Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Full telos vaz nem csak DH-ra
Started by
szume
, 2002. October 08. 18:48
Posted 2002. October 15. - 19:03
Posted 2002. October 15. - 18:02
Storm: ez nem jött be. Csekkolhattad voln', mielõtt beszúrod... :
node sebaj.
Szume: valamit valamiért... 8)
Szume: valamit valamiért... 8)
Posted 2002. October 15. - 13:29
Posted 2002. October 14. - 19:04
Kicsit visszatérve ez a Ghost dh erõsen hasonlít egy Scottra.. 
tamash: asszem www.jelkft.hu ha jól tudom, de nem készpénz.
tamash: asszem www.jelkft.hu ha jól tudom, de nem készpénz.
Posted 2002. October 14. - 19:01
De az a bibi, hogy ennek a Jel Kft-nek nem találom seholse a honlapját, pedig elvileg on-line is lehet tõlük vásárolni. De hogyan? Esetleg tud valaki email címet/URL-t?
Posted 2002. October 14. - 18:20
Posted 2002. October 14. - 18:19
Posted 2002. October 14. - 18:13
Bocs Ombrék, de VAN magyarországon GHOST forgalmazás....
Azóta pedig van szerencsém birtokolni egy Ghost Dual Racinget, amibõl 2 van/volt/lesz az országban, ilyen színben már nem gyártják...
Ja és gyönyörü....
75 e volt, gondolom az összrugós se olcsóbb:
http://www.pinkbike..../pbpic35665.jpg
Sajna ez nem az én gépem, de hasonlít
És szeretek vele dicsekedni... :-X
Let's go to the Jel Kft. Tatabánya... Asszem Begbie tudja a pontos címet
Azóta pedig van szerencsém birtokolni egy Ghost Dual Racinget, amibõl 2 van/volt/lesz az országban, ilyen színben már nem gyártják...
Ja és gyönyörü....
75 e volt, gondolom az összrugós se olcsóbb:
http://www.pinkbike..../pbpic35665.jpg
Sajna ez nem az én gépem, de hasonlít
És szeretek vele dicsekedni... :-X
Let's go to the Jel Kft. Tatabánya... Asszem Begbie tudja a pontos címet
Posted 2002. October 14. - 17:56
Kitõl hallottam, hogy szarok a meridák?
Szerelõktõl. Olyanoktól, akiknek a boltjában sorra lógnak a Merida Matts és egyéb feliratú vázak. Állításuk szerint kínszenvedés beállítani egy v-féket, mert a két fékcsonk (vagy hogy hívják) nem párhuzamos!!! Az annyira hirdetett robotheggesztés lehet, hogy gyors, és pontos, de hogy szép sûrû varratot nem húz az truti. Haver vett 1 Matts x vázat (nem reklámozom), és a hátsó váltó minden egyes bukkanónál beleért a vázba (XT, aminek nincs túl gyenge rugója...). Persze ez nem azt jelenti, hogy az összes szar, és hogy mindenkit le akarok beszélni a Meridáról. Csak szerintem ezt jó ha tudja egy vásárlás elõtt álló. Egyébként szívbõl kívánom, hogy ha valaki Meridát vesz a legapróbb gondja se legyen vele.
Egyébként igaz. Tégyleg a Specialized is gyártat ott vázakat. De hát ez van. Ott egy kicsit több lóvét nyomtak a marketingbe... Ezt kívják kereskedelemnek, és globalizmusnak.
Szerelõktõl. Olyanoktól, akiknek a boltjában sorra lógnak a Merida Matts és egyéb feliratú vázak. Állításuk szerint kínszenvedés beállítani egy v-féket, mert a két fékcsonk (vagy hogy hívják) nem párhuzamos!!! Az annyira hirdetett robotheggesztés lehet, hogy gyors, és pontos, de hogy szép sûrû varratot nem húz az truti. Haver vett 1 Matts x vázat (nem reklámozom), és a hátsó váltó minden egyes bukkanónál beleért a vázba (XT, aminek nincs túl gyenge rugója...). Persze ez nem azt jelenti, hogy az összes szar, és hogy mindenkit le akarok beszélni a Meridáról. Csak szerintem ezt jó ha tudja egy vásárlás elõtt álló. Egyébként szívbõl kívánom, hogy ha valaki Meridát vesz a legapróbb gondja se legyen vele.
Egyébként igaz. Tégyleg a Specialized is gyártat ott vázakat. De hát ez van. Ott egy kicsit több lóvét nyomtak a marketingbe... Ezt kívják kereskedelemnek, és globalizmusnak.
Posted 2002. October 14. - 16:21
Hát figy, én most vettem GT LTS DH-t, rágebbi darab, olyan 13 cm-t mozog, meg van erõsítve a homlokcsõnél, a KJnálba volt nemrég. Még nem szereltem össze a bicajt, ebbõl következik hogy menettapasztalatom sincs róla, de elég jókat halottam, azért is vettem meg, de ha gondolod nem is rakom akkor össze...
vendég__*
Posted 2002. October 14. - 16:10
vendég__*
Posted 2002. October 14. - 15:21
Posted 2002. October 14. - 15:17
Van a kínálban egy Scott G-zero. Engem is érdekelne a tapasztaltabbak véleménye errõl a vázról. Láttam egyet a Bergusonban, elég szívdöglesztõen néz ki. Állítólag az új ára 280-e körül van. Egyáltalán igaz ez?
Posted 2002. October 14. - 14:45
hát szerintem is kissé "túlzó" a Downhill felirat a háttérben... ;D De annyira nem gagyi, mint amennyire úgynézki.
Posted 2002. October 14. - 14:41
A Big Air hatso haromszogenek kor keresztmetsztu csovei vannak, de a Cobra csovei negyszog keresztmetszetuek.
SzuMe
SzuMe
Posted 2002. October 14. - 14:34
Posted 2002. October 14. - 14:24
itt van a Big Air:

