Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én Probike-tól rendeltem, telefonáltam hogy kell a váz, mondták hogy komplett bicajban van csak 20-as, de ha biztos kell akkor kibontják, másnap a szobámban várt a nagy doboz....
Bikediscount meg a legkorrektebb online shop sztem
Ebike meg télleg nagyon hanyagolja a vásárlóit, de õk tudják..

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

na csak abba gondolj bele hogy még a 2004-est is lehet kapni itt-ott....és mivel kb csak katalogusvázban gondolkodhatnak, abból azért kell venni néhány darabaot hogy megérje....

ez igaz...
de akkor is jó lenne, ha lenne...:(

tényleg am most a magellan külföldön abszolút nem is forgalmaz?:confused:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

sztem se ártana, ha kijönnének egy ösztelós ccvázzal, mert én személy szerint már elég rég hallottam ösztelós magellan cc vázról...
2004 óta nem naon volt neki, legalább is nem naon láttam sehol 04esnél késõbbi kiadásút...:(

na csak abba gondolj bele hogy még a 2004-est is lehet kapni itt-ott....és mivel kb csak katalogusvázban gondolkodhatnak, abból azért kell venni néhány darabaot hogy megérje....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Mire kell várni?
Engem 7 napja ütöttek el, 2005-ös pyxis team vázamnak annyi, de azóta már megvan 2007-es. kb 3 napba telt.

Persze, mert neked tucatméret kell, abból pedig van.:D
Mi maradt épen a paripából? Mert ahogy a srácok mesélték, nagyon összecsukták.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
sztem se ártana, ha kijönnének egy ösztelós ccvázzal, mert én személy szerint már elég rég hallottam ösztelós magellan cc vázról...
2004 óta nem naon volt neki, legalább is nem naon láttam sehol 04esnél késõbbi kiadásút...:(

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

szerinted hány darabot tudnának eladni évente ? 10-12

Hát nem tudom, ha jó áron egy jól mûködõ váz lenne, szerintem elmenne belõle több is. Bár nyilván kérdés, hány darabtól lenne rentábilis...

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Mire kell várni?
Engem 7 napja ütöttek el, 2005-ös pyxis team vázamnak annyi, de azóta már megvan 2007-es. kb 3 napba telt.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Fent van a 2007-es katalógus... Hát... Vegyesek az érzelmek... Van amit butítottak, van amit fejlesztettek... Nincsennek ösztelósok...
Kijöhetnének lassan egy ösztelós cc/maraton vázzal...

szerinted hány darabot tudnának eladni évente ? 10-12
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hillery kitartás :)

Attól szerintem nem kell tartanod, hogy hibás lesz, ebike megbízható. Nem õk tehetnek a nagyker kisebb-nagyobb hiányosságairól...Én tavaly 2 hónapig nem kaptam sárgumit, aztán feladtam és vettem egy olyant, ami kompromisszumos mindenre jó gumma.
Amúgy szerintem erre a pyxis-re megéri várni...Van bicajod, amivel tudsz tekerni ? Mert akkor nem olyan nagy probléma, hogy késik.
Bár már én is várom az enyémet (egy másik márkától).

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Fent van a 2007-es katalógus... Hát... Vegyesek az érzelmek... Van amit butítottak, van amit fejlesztettek... Nincsennek ösztelósok...
Kijöhetnének lassan egy ösztelós cc/maraton vázzal...
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
persze, a nagyker a legnagyobb hibás ebben a dologban.
tavaly is uez volt, nem volt bicikli csak egy-kettõ, és tessék most kapott egy csomó bringabolt a 06-os komplett bicókból is és egybõl akciósan adják el, mert ugye 06-os már nemnagyon kell senkinek, amikor meg kellett akkor nemvolt.
a vázzal most csinálják ezt, jövõre meg lehet egybõl kap egy csomó üzlet vázat dögivel, de nemtudják eladni, mert mindenki a 08ast várja...
mondhatom...
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
mondjuk nem akarom õket védeni, de még azt el tudom képzelni, hogy a forgalmazó is ezt csinálja velük..
szal lehet, hogy a forgalmazó is igérgeti ebikének, csak nem tudja teljesíteni, és folyton csak ígérget, és ebike is csak ezt tudja csinálni, mert neki megígérték, így õk is megígérik, hogy ekkor lesz, meg akkor lesz...

Nekem a bb7-es rendelésemnél szerencsém volt, mert azt mondták, hogy kb egy hónap múlva lesz a forgalmazónál, és rá 2 hétre jött az email, hogy megjött, és feladták...

tehát lehet hogy a kedvenc vázmárkánk a sáros ebben a dologban...:(

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
csak aztnemtudom, mi a francnak ígérgetik hogy így úgy hamar lesz váz, ha még a kezükbe sem fogták azt amit az ember megrendelt. mostmár 3 hónapja várok a vázamra :( és abba bele sem merek gondolni, mivan ha selejtet kapok vagy vmi és vissza is kell küldeni...akkor megint egy év mire kapom a másikat.
türelmes ember vagyok, csak ez dühít, hogy olyanról mondanak úgymond biztos idõpontokat amikrõl még nekik sincs fogalmuk, csak "megnyugatják" az embert, hogy nyugi nemsokára jön.
csak megnyugtatásképpen én 3 hónapja hallom ezt....
majd csak lesz vmi :(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ha baszogatod õket telefonon akkor gyorsabbak....tapasznyalat ;)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Na megrendeltem a vázat(pyxis 07), de mivel hozzádobattam a rendeléshez egy FSA kormánycsapit is(piros kosaras rendelni való term.) így nem tom mikor ér ide a cucc, de már most be vagyok sózva.
tudjátok ilyen e(lektronikus)bike.hu-ról :D

Nagyon korrekt volt a srác, mert bovdenszemes kérdésemre lefényképezett a nagykerbe egy összerakottat, jah elvileg azt mondta az uccsó 17-es náluk.

ill. idéznék az egyik levelébõl a különbözõ vázméretre várók informálására!

"jelenleg nincs az országban elérhetõ Pyxis váz, így meg kell várjuk a május eleji beérkezést. Ekkor hozzánk is fog kerülni mindenképp"

üdv

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

köfi :D

ez a setup 99 ezerért eléggé kenterbe veri a versenytársakat és discesen is nagyon korrekt!

Nincs mit;)
Szerintem is nagyon korrekt...
Ha most vennék, és minnél olcsóbban akarnám kihozni, akkor lazán ezt vennék...
szép is, jól is bírja, és nem is olyan drága...:D

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Már lehet kapni az új polarist, bikemagba is benne volt, meg a kicsit lentebb említett internetes oldalon is...

köfi :D

ez a setup 99 ezerért eléggé kenterbe veri a versenytársakat és discesen is nagyon korrekt!
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

viccesrobi

viccesrobi

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
nekem se holnap lesz összerakva!
sztem késõ öszre datálhatom mire gurulni fog. de kitartok, mert nagyon tetszik.
kivéve, ha a gazdaságunk elkezd felfelé ivelni :D
akkor talán nyár vége :D

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
Már lehet kapni az új polarist, bikemagba is benne volt, meg a kicsit lentebb említett internetes oldalon is...

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
hát azt gondoltam, hogy sokat, de nem ennyit...és még mi jöhet..áá bele sem merek gondolni, remélem még a nyárra kész lesz