Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ma voltam a récsiben teflonspréjt venni, mindegy nem ez a lényeg:)

az ottani bringaboltban lóg egy ilyen, én is jól megnézegettem, nagyon szép, ha valakit érdekel, ott talál raktáron...

nem írok bolt nevet, mert annak már reklám szaga lenne, és nincs közöm a bolthoz hogy ilyen jót tegyek velük:)

kb ex az csak a pixid nem horst linkes....

http://www.astroeng....etail.asp?id=14
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Pontosan ilyet vásárolnék

Az astro gyártotta ezt a vázat?
Fennt van az oldalán a típus?

ma voltam a récsiben teflonspréjt venni, mindegy nem ez a lényeg:)

az ottani bringaboltban lóg egy ilyen, én is jól megnézegettem, nagyon szép, ha valakit érdekel, ott talál raktáron...

nem írok bolt nevet, mert annak már reklám szaga lenne, és nincs közöm a bolthoz hogy ilyen jót tegyek velük:)

Chita

Chita

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Posted Image

astro engineering

Pontosan ilyet vásárolnék

Az astro gyártotta ezt a vázat?
Fennt van az oldalán a típus?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
hallod ez itt nem az apró! az adminok az ilyenért ölni szoktak

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Posted Image

astro engineering

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

hali. hát dobnék én másik képet de hogyan és hova? sajnos még nem igazán vagyok nagy fórumozó. Amugy a csajom gépe és kirándulásokra meg erdei turákra járunk. még most ismerkedik a terepezéssel és nagyon tetszikneki. szerintem egy iszonyuan jol eltalált geometriáju váz.nekem elötte deneb is és vega is. a deneb egy elbaszott dolog, a vega mag kizárólag dh-ra jo. (de arra igaz hogy nagyon zsir).küldj egy emilcimet(vagy hátha énis megtalálom valahol) és küldök nagyobb képet.
köszi az érdeklödést!GUMMMMMMMA

Meg kerdes a scutumrol. Ha hirtelen kell mozogjon a hatulja ..tehat ien aprobb akadalyok ...tehat amikor csak ugymond "az eleje" hasznalodik a rugostagnak, nem kopog 1 picit ? Nekem kicsit furan viselkedik, de mivel hogy csak a nyar ota van meg, nem tudom eldonteni h ez meghibasodas, vagy csak a hideg miatt kicsit megkemenyedett benne az olaj es amiatt lenne. Manitouval amugyis mindig ien tapasztalataim voltak. (manitounak nincs penze rendes olajra ? mint pl marzocchinak )
...Ez lesz keremszeppen...

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Tapasztalt es regi forumos kollegaimhoz fordulnek egy nem igazan bringas kerdessel. Hogyan csinaljatok nehanyan hogy ketszer akkora a profil kep...vagy eppen a logo ? En sehogyan sem tudok akkorat feltolteni. Bocsi a nem igazan ide tartozo kerdeser...
Ha aszem kozben megoldottam ;)) kunc
...Ez lesz keremszeppen...

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

hali. hát dobnék én másik képet de hogyan és hova? sajnos még nem igazán vagyok nagy fórumozó. Amugy a csajom gépe és kirándulásokra meg erdei turákra járunk. még most ismerkedik a terepezéssel és nagyon tetszikneki. szerintem egy iszonyuan jol eltalált geometriáju váz.nekem elötte deneb is és vega is. a deneb egy elbaszott dolog, a vega mag kizárólag dh-ra jo. (de arra igaz hogy nagyon zsir).küldj egy emilcimet(vagy hátha énis megtalálom valahol) és küldök nagyobb képet.

ment a mail cimem privi uzeneteid koze !

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

csá
A Ki milyen bringával nyomul? topicba
http://forum.bikemag...read.php?t=2201
De elötte fel kel töltened netre (kepfeltoltes.hu)

bpocok

bpocok

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Hali mindenkinek. Egy olyan kérdésem lenne hogy a csajomnak van egy Scutum váza és át kéne festeni.(fekete/fehér kockásra) Az lenne a kérésem hogy aki tud festöket vagy ö maga festö akkor jelentkezzetek és irjatok árlistát kérlek. Ja és mi Dombóváriak vagyunk de elmegyünk az országba bárhová ha kell. Airbrush elönyben!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!!

Szeva ... latom a geped, de eleg piciben, nem dobsz rola 1 nagyobb fotot ? Mire hasznalod amugy a gepet ? Csak azert erdekel, mert nekem is scutumom van :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hali mindenkinek. Egy olyan kérdésem lenne hogy a csajomnak van egy Scutum váza és át kéne festeni.(fekete/fehér kockásra) Az lenne a kérésem hogy aki tud festöket vagy ö maga festö akkor jelentkezzetek és irjatok árlistát kérlek. Ja és mi Dombóváriak vagyunk de elmegyünk az országba bárhová ha kell. Airbrush elönyben!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!!

Javaslom az alábbi topic olvasgatását:
http://forum.bikemag...read.php?t=2381

bpocok

bpocok

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

Chita

Chita

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Boldog új évet Kívánok az olvasóknak!
Nekem is boldogan kezdõdött az év; csak fûszerként egy nagy meglepõdés is becsúszott...
Valaki megvette (elõlem?) a szerelmes vázamat. 2004' pyxis team.
Ha van ilyen vázatok új, és eladó, írjatok nekemmm
Köszönömmm :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
http://www.bringaban....php?report=127
(az alsó 3-as kép közül a 2.-ra katt)
más fényképésztõl származó képeken is itt-ott feltûnik az új gép

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

A Bringabanda honlapján már van egy kép Buruczki Szilárdról a 2008-as PyxisTeam-mel, ha jól láttam.

linkeld már be azt a képet pls. én nem láttam még....

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
A Bringabanda honlapján már van egy kép Buruczki Szilárdról a 2008-as PyxisTeam-mel, ha jól láttam.
Lehet tudni bõvebbet, vagy még mindíg nem publikus a dolog?

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Kellemes unnepeket kivanok minden kedves forumosnak es azok hozzatartozoinak ! :)

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Sikerekben Gazdag Boldog Újévet Kíván Mindenkinek a Cseke Zrt. összes munkatársa!!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

pyxis team 2007 geo adatok: Homlokcsõ:110,0;felsõcsõ 555,3;alsócsõ 662,4; nyeregcsõ 432,0;támvilla 448,8;láncvilla 420,0 mi kell még?????csak azért mert azt már csak privben irom meg.....(irhatom meg)

Köszi (és bocs a késõi válaszért), de sajnos már tárgytalan