Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Full telos vaz nem csak DH-ra

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
302 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szerintem a BigHit nem egy kategoria a tobbivel, inkabb a sima FSR.
Mindjart megnezem..

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Eladó egy SCOTT G-ZERO FX2 váz könnyû freeride shock works rugós taggal!Kék ezüst színû a váz 1999-es.SHIMANO LX monoblockos elsõ váltóval!
Irányár:95000 Ft.

Itt találtam: http://www.bikemagaz...&num=1034338676

Egyébként mi a szándékod a Haro-val? Eladod? Lehet érdekelne.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Kedves Mindenki!

Tud vki nyilatkozni ár.érték.teljesítmény kérdésekben a következõ lovakkal kapcs?

SCOTT G-ZERO (pontos nevet nem tudom sajna :-[ az elsõ eurobike-os beszámolóban benne volt...)
GIANT AC
SPEC.BIG HIT

Köff, minden infót!

PéeF

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
A Ghost, és a Napalm tényleg tök ua. Ennek csak az az elõnye, hogy ugyanazt a vázat megkaphatod olcsóbban is, csak éppen lehet, hogy más név alatt. A Santa Cruz tényleg szép, csak nem az adott árkategóriában van. Kicsit elkanyarodtunk a tényleges segítségnyújtástól a rohadt drága, és ûberfasza nyálcsorgató gépekig, amit Szume tuti, hogy nem fog megvenni, mert nem szán rá annyit.

Van most egy hasznát Scott G Zero a Kínál rovatban. Próbáltam azt a kerót, és nagyon jó volt. Szépen mozgott, és bírja a Freeride-ot. Igaz az árát nem tudom, de tuti, hogy az új árának a töredéke.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
univezalis vazat akarsz vegye olyat mint az enyem, vagy amit Andix mond a Sc bullit ...vagy kona stinky...stb  

ha mar nagyon allat vagy , vegye vele egy Avalanche rug.tagot , addig is jo a gyari fox vanila rc is.. ;)

nincs olyan mint egy Xc ,vagy egy Dh de valahol kozotte  

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
vegyel egy fasza vazat ami mozog 150mm-et meg egy zarhato kiri tagot
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

na ez melyik lenne mert en 100mm felett nem nagyon tudok...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Akkor annyi az EFÉSZ bringa, nem 422, rosszul emlékeztem ! Egyébként a Neuzer forgalmazza ? Nem is láttam a honlpaján...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Neuzernél 465-öt írtak rá... ???

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Aztajóbüdös...  :-X  
És úgy mégis mi kerül rajta annyiba ? Úgy tûnik vázat sem Magyarországon veszek... :'(
Ha jól emlékszem 422e a bringa, abból 275e a váz ?! akkor a Psylo XC tullio, MPH tárcsafékek, XT váltók, LX karok, RaceFace kar, Titec stucni+kormány kijön a maradékból ?! Akkor talán a maradékot kéne megvenni...  :-/

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hmmm... ÉN megkérdezem emilben, és 275eFtot írtak vissza... :-X

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Szívesen megnézem neked holnap, mivel a Faktorral szembeni Caféba járunk ebéd utáni cigire.  ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Giant AC-2 váz, ami az X-Factorban van /volt?/ mennyibe kerül ? A komplett bringa 400e felett van egy kicsivel de külön a váz mennyi lenne ?
Jorus, nincs kedved megnézni nekem ? Tudom, hogy csak egy telefon lenne, de így olyan izgi...  ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Na nem baj, de ne legyünk sokáig OFF-ok!

SzuMe!: Most néztem a BikeMag egyik régebbi számát és láttam a Big Air Pro Pillangó tesztet, és írta Balázs, hogy Õ megmászta vele(B.A.P) a Maribori, vagy Kapruni pályát és utána le is ment vele, míg a Pillangóval nem... ;)

Blazsev

Blazsev

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
zolle megelõztél :)

Blazsev

Blazsev

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Azért ne mondjátok , hogy nem hasonlít a Napalmra http://www.tar.hu/fr...si/MVC-003F.JPG ez a Ghost egy picit sem
http://www.pinkbike..../pbpic35665.jpg

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Bocsi, visszakanyarodva a Ghost vázakhoz...
Mennyibe kerül kb a fulltelós dual váz? Tetszetõs :)
Amúgy az a Ghost váz amit OpiumApo mondott, igen hasonlít a Napalmra, meg a Planet-X-re, de ezt már kiveséztük vhol...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ez most OFF!!!:
De ne haragudjál!!! Mért? Vettél volna vagy mi? Amúgy ez a helyzet idõleges, mert jön a VPP Freeride, ami közel hasonló jellemzõkkel fog bírni, mint az S8, csak ugye nóópogó, stb stb...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Még haragszom a Santa Cruzra, mert megszûntették az S8-ast. :o >:( 8)

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Háát... Van univerzális megoldás szerintem, csak 280eFt... ;D
Ehun-e:http://www.mtbr.com/...es/prodimg3.jpg
Persze ennél még univerzálisabb lesz majd a Santa Cruz V7, vagy Freeride, ami még pogózni sem fog..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szume es egyeb emberkek.
a jo muszaki emberek azt szoktak mondani, hogy univerzalis dolog nincs. valami vagy jo egy valamire es akkor a masikra nem vagy fenntartasokkal jo mindkettore vagy...
en nekem is haro dsr-em van de most vettem egy merida cobrat ua. mint a big air csak az elotti kiadas. vegyel egy fasza vazat ami mozog 150mm-et meg egy zarhato kiri tagot. es mozog minta hintalo katt oszt kussol. szertem igy jo lesz!