Jelentkezz be Regisztrálj

Szemüveg, avagy védd a szemed világát
Írta 2005. december 18. - 09:46

Írta 2005. december 18. - 01:53

azért érdekel mert tudni szeretném h mennyivel jártam volna jobban,ha +15e-t ráköltök a dologra és nem a 3 lencsés Uvex-et veszem
Írta 2005. december 18. - 01:30

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 18. - 01:23

kössz.
Írta 2005. november 07. - 02:10

A lencset is cserelik gariban, ha nem karcolas miatt csereled ( vagy sajat hibadbol okoztal serulest ).
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 07. - 01:37

Elvileg vilaggarancia van az Oakley szemcsikre.
Nekem eddig csak egy muanyag szarat kellett cserelni ( az sem lett volna fontos, csak egy kicsit elallt az asztalrol mikor letettem, es gondoltam legalabb kiprobalom milyen itthon a gari ). A lenyeg, hogy a srac elokapott abbol a tipusbol/szinbol 3 darabot, es cserelgette, es azt hagyta benne amelyik a legjobb volt. Aztan kerdezte jo -e, mondtam igen, aztan mondta hogy akkor oke. En meg megkoszontem.
ha jól tudom csak a szárat cserélik bárhol, viszont azokat minden papír nélkül. ez utóbbi tesztelve.
Írta 2005. november 07. - 01:20

Eredetileg bikebuddha irta:A magam részérõl Rudy párti vagyok. Szinte mindent kibír, kaptam hozzá 3 pár lencsét (ezeket marha egyszerû és gyors cserélni), puha és kemény tokot. 2 éves kisfiamnak is sikeresen ellenáll, aki pedig 4 darabra rúgta a fejemen a hiperdrága optikai lencsés szemcsimet...
Ha nagyon kekeckedni akarnék, azért minimális párásodás mutatkozik.
ehhez mind csatlakoznék (nekem spec ekynox sx) + az állítható orrtappancsokkal a legkacskábbra is beállítható és a extra hosszú szempillásokra is rászabható

párás idõben és álló helyzetben tényleg párásodik (melyik nem?) de a jó szellõzés miatt már min tempónál is gyorsan tisztul és úgy is marad. korábban a smithemrõl (scandel) kb 1év alatt lemarta az izzadság a belsõ rétegeket. néha úgy éreztem magam mintha vmi rossz búvárszemüveg lenne rajtam.
Írta 2005. november 03. - 12:50

Régebben 2000ft-ért a nem számlásokra is lehetett kérni garit...
Üdv:Thy
Írta 2005. november 03. - 12:50

Nekem eddig csak egy muanyag szarat kellett cserelni ( az sem lett volna fontos, csak egy kicsit elallt az asztalrol mikor letettem, es gondoltam legalabb kiprobalom milyen itthon a gari ). A lenyeg, hogy a srac elokapott abbol a tipusbol/szinbol 3 darabot, es cserelgette, es azt hagyta benne amelyik a legjobb volt. Aztan kerdezte jo -e, mondtam igen, aztan mondta hogy akkor oke. En meg megkoszontem.

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 03. - 12:36

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. november 03. - 12:29

Oakley? 1 hónap után lelazult és le is esett a szár gumírozása, 2 hónap után befoltosodott az egyik lencse
Nalam mar megfordult jopar darab, de meg hasonlot sem tapasztaltam soha. Sot, mivel kicsit szeles az orrom, ezert az orrgumit ki szoktam venni, es mikor probalgattak visszaraktam. Ezt eleg sokszor eljatszottam, de a guminak semmi baja, pedig kicsit huzni kell hogy levegyed/visszarakd. A szar gumirozasanal pedig meg kopast sem tapasztaltam.
Ha pedig megis elofordul, akkor erdemes itthon bevinni az Oakley szervizbe, mert nagyon segitokeszek, minden potalkatresz van azonnal ( lehet hogy van ami nincs, de ami eddig kellett az volt, szar, keret, lencse ). Az Oakley garancia mukodik is! nem ugy mint sok mas termek garanciaja itthon. Az elso ceg, akivel poztiv tapasztalataim vannak.
Szoval kainek barmi gondja lenne az Oakley szemcsijevel, az batran vigye szervizbe.
Rudy es Uvex sem rossz biztos.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 03. - 12:19

ez még 1 olyan szemüveg aminek normális ár/érték aránya van
Írta 2005. november 03. - 06:57

