Ors: remélem itt leszel ;D
Ultio: Neked meg remélem, hogy lesz bicajod 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Függõhíd túra Indiana Jones módra valamikor..
Indította
cAb
, 2003. július 22. 21:31
Írta 2004. szeptember 24. - 11:26
Írta 2004. szeptember 23. - 10:00
Írta 2004. szeptember 23. - 09:53
Írta 2004. szeptember 23. - 09:52
Akkor egy kis összegzés:
Függõhíd Túra Indiana Jones módra
Idõpont: 2004.10.16
Találka: 10:00 UVH
Tekernek:
kissfish+1 fõ
skiri
era
Charon
Dawn
Para ?
Nesta
Lens
Ultio ?
KGADAM
Ors ?
Függõhíd Túra Indiana Jones módra
Idõpont: 2004.10.16
Találka: 10:00 UVH
Tekernek:
kissfish+1 fõ
skiri
era
Charon
Dawn
Para ?
Nesta
Lens
Ultio ?
KGADAM
Ors ?
Írta 2004. szeptember 23. - 09:35
Október 16. vésve! Ott leszek! Tudtok valamit a Visegrádnál most épülõ/épült siklópályáról? Nemrég olvastam róla egy cikket és a fotókon a tartóoszlopok már fel is voltak állítva!
Írta 2004. szeptember 23. - 09:26
Ultio: köszi a pontos leírást, remélem nem tévesztjük el 8)
Egyébként ez a túra okt 16-ra van datálva, ha jó az idõpont neked, akkor szívesen látunk 8)
Egyébként ez a túra okt 16-ra van datálva, ha jó az idõpont neked, akkor szívesen látunk 8)
Írta 2004. szeptember 23. - 09:15
Nem olyan nehéz megtalálni az Egri vár közelében lévõ függõhidat!mert Én egyik függõhidat sem ismerem, csak a korábban elmondottak alapján próbáltam bemérni õket ;D ;D
Az Egri várnál vagyunk. Ha tudod, merre kell menni a Csobánkai katonai gyakorlótér felé, akkor indulj el arra, aztán átmész egy sorompón az erdõben és sorompó után pár méterre balra lesz egy ösvény. Ha jól emlékszem kék jelzéssel, elég merdeken indul. Na ezen kell menni néhány száz métert és a függõhídhoz érkezel. Van egy kapu a híd elején, ami nyitva van, csak ki kell hajtani, nem kell megijedni, hogy nem lehet átmenni!
Ha nem tudod merre kell a gyakorlótér felé menni, akkor pl. ha a Nagy Kevély felõl érkezel, állj úgy, hogy a hátad mögött legyen a vár, illetve a fõkapu. Jobbra indulj el a földúton, elõször néhány méter meredeken le, majd aztán fordul jobbra, a lényeg az, hogy a jobbra lévõ erdõbe menj be, és ott a sorompóig, aztán ahogy már lertam. Nem olyan nagy ügy megtalálni! Lehet menni a másik irányból is, a laktanya mögül, de azt az ösvényt kicsit nehezebb megtalálni annak, aki még nem járt arra. Ha ebbõl az irányból megyünk, egy õrtorony mellett van egy lyuk, ami egy bunker ;D ;D bejárata. Ide érdemes benézni, bebújni, de csak lámpával 8) !
Tényleg nagy élmény ez a függõhíd, én múlt vasárnap jártam arra, nagyon inog. Kb. 5 m mélység alatta, ha mondjuk kb. 15 lenne nem biztos, hogy sokan mernének végigmenni rajta.
A visegrádi fühhõdidat is ismerem, azt még könnyebb megtalálni, mert Visegrád környékén nagyon jól jelölve vannak az utak, és a hidat is jelölik! Bár ez a 2 híd egy napra szerintem is sok!
Hétvégén, ha jó idõ lenne, én is beneveznék egy ilyen túrára!
