Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Posted 2007. July 02. - 15:35
Posted 2007. July 02. - 14:56
178-179 cm-hez 17" vagy 19"? Viszonyítási alapnak a mostani vázam felsõcsöve (lásd képtár) rövid nekem. Többen is mondták, hogy túl egyenesen ülök. Az 18"-os és 120-as stucni van rajta. Gõzöm sincs, melyik lenne jó nekem.
A vázhoz jár kormánycsapágy és/vagy nyeregcsõbilincs?
Tömeget tud valaki mondani hirtelen fejbõl a 17"-os és a 19"-osra?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. June 26. - 17:27
amúgy igen adapterre vagy valami szûkítõre gondoltam a bovdentartó szem tekintetében, mert a madzagos tárcsafék kábelje lötyögne benne ill kiesne ha nem lenne odakötözve!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. June 26. - 17:20
Egy jól csengõ fantázianév a Ritchey-tõl.az ha jól emléxem egyébként Nitanium volt....
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. June 26. - 15:54
az ha jól emléxem egyébként Nitanium volt....Folytatva Icesharknak;
Egy srácnak volt hasonló jelensége. 98 as Pyxis, ami titanium ötvözetbõl készült. A felsõcsõn egy hasonló horparás keletkezett; fényezésnek 0 baja, viszont egy jelentõs kráter képzõdött. A különbség, hogy tudta, hogy került az oda (õ csinálta valahogy). De nem foglalkozott vele....
Én is úgy érzem, hogy az a horpadás nem bír jelentõs befolyással a szerkezetben. Persze nem vagyok Statikus
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. June 26. - 15:08
Egy srácnak volt hasonló jelensége. 98 as Pyxis, ami titanium ötvözetbõl készült. A felsõcsõn egy hasonló horparás keletkezett; fényezésnek 0 baja, viszont egy jelentõs kráter képzõdött. A különbség, hogy tudta, hogy került az oda (õ csinálta valahogy). De nem foglalkozott vele....
Én is úgy érzem, hogy az a horpadás nem bír jelentõs befolyással a szerkezetben. Persze nem vagyok Statikus
Posted 2007. June 26. - 15:03
Ha van valami, majd szólj, mert az idei Pyxis-em is ilyen, mondjuk 2 gyorskötözõvel elintéztem és még nagyon csúnya se lett, de azért mégis, ha már lehet akkor miért ne!
Ja nekem a V fék tüsi helyére is kéne ilyen mûanyag biszbasz de itt olyat se kapni
Az a helyzet, hogy most nem értem neked mire van szükséged...
A Felsõ vázcsõn található szem-be vettem adaptert. Sárgarézbõl. Nem pontos, egy picit lötyög benne, de jobb mint a mûanyag jagwire ami ki is esett...
Én másodkézbõl vettem a vázat. Te viszont újonnan, ugye? így egyszerû a dolog, menny vissza a boltba és kérd el ami lemaradt. 2001 ben vásároltam utoljára a Csekében; akkor ez szigorú tartozéka volt a váznak. Oda kell bemenjek, mert ott biztos van; csak egyéb okok miatt ezt nem tudom rögtön intézni.
A vázra meg 1 év biztos, de valszínû, hogy 2 év garanciát adnak. Hogy az "a betûs jelenség"et hogy értékelik a szakértõk.... nem tudom...
Posted 2007. June 23. - 16:03
kösz koca, már azt hittem még meg is repedt csak nem vettem észre
Posted 2007. June 23. - 15:54
:mybad: bocsi persze hogy horpadást akartam irni....
repedést én se látok az már tényleg nagy gáz lenne ...
Meg is beszéltük
Mindenképp meg kell próbálni gariba!
Értelmetlen kérdezni, hogy "vajon megoldják-e garanciálisan". Majd ki fog derülni
Remélem kicserélik neked!
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. June 23. - 15:52
repedést én se látok az már tényleg nagy gáz lenne ...
Posted 2007. June 23. - 15:49
de akkor meg hogy a túróba kerülhetett oda ez a repedés?
akkora vastag sár volt már rajta h az a festéket odatapasztotta, a vázat viszont képlékenyen hidegalakiototta
amugy én megprobálnék garira hivatkozva vmit tenni...
Ott én egy darab repedést sem látok!
Az "a" betû alját nézd!
Posted 2007. June 23. - 15:47
akkora vastag sár volt már rajta h az a festéket odatapasztotta, a vázat viszont képlékenyen hidegalakiototta
amugy én megprobálnék garira hivatkozva vmit tenni...
Posted 2007. June 23. - 15:44
ezt nézzétek meg skacok!
http://forum.bikemag...&postcount=4855
Kõfelverõdés? Ezt mondjuk nehezen képzelem el..
Viszont a festék tényleg sértetlen :chin:
Ha mákod van, nem fogják rá, hogy ez csak "esztétikai" probléma. Meg kéne érdeklõdnöd ott, ahol vetted szerintem.
Posted 2007. June 23. - 15:39
Posted 2007. June 20. - 21:59
Jól elbeszéltek egymás mellett . Az egyiknek drótos bovdenhez kell ütközõ, a másiknak meg mûanyag kupak/csavar a tüske helyére.
egészen pontosan bovdenes tárcsafékrõl van szó ill. a másiknak meg mindkettõ kell, de te legalább figyelsz
Posted 2007. June 20. - 21:03
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. June 20. - 20:49
Posted 2007. June 20. - 20:26
Ja nekem a V fék tüsi helyére is kéne ilyen mûanyag biszbasz de itt olyat se kapni
Mért nem tekered ki a tüsit? én kitekertem, nem cicóztam...
Posted 2007. June 20. - 18:55
Köszi!
Egy párat próbáltam már, a nagyobbakat (amiket ismerek) de semmi.. TOvább probálom...
Ha van valami, majd szólj, mert az idei Pyxis-em is ilyen, mondjuk 2 gyorskötözõvel elintéztem és még nagyon csúnya se lett, de azért mégis, ha már lehet akkor miért ne!
Posted 2007. June 20. - 14:39
Egy párat próbáltam már, a nagyobbakat (amiket ismerek) de semmi.. TOvább probálom...