RST 21 van benne, ami nem túl jó, de hátha le lehet zsírozni, hogy adják r.tag nélkül, és akkor egy összegben keesebbet kell kinyögni, és késõbb összejöhet egy normális rugóra a lé...

RST 21 van benne, ami nem túl jó, de hátha le lehet zsírozni, hogy adják r.tag nélkül, és akkor egy összegben keesebbet kell kinyögni, és késõbb összejöhet egy normális rugóra a lé...
Posted 2002. October 14. - 14:01
Én spec még nem hallottam magyarországi Ghost forgalmzásról... Persze mindent én se tudhatok... 8)
A Meridáról meg csak annyit, hogy ebben az országban az eladott középkategóriás kerékpárok (min 60-70e HUF, nem a Corabájkok) igen nagy hányadát teszik ki a Meridák, és olyan sok panaszt még nem hallottam. Meg az sem elhanyagolható tény, hogy Tajvanon a Merida az egyik legnagyobb vázkészítõ cég, sok más "amerikai" vázgyártónak is õk hegyesztik (TREK, Kona, Schwinn stb.) az olcsóbb gépeit. Annyira szar akkor nam lehet... :
A Meridáról meg csak annyit, hogy ebben az országban az eladott középkategóriás kerékpárok (min 60-70e HUF, nem a Corabájkok) igen nagy hányadát teszik ki a Meridák, és olyan sok panaszt még nem hallottam. Meg az sem elhanyagolható tény, hogy Tajvanon a Merida az egyik legnagyobb vázkészítõ cég, sok más "amerikai" vázgyártónak is õk hegyesztik (TREK, Kona, Schwinn stb.) az olcsóbb gépeit. Annyira szar akkor nam lehet... :
Posted 2002. October 14. - 13:53
vendég__*
Posted 2002. October 14. - 13:37
vendég__*

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top