Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Full telos vaz nem csak DH-ra

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
302 hozzászólás a témában

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Crater+Mozo RM200 A

;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Storm: ez nem jött be. Csekkolhattad voln', mielõtt beszúrod...  ::) node sebaj.

Szume: valamit valamiért...  8)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Az arakat nezegetve nem eppen Merida arban vannak a Ghost vazak. :(

SzuMe

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Kicsit visszatérve ez a Ghost dh erõsen hasonlít egy Scottra.. ;)

tamash: asszem www.jelkft.hu ha jól tudom, de nem készpénz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
De az a bibi, hogy ennek a Jel Kft-nek nem találom seholse a honlapját, pedig elvileg on-line is lehet tõlük vásárolni. De hogyan? Esetleg tud valaki email címet/URL-t?

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Ja, mindenki, mindenap... ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mindennap tanulok valami újat...  :)

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Bocs Ombrék, de VAN magyarországon GHOST forgalmazás....
Azóta pedig van szerencsém birtokolni egy Ghost Dual Racinget, amibõl 2 van/volt/lesz az országban, ilyen színben már nem gyártják...
Ja és gyönyörü....
75 e volt, gondolom az összrugós se olcsóbb:

http://www.pinkbike..../pbpic35665.jpg
Sajna ez nem az én gépem, de hasonlít ;)
És szeretek vele dicsekedni... :-X

Let's go to the Jel Kft. Tatabánya... Asszem Begbie tudja a pontos címet

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Kitõl hallottam, hogy szarok a meridák?
Szerelõktõl. Olyanoktól, akiknek a boltjában sorra lógnak a Merida Matts és egyéb feliratú vázak. Állításuk szerint kínszenvedés beállítani egy v-féket, mert a két fékcsonk (vagy hogy hívják) nem párhuzamos!!! Az annyira hirdetett robotheggesztés lehet, hogy gyors, és pontos, de hogy szép sûrû varratot nem húz az truti. Haver vett 1 Matts x vázat (nem reklámozom), és a hátsó váltó minden egyes bukkanónál beleért a vázba (XT, aminek nincs túl gyenge rugója...). Persze ez nem azt jelenti, hogy az összes szar, és hogy mindenkit le akarok beszélni a Meridáról. Csak szerintem ezt jó ha tudja egy vásárlás elõtt álló. Egyébként szívbõl kívánom, hogy ha valaki Meridát vesz a legapróbb gondja se legyen vele.
Egyébként igaz. Tégyleg a Specialized is gyártat ott vázakat. De hát ez van. Ott egy kicsit több lóvét nyomtak a marketingbe... Ezt kívják kereskedelemnek, és globalizmusnak. :P

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Hát figy, én most vettem GT LTS DH-t, rágebbi darab, olyan 13 cm-t mozog, meg van erõsítve a homlokcsõnél, a KJnálba volt nemrég. Még nem szereltem össze a bicajt, ebbõl következik hogy menettapasztalatom sincs róla, de elég jókat halottam, azért is vettem meg, de ha gondolod nem is rakom akkor össze...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Jel KFT a Ghost M.o-i forgalmazója.Volt honlapjuk is ami most nem elérhetzõ.

Lama

random

random

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Nekem furcsa, hogy ilyen lanyha az érdeklõdés a G-zero iránt.

random

random

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Van a kínálban egy Scott G-zero. Engem is érdekelne a tapasztaltabbak véleménye errõl a vázról. Láttam egyet a Bergusonban, elég szívdöglesztõen néz ki. Állítólag az új ára 280-e körül van. Egyáltalán igaz ez?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hát szerintem is kissé "túlzó" a Downhill felirat a háttérben...  ;D De annyira nem gagyi, mint amennyire úgynézki.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
A Big Air hatso haromszogenek kor keresztmetsztu csovei vannak, de a Cobra csovei negyszog keresztmetszetuek.

SzuMe

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Abból a hátsó 3szögbõl nem sok jót nézek ki.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
itt van a Big Air:

Feltöltött kép

RST 21 van benne, ami nem túl jó, de hátha le lehet zsírozni, hogy adják r.tag nélkül, és akkor egy összegben keesebbet kell kinyögni, és késõbb összejöhet egy normális rugóra a lé...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Én spec még nem hallottam magyarországi Ghost forgalmzásról... Persze mindent én se tudhatok...  8)

A Meridáról meg csak annyit, hogy ebben az országban az eladott középkategóriás kerékpárok (min 60-70e HUF, nem a Corabájkok) igen nagy hányadát teszik ki a Meridák, és olyan sok panaszt még nem hallottam. Meg az sem elhanyagolható tény, hogy Tajvanon a Merida az egyik legnagyobb vázkészítõ cég, sok más "amerikai" vázgyártónak is õk hegyesztik (TREK, Kona, Schwinn stb.) az olcsóbb gépeit. Annyira szar akkor nam lehet...  ::)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Hol lehet kapni a Ghost vazakat?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
http://www.bikes.com...switch_ltd.html

Ez kell neked ;)