Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Szerintem meg a 07-es pyxis lett gyönyörû, nagyon jót tett neki az új design, a szép fekete fehér(team-nél ugye piros fekete) váz a megtekert újabb betûtípusos felirattal, nagyon színvonalas lett szerintem, letisztult, egyszerû, mindemellett szemet vonzó, míg a régi festés bennem „a jó bringákat gyártunk, ámbár szépérzékünk nincs” hatást keltette (na milyen finoman írtam körbe a gagyi hatást…:) )

de ebbõl is látszik, hogy ízlések és pofonok közhely itt is igaz, mert olyat gyártani nehéz,mondhatni lehetetlen, ami mindenkinek egyformán tetszik, de szerintem az utóbbi években jó irányban halad a magi,

és a vásárló tömeg úgyis úgy választ bringát, mint kedves barátnõm, aki milyet szeretnél kérdésre azt felelte.. „pirosat, a többi nem számít” 

De erre a kék feketére én is kíváncsi leszek…

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

MagellanDealer:
Már régóta kíváncsi vagyok arra, hogy az el nem adott vázaknak, bringáknak mi lesz a sorsa?

Egy kicsit fel kellene pörgetni ezt a márkát marketing szempontból, mert úgy érzem, hogy csak sodródtok az árral, és bíztok abban, hogy a magunkfajta márkafüggõk eltartják a céget.
Valakivel leveleztem a Cseke Rt-nél, hogy pl. a 29-es bringa nagy durranás lenne a magyar piacon, akkor is ha kicsi a vásárló közönség.
Persze megértem, hogy drága lenne kis tételben megrendelni, de mivel annyira szûk ez a bringás közösség, mindenki hallana arról, hogy a MAGELLAN-nak van 29-es bringája.

Nincsen olyan elfekvõ Pyxis vagy Pyxis Team váz raktáron amit felhasználhattok reklám célokra?
Pl. internetes árverés, aki regisztrál a hírlevélre azok között sorsolás, SMS játék stb.

Ha valamelyik ötletemet felhasználjátok, egy 17"-es vázzal gondoljatok rám :)

ui: bocsi, ha hosszú voltam

tudod manapság minden megoldható, csak akarat kérdése.igyexek tenni valamit az ügy érdekében....:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ja ezzel eggyetértek. a régi desgin nekem is jobban tetszett. fõleg a ami a polar-x-en volt

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
sztem régen volt szép még a magellan amikor 1szinü volt és normális betüvel ráirva a maggi nem széthúva megcsavarva eltekerve...

kék támvilla fekete csövek :chin: sötétkék-feketébe ez viszont még lehet szép :) várom a képét :P

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
kék támvilla fekete csövek , kékfelirat fehér kontúrral az alsó csövön, felsõ csövön fehér felirat.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
engem a 08 pyxis érdekelne :)
milyen szinû lesz?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Kedves Sporttársak!

Amennyiben módunkban áll kiadni a jövö évi modellek képeit azt azonnal megtesszük.ha valakit nagyon mozgat a téma akkor privátban tudok mondani infot,geometria szin stb., és sokak kérdeznek a cégrõl is errõl is tudok odani dolgokat.

Tehát lesznek 2008as Magellan-ok.Ellentétben a hirekkel\ hiresztelésekkel.

bõvebben? ;) jöhet privátba is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hi!
Nem tudtok akciós 07-es 17" Pyxis vázakat? köszi

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
MagellanDealer:
Már régóta kíváncsi vagyok arra, hogy az el nem adott vázaknak, bringáknak mi lesz a sorsa?

Egy kicsit fel kellene pörgetni ezt a márkát marketing szempontból, mert úgy érzem, hogy csak sodródtok az árral, és bíztok abban, hogy a magunkfajta márkafüggõk eltartják a céget.
Valakivel leveleztem a Cseke Rt-nél, hogy pl. a 29-es bringa nagy durranás lenne a magyar piacon, akkor is ha kicsi a vásárló közönség.
Persze megértem, hogy drága lenne kis tételben megrendelni, de mivel annyira szûk ez a bringás közösség, mindenki hallana arról, hogy a MAGELLAN-nak van 29-es bringája.

Nincsen olyan elfekvõ Pyxis vagy Pyxis Team váz raktáron amit felhasználhattok reklám célokra?
Pl. internetes árverés, aki regisztrál a hírlevélre azok között sorsolás, SMS játék stb.

Ha valamelyik ötletemet felhasználjátok, egy 17"-es vázzal gondoljatok rám :)

ui: bocsi, ha hosszú voltam

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
poison bikes?
csak a matrica más és elég olcsón hozzá lehet jutni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Doh...pedig egy ösztelos vázra vadászok éppen...hát akkor marad az apro..

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
el kell h keseritselek titeket.nem lesz össztelós gépezet.se vega-deneb-scutum

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
MagellanDealer uj scutum vagy deneb varhato ? scutumhoz lengokart lehet kulon venni valahol ?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
http://img253.images...rx6p0001vj0.jpg
lessz új vega?

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
polaris 2008 méretek:14",16",18",20",22"

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
a festékröl hamarosan beszámolok....

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Birja a Pyxis 07.... Nekem is ilyen van, de nekem elég maszívnak tûnik ahoz képest meg pláne, hogy milyen kólásdoboz hangja van ha megkocogtatom... én terepen nem kímélem de bírja eddig, panasz nincs rá, nagyon tetszetõs gépezet minden szempontból Nekem, bár én nem vagyok valami nagy profi vagy versenyzõ vagy tudomisén, úgyhogy lehet nem hiteles forrásnak számítok:) Amivel küszködök, az az XT hátsó váltó, az istennek nem birom beállítani normálisan, de valószínü én vagyok a béna ( ha esetleg valakinek van ötlete akkor ossza meg legyenszíves, tudom, nem ide tarozik és vigyem szerelõhöz... :) ) ja és a festés kis túlzással akkor is lepattan, ha nekitámasztod valaminek, na jó annyira nem, de azért sérülékenyebb mint az eddigi vázaimon, vigyázni kell rá picit jobban. Bár azt nemtom 08-as miben lesz más, úgyhogy segíteni csak ennyit tudok, hogy leírom az én tapasztalataimat.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Bírja.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hi!
Mennyire bírja a sima Pyxis 07 a terhelést? Itt a kicsit durvább terepre (nem ugratásra), illetve a testsúlyra gondolok (78-80 kg, plussz, ha hosszú túra akkor hátizsák telerakva). Gondolom annyival nem lesz jobb a 08-as, hogy addig várjak, de ha érdemes kivárom. kösz elõre is

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
-160cm........................15"-16" ("S")
165cm.........................16"
170cm.........................16"-17"
175cm.........................17"
180cm.........................18"-19" ("M")
185cm.........................19"
190cm........................ 20"-21" ("L")
195cm-........................21"-23"