Hállóóó!
Láttam épített 07es pyxis teamet übbberdurvinger szép!!
Haccávalamennyiér eladó a ridebikeban
és is tapiztam a Probike-ban, xtr, crossmax, juicy ultimate.....hmm fincsi volt....
de nem adnék érte 6-700e-t:)
Hállóóó!
Láttam épített 07es pyxis teamet übbberdurvinger szép!!
Haccávalamennyiér eladó a ridebikeban
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
heló!
A magallan pyxis xt disc 2007 -nek a súlyára lennék kíváncsi. Komplett keró, és/vagy maga a váz súlya is jöhet, ha tudja valaki.
tenksz
Lenne egy kérdésem, és valószínûleg itt mindenki okosabb ezen a téren, mint én . Most szeretnék új bicajt venni. Rövidebb túrákra kellene, valamint városi bringázára, semmi durvulás, csak tényleg hobbi célokra. Nem igazán tudom eldönteni, hogy milyen bicajt vegyek, kb. 50 és 60 ezer ft között tudnék rá áldozni. Elsõ gondolatom a 2007-es alu Magellan hydra volt, de azóta már láttam ilyen árkategóriában más márkájú kerókat is. A kérdésem tehát a következõ lenne: Magellan hydra, vagy esetleg Merida Kalahari, és a Gepidának is van egy hasonló árfekvésû modellje. Vagy Caprine Greenway? Melyiket válasszam? Új ötleteket is szívesen várok, ha tud valaki egy megbízható gépet. Bízhatok annyira a Magellanban, hogy ne Meridát, vagy Gepidát vegyek? Egyébként tényleg nagyon tetszik a Hydra, csak nem tudom, hogy minõségben hol áll a fent felsorolt márkákhoz képest. Elõre is köszi a segítséget!
láncvilla hegesztése mellett repedt el szépen a keresztmerevítésnél
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Magellanboy: a váz melyik része sérült meg?
X.