Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5111 replies to this topic

adambiker

adambiker

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Helló,
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek az létezik, hogy a fennt említett Magellant pedál nélkül adják el ? Csak azért kérdezem mert egy páran mondták, hogy szerintük pedál nélkül adják amit én erõsen kétlek. Mindenhol B+ Norma Jump pedállal van említve, szóval nemis értem igazán honnan szedték azt , hogy pedál nélkül lesz. Lehet én vagyok csak hülye... Azért kérdezem mert vasárnap veszem meg és gondot jelentene to be without pedál :D
Köszi

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
meg tudná mondani valaki, hogy a magellan milyen betûtípussal van írva?
mert nézegettem a Word-ben, de nem igazán találtam...
vagy ha esetleg valaki tudna magellan feliratot küldeni, az is nagyon jó lenne
köszönöm

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
http://v-fototar3.uw...TN_DSC00036.JPG
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

nem tudjátok mennyibe kerül a '06-os Serpens váz?
kerestem sok helyen de nem találtam...

megtaláltam... 32.900.-

próbálta már valaki?
teszt nincs valahol?

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
nem tudjátok mennyibe kerül a '06-os Serpens váz?
kerestem sok helyen de nem találtam...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

szerb busz tok, nem tudjátok nekem elujságolni, mennyi egy tucana váz bolti ára? köszi.

http://ebike.hu/termekek/vaz/1632 => az alsó a bolti ár.....:D
http://www.thebikesh...hop&categ_ID=37=> innen meg óccsósabb...:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

Sziasztok!

Egy kis piackutatás.
Lenne-e érdeklõdõ a következõ bringára:
2002-es polaris (19,5" szürke) váz 2004-es polaris alivio szerelékkel, merev villával. Minden vadiúj, kivétel a váz, amit én használtam, de csak túrázni, ill. városban, tehát egyedül a festék kopott le róla 1-2 helyen.
Mindezt 65e -ért.

Azért nem a hirdetésekbe teszem, mert még nem szereltem össze. Ha túl sok érte a 65, akkor nem bíbelõdök vele.

én ennyiért biztos h. megvenném sztem jó ár,

vadhaj

vadhaj

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
szerb busz tok, nem tudjátok nekem elujságolni, mennyi egy tucana váz bolti ára? köszi.
minek hiszi mindenki azt hogy nem õ a valaki aki akar lenni?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Tuti :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de lehet megiscsak a hirdetesekbe kellett volna

szerintem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hagen

hagen

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sziasztok!

Egy kis piackutatás.
Lenne-e érdeklõdõ a következõ bringára:
2002-es polaris (19,5" szürke) váz 2004-es polaris alivio szerelékkel, merev villával. Minden vadiúj, kivétel a váz, amit én használtam, de csak túrázni, ill. városban, tehát egyedül a festék kopott le róla 1-2 helyen.
Mindezt 65e -ért.

Azért nem a hirdetésekbe teszem, mert még nem szereltem össze. Ha túl sok érte a 65, akkor nem bíbelõdök vele.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Nekem valamiért az új polarXek elég ingerszegények. Talán mert a festésében nincs minta? :confused: A csillagos polarX is egész jól nézki. ;) De a best a 2004es széria! :matrix:

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Nekem vonalkódos volt igen 2001-es, sajna ellopták. :(
Viszont tényleg baromi jól nézett ki. Nekem még a csillagos ami mosd ki a szádat szappannal bejött.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Sztem akkor is a legszebb polarX a 2004es zöld meg a nagyon régi kék vonalkódos asszem a 2001es talán, de nem tuti. 2004es polarXet lehet vhol még kapni egyáltalán?

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Hmmmmmm..... a 2006-as polarx-ek nem is olyan csúnyák, mint a képen. Ma kézbe vettem a table top-ot és a superman-t is és hát egész szép. Karcsúbb mint a 2005-ös volt de azzé gondolom ez is bírni fogja. A superman-nél a két támvilla és a nyeregcsõ-csõ találkozásához beraktak egy marha nagy Y-ont ami biztos nem fog törni.:) És még csak nem is drága, mert a superman 39900 csak...

Mondjuk a table top-on nincs sok a megerõsítés meg a yoke is elmaradt, mert "csak" egy kis csõ köti össze a két láncvillát kb ott ahol a yoke lenne. Szal a table top kicsit lightosabb kiadású lett, de facca az is.

Szal jó lett az idei polarx is.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
hali! Valakinek van esetleg tapasztalata '06-os Crux XT-rõl? Köszi elõre is, Balázs

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Kicsit összezavart engem a 2006-os Magellan katalógus...
Cross modell ezekszerint csak egyetlen egy létezik, a Corvus? (28") Errõl viszont nem nagyon olvastam még itt a fórumon, hogy milyen.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
zsakmanyallat: Lehet hogy a pedálban ugrott ki 1 csapágygolyó. Nekem is volt/van ilyen problémám. Meg kell nézni. Kicsit pörgesd meg a pedált, ha csörög akkor kiugrott, ha nem akkor a középcsapágy szerintem.
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Ha valaki tudd plíz help. A 2005ös magellan craternek a középcsapágyházának mekkora az átmérõje?
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

zsakmanyallat

zsakmanyallat

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Hello
Remélem valaki tud megoldást javasolni a következõ problémára:
Amikor hajtok, a jobb pedálban érzek egy furcsa vibrálást, amit egy apró kattogó, kerregõ hang kisér, függetlenül az áttételtõl, vagy hogy nagy nyomást gyakorlok-e a pedálra. Nem tudok rájönni, hogy ezt a hajtõmûcsapágy, vagy a hátsó agy okozza.
Bármilyen javaslat jól fog.