Írta 2004. szeptember 23. - 08:18
Lens: Igen, arról van szó 8)
Tulajdonképpen a tavaly szervezõdött, de le nem tekert túrát próbálom feléleszteni ;D
Én is az egri vár közelében lévõre gondoltam, meg a szurdokra, mert szerintem a visegrádiig nem fogunk eljutni ;D
Õszintén szólva reméltem, hogy megtisztelsz minket, mert Én egyik függõhidat sem ismerem, csak a korábban elmondottak alapján próbáltam bemérni õket ;D ;D
Egyenlõre nagyon úgy fest a dolog, hogy lesz túra és szép számmal leszünk jelen
Tulajdonképpen a tavaly szervezõdött, de le nem tekert túrát próbálom feléleszteni ;D
Én is az egri vár közelében lévõre gondoltam, meg a szurdokra, mert szerintem a visegrádiig nem fogunk eljutni ;D
Õszintén szólva reméltem, hogy megtisztelsz minket, mert Én egyik függõhidat sem ismerem, csak a korábban elmondottak alapján próbáltam bemérni õket ;D ;D
Egyenlõre nagyon úgy fest a dolog, hogy lesz túra és szép számmal leszünk jelen
Írta 2004. szeptember 23. - 08:03
Ja, én is benne vagyok.
De most ugye a Pilisrõl beszélünk? Mely függõhidakat látogatnánk meg? Ismerek egyet nem messze az Egri romtól, aztán ott van még a Szurdok, de ott nem függõ- hanem normális fahidak vannak. Arra mennénk?
De most ugye a Pilisrõl beszélünk? Mely függõhidakat látogatnánk meg? Ismerek egyet nem messze az Egri romtól, aztán ott van még a Szurdok, de ott nem függõ- hanem normális fahidak vannak. Arra mennénk?
Írta 2004. szeptember 22. - 19:34
Írta 2004. szeptember 22. - 13:38
esetlegesen egy jó hétvégei idõpontnál Én is jelentkeznék... 4hete nem ültem vasparipán...
Írta 2004. szeptember 22. - 13:37
vendég_Charon_*
Írta 2004. szeptember 22. - 13:14
Írta 2004. szeptember 22. - 13:04
- Ezen a 7vége sajna nekem nem OK
- Okt 2 -> Kozma60
- Okt. 8-10 -> Sikonda
Esetleg Okt 16 ? ???
A jó idõt megrendeljük és kész ! ;D
- Okt 2 -> Kozma60
- Okt. 8-10 -> Sikonda
Esetleg Okt 16 ? ???
A jó idõt megrendeljük és kész ! ;D
Írta 2004. szeptember 22. - 12:53
Írta 2004. szeptember 22. - 11:35
Én is szívesen csatlakozok.
Lehetne szervezni Sikonda utánra is. Akkor már biztosan õszies hangulat lesz az erdõben.
Meg SÁR! ;D
Írta 2004. szeptember 22. - 09:38
Sziasztok!
Ez a topic egy kicsit feledésbe merült és túra sem jött össze ... ha jól olvasom :'(
Mi lenne, ha idén újra megpróbálnánk összeszervezni ? ???
Egy reménykedõ leendõ résztvevõ 8)
fish
Ez a topic egy kicsit feledésbe merült és túra sem jött össze ... ha jól olvasom :'(
Mi lenne, ha idén újra megpróbálnánk összeszervezni ? ???
Egy reménykedõ leendõ résztvevõ 8)
fish
Írta 2003. november 10. - 21:49
Írta 2003. november 10. - 20:50
Írta 2003. november 08. - 20:50
Jaj, de negatív vagy
azért kell külön topic, mert ez nem sima túra.. ez fûggõhíd túra!
akkor holnap!
cAb
azért kell külön topic, mert ez nem sima túra.. ez fûggõhíd túra!
akkor holnap!
cAb