Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de Hongrie

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
85 hozzászólás a témában

#81
Prefi

Prefi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 802 hozzászólás
Sziasztok!
A Tour de Hongrie mezõnye kb mikorra ér a Komlóstetõre (Miskolc) ; máramennyire ez megjósolható.
Ja, és azt lehet tudni h milyen úton mennek keresztül
Miskolcon?

köszike
Prefi

#82
bors

bors

    vendég

  • fórumtag
  • 202 hozzászólás
Az útvonalbiztosítás remélhetõleg jobb lesz idén. A tavalyival összhasonlítva lényegesen több civil és rendõr motoros fogja biztosítani az utat. Szerencsére most sokkal jobb a rendõrséggel a kapcsolatunk. Idén nem lesz körözés Miskolcon.
A polgárõrség jóvoltából minden érintett faluba, cél/rajt városba eljutott a plakátunk, remélhetõleg idén jóval többen fognak tudni rólunk.

#83
pcycle

pcycle

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Hát igen, pontosan errõl van szó. Az egri út amúgy is nagyon sz@r, sok helyütt egy 30 cm-es viszonylag járható csík maradt az országútból, alig is lehet hová kitérni (még szerencse, hogy gyér a forgalom). Amikor beértek Miskolcra, a város egyáltalán nem tudott róluk, és természetesen a péntek délutáni csúcsforgalomra idõzítették az avasi körözést. Teljesítménytúra kinézete volt a nagy magyar körtortúrának. :-\

#84
obsidian

obsidian

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
A jobb útvonalbiztosítás jó ötlet! Tavaly a Bükkben voltunk túrázgati, és szenvedtük magunkat fölfelé szakadó esõben Répáshutára Bükkszentkereszttõl, és erõteljesen meglepõdtünk, amikor szembe jött vagy 50nel a mezõny... Még jó, hogy a szélén mentünk és ki tudtunk térni a susnyákba...
Ez még OK, de mondjuk mi van, ha nem bicajos megy velük szembe az út szélén, hanem egy kocsi nem veszi komolyan a rendõrbácsit, aki csak odaintett egyet és tovaszáguldott...
Meg persze az adott településeken sem volt semmi tájékoztató, hogy "Hé! Hónap verseny lesz az egyetlen úton, ami a városba visz!"

ps.: Idén a Mátrában leszek... ;D

#85
pcycle

pcycle

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Reméljük hogy jobb lesz a szervezés, útbiztosítás, mint tavaly! A veszélyes helyeken (hegyi és városi részek) kellene pl. jelzõember. Nem tudom jó ötlet-e a befutót a Várba tenni a rengeteg turista meg busz mellett... Nem lenne rossz az sem, ha a köztévé is adna nemcsak 10 másodpercet a versenybõl, sokat dobna a dolgon.

#86
bors

bors

    vendég

  • fórumtag
  • 202 hozzászólás
Tizenhárom ország, 106 kerékpáros a mezônyben

A végleges nevezés szerint 13 ország 106 versenyzôje vesz részt a július 29-én rajtoló Magyar kerékpáros körversenyen. A 30. Tour de Hongrie mezônye a hat nap során hazánk szinte valamennyi régióját érinti majd, a tiszta versenytáv 777 kilométer, de a verseny hossza az összekötô szakaszokkal együtt meghaladja az 1000 kilométert! A kerékpárosok a veszprémi prológ után a Siófok-Pécs-Szeged-Békéscsaba-Füzesgyarmat-Miskolc-Kékestetô-Gyöngyös-Budapest (Budai Vár) útvonalon vetélkednek majd.
A www.tourdehongrie.hu oldalon folyamatosan frissítjük az eredményeket, hogy mindig friss infotok legyen versenyrõl

Gyertek el és nézzétek meg a befutókat!