mintha Te vitted el a Pyxis-t,mikor lehozattam mind a 2 vázat
Nekem a 17"-os Kona Cinder cone meg kicsi volt.Annál is lefelé volt fordítva a stücni a villa miatt,magas a beépítési magassága eléggé és a 2001-es Konának a geometriája sem igazán passzolt a villa 100 mm-éhez
Várom én is a tavaszt nagyon.meg jó lenne kigyógyulni ebbõl a megfázásféleségbõl :(

sõt az új konáké sem meg a pyxis geoja sem egy 100 as villához (pláne ha még jó magas is) van tervezve (de egyik igazi cc vázé sem)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

TripleB: Szép a bájkod! Gratula! De hadd kérdezzem meg, mászáskor nem emelgeti az orrát? Látom a stücnid is lefelé van fordítva. Mint az beszéltük én is nemrég újítottam be Pyxisre (igaz nem Team-re). Azért váltottam mert elõzõ vázam egy Wheeler 19,5"-os volt és kb. 2 év kellett amíg rájöttem, hogy nagy nekem. Lefelé nem volt biztonságérzetem, alig tudtam az ülés mögé kerülni, mászáskor meg már középtányéron emelgette az orrát. Új szerzeményemet kipróbálni még nem tudtam, de mindenesetre ígéretes. Jöhetne már a tavasz!

-=B.B.B.=-

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
TripleB: Szép a bájkod! Gratula! De hadd kérdezzem meg, mászáskor nem emelgeti az orrát? Látom a stücnid is lefelé van fordítva. Mint az beszéltük én is nemrég újítottam be Pyxisre (igaz nem Team-re). Azért váltottam mert elõzõ vázam egy Wheeler 19,5"-os volt és kb. 2 év kellett amíg rájöttem, hogy nagy nekem. Lefelé nem volt biztonságérzetem, alig tudtam az ülés mögé kerülni, mászáskor meg már középtányéron emelgette az orrát. Új szerzeményemet kipróbálni még nem tudtam, de mindenesetre ígéretes. Jöhetne már a tavasz!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

mostantól nemérdekel melyik a legszebb, mer ugyis ez:D
najo, a piros és sárga-fehér pyxis ezt is üti, de:
http://johnmalkovich...bikemag/c01.jpg
végül ezlett, sehol nemvolt már 20" serpens. a porcicák nem lesznek beépítve.

elõször én is ilyet néztem,aztán http://free.srv.hu/k.../Pyxis_Team.jpg
ilyet vettem :) zavart a támvillamerevítés hiánya.....

-=B.B.B.=-

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
mostantól nemérdekel melyik a legszebb, mer ugyis ez:D
najo, a piros és sárga-fehér pyxis ezt is üti, de:
http://johnmalkovich...bikemag/c01.jpg
végül ezlett, sehol nemvolt már 20" serpens. a porcicák nem lesznek beépítve.
The Sensual Woman

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A 2002-es Crux szerintem neked nem elég masszív, inkább a könnyû CC-versenyzõknek való. A Pyxis már jóval erõsebb, csak mint a Cruxnak is, ez is integrált fejcsapágyat fogad. Ráadásul a felsõcsöve is jó hosszú. Ilyen vázakat már csak az apróban találsz.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Sziasztok! 2002-es Pyxis és Crux modelleket honnan lehetne beszerezni? Szeretném lecserélni a 2001-es Craterem, mert a 19.5-ös váz még nekem is nagy(ha már méretrõl van szó) és a 2002-es évben voltak szerintem a legjobb és legszebb vázak. Elõre is kösz a tippeket.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Megszokás kérdése, én a kisebbet könnyebben tudtam kezelni, és ugyanolyan jól elfértem.
meglátjuk hogy az új kisbringánál ez hogy lesz.

Tam: én is értem, de:
mind papiron, mind elméletben, és gyakorlatban is változik, ember, és bringafüggõ, alkatrészfüggõ.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Én magas vagyok, és kicsit is nagyot is próbáltam, de a kicsinél az elsõkerékbe is beakadt a lábam, meg a kormány is túl közel volt. elméletben logikus, hogy a kisebb váz könnyebb, de nálam van egy határ, ami alatt már zavaró, és össze vagyok nyomva, és ez a polarxek esetében a kisebbiknél fordul elõ.

na pont ezt akartam magyarazni en is. vegre valaki erti mirol beszelek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Én magas vagyok, és kicsit is nagyot is próbáltam, de a kicsinél az elsõkerékbe is beakadt a lábam, meg a kormány is túl közel volt. elméletben logikus, hogy a kisebb váz könnyebb, de nálam van egy határ, ami alatt már zavaró, és össze vagyok nyomva, és ez a polarxek esetében a kisebbiknél fordul elõ.

De ez úgy néz ki, hogy emberfüggõ is, mert Thez barátom kisebb helyen is jól elfér. Lehet, hogy nekem a tíz év cc-zés miatt kell több hely?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a fejcsoszog altalaban ugyanakkora, [nem mindig] de lehet a felsocso es az alsocso hosszaval ugy varialni, hogy a villa megis ugyanugy alljon benne.

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
gondolom úgy van a fejcsõ kialakítva, hogy ugyan olyan szögben álljon a villa