pl: imageshack.us

Szerintem meg a 07-es pyxis lett gyönyörû, nagyon jót tett neki az új design, a szép fekete fehér(team-nél ugye piros fekete) váz a megtekert újabb betûtípusos felirattal, nagyon színvonalas lett
tudod manapság minden megoldható, csak akarat kérdése.igyexek tenni valamit az ügy érdekében....
tudod manapság minden megoldható, csak akarat kérdése.igyexek tenni valamit az ügy érdekében....MagellanDealer:
Már régóta kíváncsi vagyok arra, hogy az el nem adott vázaknak, bringáknak mi lesz a sorsa?
Egy kicsit fel kellene pörgetni ezt a márkát marketing szempontból, mert úgy érzem, hogy csak sodródtok az árral, és bíztok abban, hogy a magunkfajta márkafüggõk eltartják a céget.
Valakivel leveleztem a Cseke Rt-nél, hogy pl. a 29-es bringa nagy durranás lenne a magyar piacon, akkor is ha kicsi a vásárló közönség.
Persze megértem, hogy drága lenne kis tételben megrendelni, de mivel annyira szûk ez a bringás közösség, mindenki hallana arról, hogy a MAGELLAN-nak van 29-es bringája.
Nincsen olyan elfekvõ Pyxis vagy Pyxis Team váz raktáron amit felhasználhattok reklám célokra?
Pl. internetes árverés, aki regisztrál a hírlevélre azok között sorsolás, SMS játék stb.
Ha valamelyik ötletemet felhasználjátok, egy 17"-es vázzal gondoljatok rám
ui: bocsi, ha hosszú voltam
bõvebben?Kedves Sporttársak!
Amennyiben módunkban áll kiadni a jövö évi modellek képeit azt azonnal megtesszük.ha valakit nagyon mozgat a téma akkor privátban tudok mondani infot,geometria szin stb., és sokak kérdeznek a cégrõl is errõl is tudok odani dolgokat.
Tehát lesznek 2008as Magellan-ok.Ellentétben a hirekkel\ hiresztelésekkel.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->