Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Posted 2007. June 20. - 08:19
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. June 19. - 19:31
(nem tudom milyen evjaratu polar-x).
30.6 az lehet?
Posted 2007. June 19. - 17:07
Chita: asszem kezdem sejteni, mire gondolsz...sztem nekem is olyan lehet, csak kisebb méretben...de nem tudom, h hol lehet kapni olyat...nekem a bowdenhez gyárilag volt hozzá....
Posted 2007. June 19. - 15:13
Posted 2007. June 19. - 12:59
szétkaptam, rendesen kipucoltam, pici zsír mindenhova, és most fasza.
Posted 2007. June 19. - 12:56
gyerekek ez így nem lesz jó... szervíz óta recseg a vázam a monoblokknál
ez a problem nekem is elõjött serpens-el. de sztem tuti hogy nem a váz recseg,
hanem a hajtómû/monoblokk. ha zavar akkor ki kell venni és alkatrészenként
megtisztítani és jó lesz (remélhetõleg)
Posted 2007. June 19. - 12:38
Chita: fékolajvazaték szembe?hm... most lehet hülye vok, de annak sztem nincs külön szem...(nem tudom mire gondolhatsz)
Posted 2007. June 16. - 17:43
Posted 2007. June 10. - 11:41
Ezért nem veszek én komplett kerékpárt
nincs meg az a kellemes érzés hogy benne vagy a bringádba valamilyen szinten
Jól beszélsz:)
Posted 2007. June 10. - 11:36
nincs meg az a kellemes érzés hogy benne vagy a bringádba valamilyen szinten
Posted 2007. June 10. - 11:33
nem tudom hol vetted/hova viszed szervízelni, de miskolcon, a haverom tapasztalata alapján nem értenek annyira a bringákhoz(neki a caprine-vel volt 1x-2x gond, és olyan hülyeségeket mondtak egy hajtómûkattogásra, hogy por van benne, meg hogy eröltesse, aztán 1-2 hónap vagy mennyi után kiderült, hogy a monoblokknak kaputt...meg volt egy pár hasonló dolog...)
én szerencsére eddig megúsztam komolyabb baj nélkül....(kopp-kopp-kopp)
Posted 2007. June 09. - 10:43
Szeretném megkérdezni, hogy valakinek van-e már tapasztalata a 2007-es Magellan Serpens vázzal. Én most akarok venni, de csak akkor, ha jó...
Posted 2007. June 08. - 22:53
Sziasztok! Most nem rég találtam erre a fórumra és ha megengeditek megosztanám veletek a keserû tapasztalataimat az én Magellán bringámról.Lenne egy kérdésem, és valószínûleg itt mindenki okosabb ezen a téren, mint én . Most szeretnék új bicajt venni. Rövidebb túrákra kellene, valamint városi bringázára, semmi durvulás, csak tényleg hobbi célokra. Nem igazán tudom eldönteni, hogy milyen bicajt vegyek, kb. 50 és 60 ezer ft között tudnék rá áldozni. Elsõ gondolatom a 2007-es alu Magellan hydra volt, de azóta már láttam ilyen árkategóriában más márkájú kerókat is. A kérdésem tehát a következõ lenne: Magellan hydra, vagy esetleg Merida Kalahari, és a Gepidának is van egy hasonló árfekvésû modellje. Vagy Caprine Greenway? Melyiket válasszam? Új ötleteket is szívesen várok, ha tud valaki egy megbízható gépet. Bízhatok annyira a Magellanban, hogy ne Meridát, vagy Gepidát vegyek? Egyébként tényleg nagyon tetszik a Hydra, csak nem tudom, hogy minõségben hol áll a fent felsorolt márkákhoz képest. Elõre is köszi a segítséget!