Ha nagyon kekeckedni akarnék, azért minimális párásodás mutatkozik.
Oakley? 1 hónap után lelazult és le is esett a szár gumírozása, 2 hónap után befoltosodott az egyik lencse, 4 hónap után meg elvesztettem a Pilisben. De nem hiányzik...........................
Írta 2005. október 25. - 23:59

De erdemes megprobalnod a simat, mert rugos szara van, es lehet hogy jo lesz a buci fejedre

Esetleg egy Shisker?
http://mi.oakley.com...e.jpg_0_0_0.jpg
A hatchet Wire mar tul vastag keretes neked?
http://mi.oakley.com...0.jpg_0_0_0.jpg
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. október 25. - 23:48

Akkor ne nezzek neked Big Square Wire -t?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 25. - 23:40

Szemuvegbol csakis Oakley, barki barmit mond...
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. október 25. - 23:02

A CB-t pedig a viva tv is nyomatta:)
Én viszont hagyom az óklit és váltok CC-re vagy D&G-re;)
bazze
nekem van Oakleym is meg D&G kabátom is...
nah de
van k o szemcsim,spy motors,spy scoop nap,carrera öszecsukható általános sport,relax ocso átteccõ lencsés,zoggi nagyon sötét szemüvegem
azek közül a leg nyugtatóbb érzést az O adja.a Spy is eléggé jól bevált,de mesze a leg jobb érzésre az O.Meg annak van uva,uvb,uvc védelme is...
amit még kipróbálnék a speci sötétedõs lencsés szemiét...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. október 25. - 22:53

Persze, mivel a polárlecse a polarizált fényt szûri. De mivel csak az egy irányúakat, így ha a fejedet elfordítod, akkor már látszik minden..
Autónál ez nem tûnt fel, legalábbis belülrõl.
Ja, és a sárgához. Persze, hogy tágul a pupillád, hiszen a sárga lencse is fényveszteséget okoz, így értheõ, hogy alkalmazkodik. Egyébként ebben is van reális veszély, mert elvileg felhõs idõben használja az ember, de a felhõk nem egyértelmûen szûrik meg az uv tartományt. Legalábbis, ha jól emlékszek..
Ezt a pupillaellenõrzést ezért írtam.

Írta 2005. október 25. - 22:48

Nem igazan erzem, hogy kulonbozne a velemenyunk. Ha akarnek oakley-t, akkor oakley-m lenne, de en sem akarom megfizetni a nevet, ezert van BBB es meg is vagyok vele elegedve.
Akkor ne nezzek neked Big Square Wire -t?

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. október 25. - 22:39

Persze, mivel a polárlecse a polarizált fényt szûri. De mivel csak az egy irányúakat, így ha a fejedet elfordítod, akkor már látszik minden..Szélvédõket nézted polaroidban? Meg kvarckijelzõt? vagy akármilyen kijelzõt? Én ezeket nem látom benne.
(Mármint a szélvédõn nem látok át, fõleg az Opelek, és Renaultokén, valami bevonat van rajtuk.) De különben nagyon-nagyon jó!

Ja, és a sárgához. Persze, hogy tágul a pupillád, hiszen a sárga lencse is fényveszteséget okoz, így értheõ, hogy alkalmazkodik. Egyébként ebben is van reális veszély, mert elvileg felhõs idõben használja az ember, de a felhõk nem egyértelmûen szûrik meg az uv tartományt. Legalábbis, ha jól emlékszek..