mit talaltam
Sportszem Optika :: Sportszemüveg :: Dioptriás sportszemüveg és napszemüveg
keret >20k (de inkabb >50k) + lencse >60k
mit talaltam
Sportszem Optika :: Sportszemüveg :: Dioptriás sportszemüveg és napszemüveg
Nekem van fenn az apróban egy BBB BSG19, nézd meg, ha gondolod.akkor asszem a betetes megoldasnal maradok, mert ilyen 100k+t nem adok egy szemuvegert
betetesbol meg mondjatok tippeket. en pulsafe xct vettem, de ez az altrix is jonak tunik.
esetleg... zartabb "focista" szemuveget probalt vki? olyan pantosat. az allitolag annyira nem veszes arban, de vmelyik eleg gazul nez ki.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Optikus csak a clip-on-ba(betét) tud lencsét csinálni. Ha nem akarsz betétet, személyre szabott lencséket úgy tudom csak az Oakley és RP gyárt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Nekem Altrix van, dobozzal, szövet tartóval, 3 lencsével kb. 5e. A dioptriás betét további 1e volt.
A többi meg az optikustól és a korrekciótól függ. Nekem pl. 7e-t kértek.
mennyibe kerul egy ilyen tokkal vonoval?
vmi olcsobb alternativa?nekem eleg ha nem nez ki nagyon gazul...
YouTube - RUDY PROJECT EYEWEAR IMPACTRX PRESCRIPTION LENSESIgen, van olyan lehetõség is. Kitöltöd a papírt, megmondod milyen lencsét szeretnél és az olaszok jól legyártják neked. Az nem tudom mennyibe kerül, de valószínû hogy úgy már 100 fölött vagy.
Nekem van egy elfekvõm. Terepzöld, piros sötétedõs lencsével. Gyakorlatilag használatlan, mert a fejem meg a keret nem kompatibilis
Akciós volt, szóval nem villaárban jött... de legalább még garanciás. Ha érdekel, dobj egy privát.
Ilyen, csak a lencse upgrade-elt: Google képkeresési találat: http://www.blackheart.com.au/images/T/TACTSML.jpg
Igen, van olyan lehetõség is. Kitöltöd a papírt, megmondod milyen lencsét szeretnél és az olaszok jól legyártják neked. Az nem tudom mennyibe kerül, de valószínû hogy úgy már 100 fölött vagy.
magat a szemuveget azt neztem, hogy 45k korul van. de mintha a gyar csinalna bele a lencset is rendelesre (legalabbis fura, hogy kulon rendelesi lapot kell kitolteni a forgalmazonal).
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
mennyibe kerul egy ilyen tokkal vonoval?
vmi olcsobb alternativa?nekem eleg ha nem nez ki nagyon gazul...
vettem tesztkeppen meg a nyaron egy munkavedelmi szemuveget, amibe lehet rakni dioptrias betetet, de nincs rajta pl tukrozodes elleni vedelem, es ket "lencsevel" mar nemtom mennyire lenne hasznalhato (maga a szemuvel amugy remek, es bevalt). probaltam a tvnezos szemuvegemben tekerni, de 25 felett hidegben a menetszeltol konnyezik a szemem, mint allat. szal jo lenne vmi egylencses megoldas, ami rendesen lefedi a szemet, es jo a periferikus latas.
60 körül + amit az optikusnál hagysz, attól függõen milyenek a szemeid.mennyibe kerul egy ilyen tokkal vonoval?
Picasa _Alex_
A végén egy ekynox sx impact rx-et vettem (teljes lencse dioptriázott) photocromic clear lencsével, hihetetlenül jó, normál szemüveghez képest egy más világ, nem torzít, a szélein sem, gyakorlatilag nem szûkíti le a perifériás látást, annyira más, hogy kellett egy óra mire megszokja az ember, de miután ez megtörtént már utcán meg vezetéskor is szinte mindig ezt hordom.
Az árát kellett még magamnak is megmagyaráznom, mert egy jó villa árát kérik érte...
A végén egy ekynox sx impact rx-et vettem (teljes lencse dioptriázott) photocromic clear lencsével, hihetetlenül jó, normál szemüveghez képest egy más világ, nem torzít, a szélein sem, gyakorlatilag nem szûkíti le a perifériás látást, annyira más, hogy kellett egy óra mire megszokja az ember, de miután ez megtörtént már utcán meg vezetéskor is szinte mindig ezt hordom.Hol vetted a dioptriás keretet az Ekynox sx-be. Van olyan üzlet, ahol lehet ilyet netrõl rendelni, vagy egyéb RP kiegészítõket.
Üdv!
A.
BBB-s napszemüvegekrõl mi a véleményetek?