2006 május környékén jutottam hozzá egy Draco-hoz ( talán egy kicsivel jobb mint a Hydra). A vásárlástól kezdve ( a mai napig ) folyamatosan problémák vannak vele. kb. 7-8 szor vittem vissza a szervízben, nem egyszer 1 hétig "tesztelték", legutóbb is 1 hetet töltött a "központ"-ban.
Problémák: gyári hibás racsni ( 3 hét alatt jöttek rá, közben kiderült hogy a hátsó agy is gyári hibás volt ). 3x monoblokk csere ( még mindig nem szûnt meg a kopogás, de! - legalább most már recseg is!). A szervíz a "központ" szerint is kiváló szakemberekbõl áll ! A recsegés kb. 1 hónapja jelentkezett egy "szakszerû" szervízt követõen!
A bringával különben így is lehet kerékpározni nem arról van szó, csak éppen nem egy kellemes élmény.
most már biztos nem vennék Magellánt, akkoriban úgy nézett ki, hogy jó bringa lehet, nekem "megfelelõ" ahogy szakavatott emberek szokták mondogatni.
Egyébként abszolút nem nyúzom a bringát. kb 1500-2000 km-t mentem vele nagyrészt betonúton pl. Bükk-ben ( Jávorkút, Bánkút felé ha valaki ismerõs arrafelé) .
nagyjából ennyi.
Most jelenleg ott tartok, hogy senki nem tudja mi a probléma se a SZAKSZERVÍZ se a "központ"! Köszönet mindenkinek ezúton is !
üdv. mindenkinek
Posted 2007. June 07. - 22:44
Posted 2007. June 07. - 14:46
Posted 2007. June 07. - 13:22
azért az árért külöm bringát lehet összeügyeskedni
hát mondjuk, ha tudsz jó áron szerezni cuccokat, akkor összelehet rakni jobbat az tény...
Posted 2007. June 06. - 17:15
de ha belegondolsz, te mennyit is költöttél a bike-odra?(meg a felszereltség is más)....
szal sztem megérni megéri, csak egyszerre annyi pénz, az rengeteg, pláne a borsodi "fenegyerekeknek";)
n_vitya is mondta, hogy õs is találkozott vele a hétvégén, pont fennt volt pesten....neki is nagyon tetszett...
én még élõben nem láttam, de kép alapján is szép nagyon....
azért az árért külöm bringát lehet összeügyeskedni
Posted 2007. June 06. - 16:07
Sziasztok!Érdekelne h Magellan Pyxis team ösztelós vázról van e valakinek menet tapasztalata, és h a gyári rugóstag az blokkolható-e(X-Fushion)?Elõre is kössz.
Havernek van ilyen vázra épített gépe (asszem árulja is). Kicsit pogózik, nem annyira érzékeny mint a volt Merida Transmission-öm, de állva nem is leng úgy be a bringa fara. Menettapasztalatom nincs vele sajnos, mivel nekem a 18"as váz még 40centis nyeregcsõvel is kicsi. Ja, és a gyári rugóstag nem blokkolható. 10centit mozgó villával ideális a gép.
Posted 2007. June 06. - 15:56
Hállóóó!
Láttam épített 07es pyxis teamet übbberdurvinger szép!!
Haccávalamennyiér eladó a ridebikeban
He-he! Viszont 2002-es Pyxis már nem sûrûn rohangál az országban, vagy tévedek?
Posted 2007. June 06. - 08:57
és is tapiztam a Probike-ban, xtr, crossmax, juicy ultimate.....hmm fincsi volt....
de nem adnék érte 6-700e-t:)
de ha belegondolsz, te mennyit is költöttél a bike-odra?(meg a felszereltség is más)....
szal sztem megérni megéri, csak egyszerre annyi pénz, az rengeteg, pláne a borsodi "fenegyerekeknek";)
n_vitya is mondta, hogy õs is találkozott vele a hétvégén, pont fennt volt pesten....neki is nagyon tetszett...
én még élõben nem láttam, de kép alapján is szép nagyon....