Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5111 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
arról is volt már....keressen vissza a drága

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

zaskarrace: kicsit lapozz vissza pár oldalt, mert korábban volt a 2007-es pyxisvázról szó, meg a súlyáról...

Csakhogy õt a pyxis team érdekli.;)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Elbújhatok melletetek

mért kéne elbújnod? nem olyan rossz bicó az....

zaskarrace: kicsit lapozz vissza pár oldalt, mert korábban volt a 2007-es pyxisvázról szó, meg a súlyáról...

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Sziasztok! Az össztelós bicajom mellé szereztem egy Kelly's Blade-et, de kicsinek találom a 17,5-es vázát a 178 cm-emhez. Arra gondoltam, hogy le kellene cserélnem a vázat egy 2007-es Pyxis Team 18,5-re. Valaki nem tudná megadni a fõbb méreteit? Sehol nem találok geometria és egyéb adatokat, ill. hogy a 18,5-es váz milyen súlyban van. Köszönöm elõre is.

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Szervusztok!
Hát...csak annyi, nekem egy full gyári (najó pedál meg 1kerék már csere) '06 Crater-em van. Elbújhatok melletetek, de egyenlõre nagyon jó és szeretem. Unokaöcsém 3 éve nyúzza az övét, nagyobb baja nincsen (szokásos teló meg mono csere kéne).
Szal ennyi:)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Azonkivul recseghet a nyereg cso is, huzd ki tisztitsd le es enyhen kend meg zsirral azt a reszet ami benne van a vazban, az segit. Recseghet viszont a kormany csapagy is, ha nem fekszik fel tokelletesen valameik fele, es erossen ra van huzva, erdemes megprobalni azt is ujra oszerakni, valamint a pedalok is lehetne ludasok a dologban. Egyebkent mikor recseg ? folyamatosan ? Ulve , vagy kiallva a nyeregbol ? kisebbnel is vagy csak nagyobb terhelesnel, pl hegyen felfele tekerve kiallva a nyeregbol ?

A nyeregcsõ az is szokott néha reccsenni,a kormány az nem, a pedálokat még nem néztem...
tekerésnél recseg, nem rendszeresen, fõleg közepes, és nagyobb terheléseknél, de van amikor minimális terhelésnél is...nyeregben ülve is, meg állva is egyaránt recseg..
egyébként az 1hónapos szervíz óta recseg ami 6hónap után lett "elvégezve",amikor is a hajtómû kicsit le volt lazulva, azt visszahúzta, és azóta recseg...
pedálnak nem valószínû, hogy baja van...

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Hát gyerekek ez így nem lesz jó!
eljutottam odáig, hogy már nem bírtam elviselni a monoblokk körüli recsegést.elmentem haverhoz,mert nekem nincs monoblokkszedõm,és szétkaptuk,megtisztítottuk,jól bezsíroztuk és visszaraktuk,de a recsegés még mindig jelen van:(
nincs valakinek valami ötlete, hogy mitõl recseghet/hogy lehetne megszûntetni?

Azonkivul recseghet a nyereg cso is, huzd ki tisztitsd le es enyhen kend meg zsirral azt a reszet ami benne van a vazban, az segit. Recseghet viszont a kormany csapagy is, ha nem fekszik fel tokelletesen valameik fele, es erossen ra van huzva, erdemes megprobalni azt is ujra oszerakni, valamint a pedalok is lehetne ludasok a dologban. Egyebkent mikor recseg ? folyamatosan ? Ulve , vagy kiallva a nyeregbol ? kisebbnel is vagy csak nagyobb terhelesnel, pl hegyen felfele tekerve kiallva a nyeregbol ?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Jaja...bárhol lehet egy homoxem, vagy egyéb kosz. Pedálban, pedál-hajtókar, vagy tengely-hajtókar találkozásánál.

X

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

eljutottam odáig, hogy már nem bírtam elviselni a monoblokk körüli recsegést.elmentem haverhoz,mert nekem nincs monoblokkszedõm,és szétkaptuk,megtisztítottuk,jól bezsíroztuk és visszaraktuk,de a recsegés még mindig jelen van:(

nekem a pedál recseg, próbáltad azt szétszedni és tisztítatni?
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem (havernak) kellett volna a felsõcsõhossz, de azóta már megvette a vázat és jó lett a barátnõjének.

A sebesség mindent megold.

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

nem felsõcsõhossz volt a kérdés? :)

de :D de matematikailag ez jött ki a fejcsõhosszra az mz/x-es egyenlettel :D
bocs, csak félreolvastam, akkor lesz még egy köröm, de akinek meg a fejcsõhossz kellett az már nyugodtan aludhat. Folyt köv pedig 1 hét múlva vagy x
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nem felsõcsõhossz volt a kérdés? :)

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
Hellóhalló!
na lemértem a 15" pyxis vázam fejcsövének hosszát..
99mm. jó rövidke :)

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Nekem meg van egy Serpensem, '99- es, van benne egy Marzo Z2 Light,
'98- as, nemrég kicsit kipofoztam, került bele 1.5- ös slick, stb., és imádom,
naggyon jó városban, betonon. Ja, és ez még CrMo váz.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Juppii :bananadan sziasztok magellanosok, immar masodik szupi magellan vazammal gyarapitom a Magellanosok taborat es ez is eddig ugyanoan jonak tunik mint az elobbi. Hozza kell tennem, semmi bajom nem volt az elozovel (2006 os Polaris 17" ) stilus valtas miatt csereltem le leginkabb. CC gepkent indult es epitgettem, de egyre durvabb, mereszebb vadabb iranyba epult a gep es en is egyre vadabb lettem. Hegyen le, lepcson le, ezt leugrik azt leugrik. Es mar lassan ugy ereztem a vaznak sok lesz. Legutobbi allapota: Polaris + 07' es 150mm es Bomber. Eleg erdekesen nezett ki, de amig nem jott osze a penz 1 uj vazra, addig csak ez maradt. Evel is nyomtam kemenyen es birta, sot nagyon jol ! Lehet eppen a vaz rugalmassaga miatt volt az hogy talan 1 polarX nel is tobbet kibirt, vagy csak szerencse, de jol birta. Es most vegre megvan a Magellan SCUTUM :);) Es hogy mi a tanulsag ebbol az egeszbol ? Szerintem a Polaris vaz ha nem is oan szep, de igen eros igen eltalalt kis taiwani katalogus vaz. sokkal tobb rejlik benne mint hinned

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

15 colosnak az 575mm felsõcsõ kicsit hosszúnak tûnik, a 17-esé lesz ez a méret.

na látod az lehet, nem mértem le, mert nincs itt a bicóm, majd lemérem ha a közelében leszek :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
15 colosnak az 575mm felsõcsõ kicsit hosszúnak tûnik, a 17-esé lesz ez a méret.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

Tudja valaki az idei 15"os pyxis/crux felsõcsõhosszát?

helló! beugrottam és láttam hogy kéne vkinek: Felsõcsõhossz: 575 mm
elméletileg :D nem mértem le mer nem itthon van a bicó, ezt írták, csak utána néztem. ;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Van még valakinek rajtam kivül Deneb-je? :)