butasagot beszeltek hogy Dh nal hatrany !!!
nesze olvassatok ...
http://www.covebike.com/newdex.html
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Full telos vaz nem csak DH-ra
Started by
szume
, 2002. October 08. 18:48
Posted 2002. October 18. - 19:45
Posted 2002. October 18. - 16:33
Hát igen, így nézve elég olcsó a Stinky, de azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a DJIII, a Z1 wedge helyett jött teló, tehát a legolcsóbb, és úgyszintén az a Hayes olajos is, a tavalyi Comp vagy micsoda nevû helyett jött. Deore cuccok a többi, meg még 1-2 extra (F219 felni, Truvativ hajtómû), tehát szerintem teljesen korrekt, hogy ennyibe került a gép.
Posted 2002. October 18. - 15:05
Viszont ha jól emlékszem a pillangónak az elsõ háromszögben van a monoblokkja. Aminek a hátsóban van, az a durango. Valóban inkább mászáshoz jó, lejtõzésnél komoly hátrányt jelenthet.
Bár ott van az I drive de azt meg nem igazán próbálgattam még. :
A pillangóról meg volt egy teszt a két-három hónappal ezelõtti bikmakkban. Inkább könnyû CC-seknek ajánlották maratonozáshoz. Szóval a freeridehoz nem sok köze van.
A Giant AC-2-höz annyit még, hogy kipróbáltam azt is mielõtt a stinkyt megvettem volna:
- oltári hosszú volt a felsõcsõ (17"-os méretben a 185 cm-mel nyújtózkodnom kellett a kormányhoz.
- a rugózása valami kritikán aluli volt
- minimális mértékben állítható a nyeregcsõ föl-le (hajlított nyeregvázcsõ)
- MPH3 fékek: és honnan veszel alkatrészt ? (na nem mintha a többihez olyan sok helyen lehetne kapni.)
Bár ott van az I drive de azt meg nem igazán próbálgattam még. :
A pillangóról meg volt egy teszt a két-három hónappal ezelõtti bikmakkban. Inkább könnyû CC-seknek ajánlották maratonozáshoz. Szóval a freeridehoz nem sok köze van.
A Giant AC-2-höz annyit még, hogy kipróbáltam azt is mielõtt a stinkyt megvettem volna:
- oltári hosszú volt a felsõcsõ (17"-os méretben a 185 cm-mel nyújtózkodnom kellett a kormányhoz.
- a rugózása valami kritikán aluli volt
- minimális mértékben állítható a nyeregcsõ föl-le (hajlított nyeregvázcsõ)
- MPH3 fékek: és honnan veszel alkatrészt ? (na nem mintha a többihez olyan sok helyen lehetne kapni.)
Posted 2002. October 18. - 14:09
Az mászásnál jó, ha a hátsó háromszöget taposod, mert nem pogózik. Hátrány, hogy a lábaddal szuszpenzálsz, nem a vázzal.
Posted 2002. October 18. - 14:06
annyiból biztos jó, hogy a lánchossz nem változik, ahogy mozog a váz. talán annyira nem csapkodja a láncot.
amúgy nincs pillangóm.
amúgy nincs pillangóm.
Posted 2002. October 18. - 13:51
Mondjon mar valaki velemenyt a Hungary-A Pillango vazrol!
Inditottam egy uj topicot neki, hogy vegre valaszoljon valaki, de az meg be lett fagyasztva. Nem igaz, hogy nincs senkinek.
SzuMe
Inditottam egy uj topicot neki, hogy vegre valaszoljon valaki, de az meg be lett fagyasztva. Nem igaz, hogy nincs senkinek.
SzuMe
Posted 2002. October 18. - 13:37
Kinek mi a velemenye az olyan fulltelos gepekrol, amin a monblokk a hatso(mozgo)haromszogon van?
SzuMe
SzuMe
Posted 2002. October 18. - 12:35
Posted 2002. October 18. - 09:02
Vagy bevezetõ ár, bár nem tudom. Én azért tudok erre is gondolni, mert én a kézilabdacsukámból az elsõ szériából 11 ezerért vásároltam, a következõ héten meg már 18 ezer volt. :
Posted 2002. October 18. - 07:52
Biztos ami biztos bementem az X factorba és láss csodát valóban 379 ezer volt az a gép ami bent állt és a bike-ban is tesztelve volt. Tény, hogy már eladták és csak tavasszal lesz új. Ha akkor is ennyibe fog kerülni, akkor viszont veszek egy bazi nagy kést és tökön szúrom magam. Már csak az az egy vigaszom van, hogy szerintem ez csak egy teszt gép volt, amit már egy pár újságíró leharcolt. Ha nem akkor viszont jövõre mindenki vegyen kettõt, mert ennyi pénzért idén max egy big air-t lehetett venni vagy egy haro dsr-t. Mindenesetre a kona oldalán 2099 €-ra írták ami viszont tényleg annyi, amennyibe igazából kerülhet.
http://www.konaworld...k3/2k3bikes.cfm
http://www.konaworld...k3/2k3bikes.cfm
Posted 2002. October 18. - 01:25
ezt kapd ki...
hasznalt de nem lezuzott
Cove G-spot fekete komplet gep
2000 Marzocchi JR
Chris King kormcsapagy..
Raceface XY nyeregcso..
Azonic nyereg stb..
320E-ert a tied
..a vaz olyan mint az enyem kukk az alairashoz !!!!!
vasarlasi szandekkal a bringarol kep emailben ...
hasznalt de nem lezuzott
Cove G-spot fekete komplet gep
2000 Marzocchi JR
Chris King kormcsapagy..
Raceface XY nyeregcso..
Azonic nyereg stb..
320E-ert a tied
..a vaz olyan mint az enyem kukk az alairashoz !!!!!
vasarlasi szandekkal a bringarol kep emailben ...
Posted 2002. October 17. - 23:32
Valaki ossza már az igazat ! Ha 379e-ért lehet kapni azt a Stinkyt és 199e-ért a vázat, akkor eladó a biciklim !
Posted 2002. October 17. - 19:28
Posted 2002. October 17. - 19:27
Posted 2002. October 17. - 19:23
Tenyleg annyi volt. Ma vittek el az utolsot az X-Factorbol.
Az elobb beszeltem az egyik eladoval. Volt egy vaz 199-ert. Azt is elvittek.
Jovore lesz legkozelebb.
SzuMe
Az elobb beszeltem az egyik eladoval. Volt egy vaz 199-ert. Azt is elvittek.
Jovore lesz legkozelebb.
SzuMe
Posted 2002. October 17. - 19:20
Na, ezt el is hiszem !
A Stinky akkor 379e, ha egy sötét sikátorban kapod meg furcsa alakoktól és számla nélkül.
A Stinky akkor 379e, ha egy sötét sikátorban kapod meg furcsa alakoktól és számla nélkül.
Posted 2002. October 17. - 19:11
Na, most már bizti megnézem holnap, de gondolom addigra már telefonon elaszongyák hogyis van az. Egyébként tényleg van akció, mert pl ma néztem, hogy a Stinky Primo-t leértékelték 430-ról 390-re. Ja, persze csak a vázet.
Posted 2002. October 17. - 19:03
Posted 2002. October 17. - 18:49
Posted 2002. October 17. - 17:38
Ja, és én is erõsen kétlem hogy ilyen olcsó lenne a BM-ban lévõ bringa! Vagy, ha igen akkor rohanok megvenni, és eladom darabokban (váz, hayes, marzo stb.)

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top