Sajna az Egri Vár közelében lévõ függõhidhoz már most nem éri meg lemenni, annyira nagy dzsuva van ott! Úgyhogy nem tudom mi légyen. Én javaslok egy csak - vagy majdnem csak betonos túrát holnapra, mert az még teljesithetõ.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Függõhíd túra Indiana Jones módra valamikor..
Indította
cAb
, 2003. július 22. 21:31
Írta 2004. október 16. - 09:15
Írta 2004. október 15. - 20:16
Sajna én sem megyek, mert sár lesz...azaz, inkább megyek a kedvesemhez
Üdv:Thy
Üdv:Thy
Írta 2004. október 15. - 18:12
vendég_Charon_*
Írta 2004. október 15. - 16:00
Írta 2004. október 15. - 09:38
szombat eleve nem volt jó már a kezdeti szervezkedéskor sem...
a keletibe bejutnék egyzserûen, mert vonatra ülök, ha már nincs hév...
asszem jövõhétvégére szervezekl vmit odaát a csajok közt... :
a keletibe bejutnék egyzserûen, mert vonatra ülök, ha már nincs hév...
asszem jövõhétvégére szervezekl vmit odaát a csajok közt... :
vendég_Charon_*
Írta 2004. október 15. - 09:26
Írta 2004. október 15. - 09:20
Para: Én szombaton megyek, ha gondolod gyere .... bár mindenki esõrõl beszél, de én még reménykedem 8)
... ja és zuglóból indulok 1/2 10-kor
... ja és zuglóból indulok 1/2 10-kor
Írta 2004. október 15. - 09:07
Sziasztok!
Szeretném megkérni a függõhíd túra azon tagját/ait, akik fotoaparátot visznek magukkal, hogy a hídas illetve szurdokos szakaszról készítsenek naaagy felbontású képet, úgy, hogy az szinte leakarjon mászni a papírról majd 8)
Köfike! :-*
Szeretném megkérni a függõhíd túra azon tagját/ait, akik fotoaparátot visznek magukkal, hogy a hídas illetve szurdokos szakaszról készítsenek naaagy felbontású képet, úgy, hogy az szinte leakarjon mászni a papírról majd 8)
Köfike! :-*
vendég_Charon_*
Írta 2004. október 15. - 09:07
Ted :
Vegyél kamáslit, én télen is abban tekerek, pedig csak egy egyszerû esõvédõ darab. A cipõ meg nyári: Diadora Yolo.
Para:
Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy a hévpótló buszra hogyan raktuk volna fel a bicajokat.
Szal mi sem megyünk, ha csak nem találok ki valami egyéb megoldást. Nincs túl nagy kedvem ahhoz, hogy összesen kétszeres távot tekerjek a városban, mint a terepen. :-(
Mostanában nagyon fel tudnak húzni az autósok, motorosok, kamionosok. Nemrég majdnem ki lettünk lapítva a kerékpárúton is. Ha meg beszólunk, még ki is szállnak és.... :-(
Vegyél kamáslit, én télen is abban tekerek, pedig csak egy egyszerû esõvédõ darab. A cipõ meg nyári: Diadora Yolo.
Para:
Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy a hévpótló buszra hogyan raktuk volna fel a bicajokat.
Szal mi sem megyünk, ha csak nem találok ki valami egyéb megoldást. Nincs túl nagy kedvem ahhoz, hogy összesen kétszeres távot tekerjek a városban, mint a terepen. :-(
Mostanában nagyon fel tudnak húzni az autósok, motorosok, kamionosok. Nemrég majdnem ki lettünk lapítva a kerékpárúton is. Ha meg beszólunk, még ki is szállnak és.... :-(
Írta 2004. október 14. - 21:53
Ha nem esik és nem lesz túl hideg se akkor én is mennék! Az a sit, hogy a cipellõm igencsak nyári kivitel és 10fok alatt megfagy a tappancsom...
Ezt akár én is írhattam volna!
De valszeg megyek! :-\
Írta 2004. október 14. - 20:51
Ha nem esik és nem lesz túl hideg se akkor én is mennék! Az a sit, hogy a cipellõm igencsak nyári kivitel és 10fok alatt megfagy a tappancsom...
Írta 2004. október 14. - 16:14
Hát Para, mi is sajnáljuk! Hiányozni fognak lelkes üvöltéseid a lejtõkön és kanyarokban. Node, fel a fejjel, túrázunk mi még együtt!
Írta 2004. október 14. - 16:13
ÁÁÁÁÁÁ!
SEGÍTSÉG!
Most beszéltem Écsanyámmal, hogy vasárnap jönnének fel látogatóba hozzánk (legutoljára karácsony utáni napokban voltak )...
magyarán nem tudok mernni a túrára VASÁRNAP!!!
ááááá...... :'( :'( :'( :'( :'(
ez az év nem a tekerésrõl szól részemrõl... basssszus... sajnálom
SEGÍTSÉG!
Most beszéltem Écsanyámmal, hogy vasárnap jönnének fel látogatóba hozzánk (legutoljára karácsony utáni napokban voltak )...
magyarán nem tudok mernni a túrára VASÁRNAP!!!
ááááá...... :'( :'( :'( :'( :'(
ez az év nem a tekerésrõl szól részemrõl... basssszus... sajnálom
Írta 2004. október 14. - 02:21
Írta 2004. október 13. - 12:59
Írta 2004. október 13. - 10:41
Akik a budai rakparton megyünk fel, nem találkozunk a Gellért térnél kb negyed 10-kor?
Írta 2004. október 13. - 10:16
Írta 2004. október 13. - 08:59
Az Örsrõl nagyon hosszú az út, ha lemész a rakpartra és ott fel északnak a hídig.
Sokkal rövidebb, kb a fele, ha a Rákos-patak mellett mész a bikeúton, valahol az Örsnél van az is.
8)
Sokkal rövidebb, kb a fele, ha a Rákos-patak mellett mész a bikeúton, valahol az Örsnél van az is.
8)
Írta 2004. október 13. - 08:45
Para: végigmész a budai rakparton a bringaúton, a Római Part felé. Az utolsó hid az Újpesti Vasúti Összekötõ Híd, és ez az Uvh. Ezen nem kell átjönnötök, mivel a budai töv-ben találkozunk.
Írta 2004. október 13. - 08:22
Para: nekünk is útbaesik az Örs... És Charon biztosan tudja az utat a fent említett fémtárgyhoz Ha csatlakozol hozzánk, tuti odatalálunk, vagy maximum együtt tévedünk el ;D ;D ;D