Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

szerb busz tok, nem tudjátok nekem elujságolni, mennyi egy tucana váz bolti ára? köszi.

http://ebike.hu/termekek/vaz/1632 => az alsó a bolti ár.....:D
http://www.thebikesh...hop&categ_ID=37=> innen meg óccsósabb...:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Sziasztok!

Egy kis piackutatás.
Lenne-e érdeklõdõ a következõ bringára:
2002-es polaris (19,5" szürke) váz 2004-es polaris alivio szerelékkel, merev villával. Minden vadiúj, kivétel a váz, amit én használtam, de csak túrázni, ill. városban, tehát egyedül a festék kopott le róla 1-2 helyen.
Mindezt 65e -ért.

Azért nem a hirdetésekbe teszem, mert még nem szereltem össze. Ha túl sok érte a 65, akkor nem bíbelõdök vele.

én ennyiért biztos h. megvenném sztem jó ár,

vadhaj

vadhaj

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
szerb busz tok, nem tudjátok nekem elujságolni, mennyi egy tucana váz bolti ára? köszi.
minek hiszi mindenki azt hogy nem õ a valaki aki akar lenni?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Tuti :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de lehet megiscsak a hirdetesekbe kellett volna

szerintem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hagen

hagen

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!

Egy kis piackutatás.
Lenne-e érdeklõdõ a következõ bringára:
2002-es polaris (19,5" szürke) váz 2004-es polaris alivio szerelékkel, merev villával. Minden vadiúj, kivétel a váz, amit én használtam, de csak túrázni, ill. városban, tehát egyedül a festék kopott le róla 1-2 helyen.
Mindezt 65e -ért.

Azért nem a hirdetésekbe teszem, mert még nem szereltem össze. Ha túl sok érte a 65, akkor nem bíbelõdök vele.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Nekem valamiért az új polarXek elég ingerszegények. Talán mert a festésében nincs minta? :confused: A csillagos polarX is egész jól nézki. ;) De a best a 2004es széria! :matrix:

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Nekem vonalkódos volt igen 2001-es, sajna ellopták. :(
Viszont tényleg baromi jól nézett ki. Nekem még a csillagos ami mosd ki a szádat szappannal bejött.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Sztem akkor is a legszebb polarX a 2004es zöld meg a nagyon régi kék vonalkódos asszem a 2001es talán, de nem tuti. 2004es polarXet lehet vhol még kapni egyáltalán?

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Hmmmmmm..... a 2006-as polarx-ek nem is olyan csúnyák, mint a képen. Ma kézbe vettem a table top-ot és a superman-t is és hát egész szép. Karcsúbb mint a 2005-ös volt de azzé gondolom ez is bírni fogja. A superman-nél a két támvilla és a nyeregcsõ-csõ találkozásához beraktak egy marha nagy Y-ont ami biztos nem fog törni.:) És még csak nem is drága, mert a superman 39900 csak...

Mondjuk a table top-on nincs sok a megerõsítés meg a yoke is elmaradt, mert "csak" egy kis csõ köti össze a két láncvillát kb ott ahol a yoke lenne. Szal a table top kicsit lightosabb kiadású lett, de facca az is.

Szal jó lett az idei polarx is.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
hali! Valakinek van esetleg tapasztalata '06-os Crux XT-rõl? Köszi elõre is, Balázs

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Kicsit összezavart engem a 2006-os Magellan katalógus...
Cross modell ezekszerint csak egyetlen egy létezik, a Corvus? (28") Errõl viszont nem nagyon olvastam még itt a fórumon, hogy milyen.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
zsakmanyallat: Lehet hogy a pedálban ugrott ki 1 csapágygolyó. Nekem is volt/van ilyen problémám. Meg kell nézni. Kicsit pörgesd meg a pedált, ha csörög akkor kiugrott, ha nem akkor a középcsapágy szerintem.
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Ha valaki tudd plíz help. A 2005ös magellan craternek a középcsapágyházának mekkora az átmérõje?
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

zsakmanyallat

zsakmanyallat

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hello
Remélem valaki tud megoldást javasolni a következõ problémára:
Amikor hajtok, a jobb pedálban érzek egy furcsa vibrálást, amit egy apró kattogó, kerregõ hang kisér, függetlenül az áttételtõl, vagy hogy nagy nyomást gyakorlok-e a pedálra. Nem tudok rájönni, hogy ezt a hajtõmûcsapágy, vagy a hátsó agy okozza.
Bármilyen javaslat jól fog.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
megérte.
az meg hogy mennyit bír nagyon sok dologtól (a te súlyod, terep, stílus, stb.) függ
egy készen vett bicaj gyakran még 300.000 HUF környékén sem mentes a kompromisszumos megoldásoktól.
én is hasonló összegért vettem az elsõ MTB-omat, azon pl. a mûanyag testes pedál volt az amit legelõször le kellett hogy cseráljek
majd ha elkap a gépszíj te is elkezded a tuningolást ;-)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zsakmanyallat

zsakmanyallat

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Koszi a velemenyeket, kozben mar meg is vettem a kovetkezot:
Magellan serpens 2004
Shimano valtok Acera elol, Altus hatul
Truvativ hajtomu
B+ alu agyak, felnik, kormany, ulescso
Suntour XC60 telo elol

Hat durvan ez a bringa, az ara 65.000 Huf-nak megfelelo roman lej.

Mit szoltok megerte?
Nekem reg ota ez az elso bicaj, nem tervezek vele semmi extremkedest, de azert szeretnem ha birna koves, foldutakon is.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Valaki akinek 2004-es Serpens vaza van, tud-e valami velemenyt mondani rola. Vagy barki aki jobban ismeri a vazat. Barmi jolfogna.

Nem könnyû, de jó darab, megbízható, erõs, jó geoval. Lefelé stabil, csiki-csukiban picit lomha, nyeregpozícióval és rövidebb stücnivel ez javítható valamennyire. Hosszabb távon is kényelmes. Jó hosszú felsõcsöve van, ha szeredsz nyújtózni, akkor tetszeni fog, ha nem, akkor tegyél bele egy rövidebb (90mm) stücnit. Sajnos a lapított alsócsõ miatt a középrész lehetne merevebb. A hátsó hajlított támvilla miatt komfortos is. Az áráért szinte ajándék. A festése is nagyon szép, de a láncvillára mindenképpen kell védõ, mert a lánc gyorsan leveri a festéket.

Röviden és tömören: szép, jó, olcsó, tartós darab.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Jó. Amire kitalálták,tökéletesen jó. Ennél többet nem nagyon lehet írni róla.

zsakmanyallat

zsakmanyallat

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Valaki akinek 2004-es Serpens vaza van, tud-e valami velemenyt mondani rola. Vagy barki aki jobban ismeri a vazat. Barmi jolfogna.