Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5111 replies to this topic

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
töltsd már fel légyszi vhova nagyba.....

pl: imageshack.us ;)

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

profilképem a 08-as pyxis...

Az a baj, hogy iszonyat kicsi a kép...

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
profilképem a 08-as pyxis...

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Szerintem meg a 07-es pyxis lett gyönyörû, nagyon jót tett neki az új design, a szép fekete fehér(team-nél ugye piros fekete) váz a megtekert újabb betûtípusos felirattal, nagyon színvonalas lett

Nekem is nagyon tetszik a 07-es Pyxis váz, de választanom kell, hogy a gyári B+ hajtómûvet cserélem le (ami meghajlott amikor nagytányéron indultam a lámpánál) vagy vázat veszek...

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

tudod manapság minden megoldható, csak akarat kérdése.igyexek tenni valamit az ügy érdekében....:D

De jó, lesz egy új 17-es vázam :bananadan

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Szerintem meg a 07-es pyxis lett gyönyörû, nagyon jót tett neki az új design, a szép fekete fehér(team-nél ugye piros fekete) váz a megtekert újabb betûtípusos felirattal, nagyon színvonalas lett szerintem, letisztult, egyszerû, mindemellett szemet vonzó, míg a régi festés bennem „a jó bringákat gyártunk, ámbár szépérzékünk nincs” hatást keltette (na milyen finoman írtam körbe a gagyi hatást…:) )

de ebbõl is látszik, hogy ízlések és pofonok közhely itt is igaz, mert olyat gyártani nehéz,mondhatni lehetetlen, ami mindenkinek egyformán tetszik, de szerintem az utóbbi években jó irányban halad a magi,

és a vásárló tömeg úgyis úgy választ bringát, mint kedves barátnõm, aki milyet szeretnél kérdésre azt felelte.. „pirosat, a többi nem számít” 

De erre a kék feketére én is kíváncsi leszek…

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

MagellanDealer:
Már régóta kíváncsi vagyok arra, hogy az el nem adott vázaknak, bringáknak mi lesz a sorsa?

Egy kicsit fel kellene pörgetni ezt a márkát marketing szempontból, mert úgy érzem, hogy csak sodródtok az árral, és bíztok abban, hogy a magunkfajta márkafüggõk eltartják a céget.
Valakivel leveleztem a Cseke Rt-nél, hogy pl. a 29-es bringa nagy durranás lenne a magyar piacon, akkor is ha kicsi a vásárló közönség.
Persze megértem, hogy drága lenne kis tételben megrendelni, de mivel annyira szûk ez a bringás közösség, mindenki hallana arról, hogy a MAGELLAN-nak van 29-es bringája.

Nincsen olyan elfekvõ Pyxis vagy Pyxis Team váz raktáron amit felhasználhattok reklám célokra?
Pl. internetes árverés, aki regisztrál a hírlevélre azok között sorsolás, SMS játék stb.

Ha valamelyik ötletemet felhasználjátok, egy 17"-es vázzal gondoljatok rám :)

ui: bocsi, ha hosszú voltam

tudod manapság minden megoldható, csak akarat kérdése.igyexek tenni valamit az ügy érdekében....:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
ja ezzel eggyetértek. a régi desgin nekem is jobban tetszett. fõleg a ami a polar-x-en volt

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
sztem régen volt szép még a magellan amikor 1szinü volt és normális betüvel ráirva a maggi nem széthúva megcsavarva eltekerve...

kék támvilla fekete csövek :chin: sötétkék-feketébe ez viszont még lehet szép :) várom a képét :P

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
kék támvilla fekete csövek , kékfelirat fehér kontúrral az alsó csövön, felsõ csövön fehér felirat.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
engem a 08 pyxis érdekelne :)
milyen szinû lesz?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Kedves Sporttársak!

Amennyiben módunkban áll kiadni a jövö évi modellek képeit azt azonnal megtesszük.ha valakit nagyon mozgat a téma akkor privátban tudok mondani infot,geometria szin stb., és sokak kérdeznek a cégrõl is errõl is tudok odani dolgokat.

Tehát lesznek 2008as Magellan-ok.Ellentétben a hirekkel\ hiresztelésekkel.

bõvebben? ;) jöhet privátba is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Hi!
Nem tudtok akciós 07-es 17" Pyxis vázakat? köszi

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts
MagellanDealer:
Már régóta kíváncsi vagyok arra, hogy az el nem adott vázaknak, bringáknak mi lesz a sorsa?

Egy kicsit fel kellene pörgetni ezt a márkát marketing szempontból, mert úgy érzem, hogy csak sodródtok az árral, és bíztok abban, hogy a magunkfajta márkafüggõk eltartják a céget.
Valakivel leveleztem a Cseke Rt-nél, hogy pl. a 29-es bringa nagy durranás lenne a magyar piacon, akkor is ha kicsi a vásárló közönség.
Persze megértem, hogy drága lenne kis tételben megrendelni, de mivel annyira szûk ez a bringás közösség, mindenki hallana arról, hogy a MAGELLAN-nak van 29-es bringája.

Nincsen olyan elfekvõ Pyxis vagy Pyxis Team váz raktáron amit felhasználhattok reklám célokra?
Pl. internetes árverés, aki regisztrál a hírlevélre azok között sorsolás, SMS játék stb.

Ha valamelyik ötletemet felhasználjátok, egy 17"-es vázzal gondoljatok rám :)

ui: bocsi, ha hosszú voltam

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
poison bikes?
csak a matrica más és elég olcsón hozzá lehet jutni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Doh...pedig egy ösztelos vázra vadászok éppen...hát akkor marad az apro..

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
el kell h keseritselek titeket.nem lesz össztelós gépezet.se vega-deneb-scutum

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
MagellanDealer uj scutum vagy deneb varhato ? scutumhoz lengokart lehet kulon venni valahol ?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
http://img253.images...rx6p0001vj0.jpg
lessz új vega?

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 posts