Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1228 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"mer érted ha nem hajtogatható a szára, nem tok felvenni hozzá baseball sappeszt, leesik a fejemrõl"

Ezt nem teljesen ertem. Egyszer majd probalj ki egyet, es akkor meglepodsz ;)

A Valve szemcsimen pl nincs a szaron gumi, es az orrtamaszt is kivettem, mivel nekem ugy volt jo. Tehat semmi gumi, csak muanyag. Felemntunk Janihegyre, nagykilato, koves zuzas es meg se moccant a fejemen a szemcsi ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jó a fémesben nekem spec tényleg a rudy tetszik jobban.. Keya marhajó

meg ami mókás hogy az én fejemre nem nagoyn találok rendes napszemcsit:(:(

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
lehet, nem sok oklit láttam egyik kolegám mutatta az övét, az egy rakat mûanyag volt, nagyon nem tetszett
mer érted ha nem hajtogatható a szára, nem tok felvenni hozzá baseball sappeszt, leesik a fejemrõl, and so on and so on

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Oakley lencse nem torik ;)

Amugy a Wire es X-Metal keretek csavarosak altalaban. Muanyagot minek csavarozni? Olyat ontenek amilyet akarnak. Fix szara csak a Racing Jacket -nek, Water Jacket -nek es M-Frame -nek van, a tobbi hajtogathato. A femkeretesek egy resze pedig raadasul rugos szarral rendelkezik.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és utána okaley cserélni ha minden igaz.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nekem csak az a fura az okliban hogy egy darab müanyag a kerete
míg a rudyban van hajtogatható szár orrész meg felcsavarozható dioptria

ha meg eltörik és elvágja az arcod, mind1 mi van ráírva:D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mindenki csak addig fog ilyeneken szovegelni amig egyszer nem torik el a szemcsije.
akkor kiderul megerte-e a gariert fizetni.

mindenki azt vesz amit akar

csak az ilyen ez sz@r az sz@r mer mar lattam olyat aki hallott rola...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nekem nem volt baj a kerettel, sot. Nagyon kenyelmes, jo a tartasa, es jol nez ki :)

Amugy Racing Jacket eleg nagy. Nem csak a tavolsag, de a lencse es keret magassaga is jo nagy.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
lincselés lesz, de ajánlom a rudyt annak aki nem akar mélyen a zsebébe nyúlni
lehet hogy az okli lencsék húdejók, de az a darab mûanyag amit keret néven forgalmaznak nem túl megnyerõ

nóflém

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ket szar kozotti tav 14cm
(kb halantek kornyeke)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
:) na ja, de az be is jött volna, meg az ára sem lett volna horror, de jelenleg nekem a 25 is horror... :) de szerdán rendesen körül fogok nézni :)
igazából mindenesnek kell (sí, nyár, utca) meg néha bringához, de csak ha light-os bingázás, mert azért durvulásra félteném
ha már a szélességnél tartunk: racing jacket mennyire széles? bár sztem képek alapján eléggé

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Probalj fel egy Half Wire-t vagy egy Square Wire-t ha nem psortolasra kell.
Ha sportra, akkor Valve mondjuk vagy Fives, az is kicsi.
A Monster Dog a legnagyobb, jo hogy azt probaltad :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
köszi a hozzászólásokat, még emésztek, meg szerdán majd tudok pontosabbakat. bár az a legnagyobb bajom, h alig van nromális napgép ami nem széles a fejemre

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Az én SPY-om 3 hónapig bírta. A keret ledobta magáról a festéket/bevonatot. Amúgy imádtam, egyrészt a design miatt, másrészt tényleg nagyon kellemes volt a szemnek.

De kezdem azt hinni, hogy kissé balszerencsés vagyok a szemcsikkel, mert nekem az Oakley-val is gondom volt. (Ezért is ábrándultam ki belõle.) Szóval ne adj túlságosan a véleményemre, mert én sem hiszem, hogy két ekkora márka egyaránt szar.

De elmondtam, mert van ilyen is.

(Egyébként most Rudy-t használok (2 éve), eddig minden OK.)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Pecsre mar vittek tolem O-t, igaz albert? ;)

Az a baj, hogy mar felve mondom hogy szolj ha kell, mert a csoka akitol jott eddig az nem nagyon valaszolgat, es eleg lazan vette eddig is a dolgot, aztan eleg sok keses adodott belole, de mar dolgozom az ugyon, keresek egy mebizhatobb kapcsolatot.
Ha megvan, akkor nem kell a bolti arral bajlodnod ;) :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
spy scoop van nekem próbáld föl nézd meg
nem rossz szemcsi
de nézz körül az ókli honlapon van jópár mit boltban nem láthattál

O neekm nagyon bevált szeretem mindkettõt ami van
asszem a dioptriás szemcsim is tõlük lessz,eddig nagyon beváltak,pedig nyáron minden nap hordtam bringázni,másikat meg utcára és messze nyugtatóbb a szemnek mint bármely másik amim eddig volt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
csak az a baj, h itt (Pécsen) nem 20 hanem, ami nagyon bejön (Monster Dog) az már 28-29, pláne, h bruál széles az én fejemre :( Valve, Straight Jacket: a legolcsóbb is 30 :( oakley-t talán késõbb vennék...
arnette, spy (scoop) mennyi körül van itthon?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Hidd, el hogy a 20e -esben is nagyon jo lencse van. Sot, az anyaga es az eljaras szerintem mindegyiknel ugyan az. A felsobb kategoriakban a szinek jelenthetnek arkulonbozetet es a keret.
20e orul van Minute, XX, Fives, Monster Dog, Monster Doggle, Half Jacket, Straight Jacket, Fate, Valve, meg meg egy - ket tipus.
Ha ezek kozul egyik sem tetszik, akkor a dragabbak sem fognak ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
oké, de azért 20-ért a legalapabbat kapom, és sztem jobb középkategóriásból jót venni, mint egy felsõkategóriásból az alapot... bár lehet, h oakley-bõl a 20-as is jó, de hát az meg annyira nem jön be :)
arnette-hez mit szóltok?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szerintem az Oakley lencseje messze a legjobb a vilagon. A keret lenyegeben csak design, de azert bringazas kozben barmilyen razos-koves reszen mentem, a szemuveg nem mozdult meg a fejemen.
Amellett a vasarlokhoz valo hozzaallas is peldamutato. Van akinek ez a harom dolog meger annyit, hogy kicsit tobbet aldozzon egy szemuvegre mint masok.
Amugy szemely szerint mivel a lencset a legjobbnak tartom, es csak egy szemem van, ezert mindenkeppen Oakley-t veszek ha szemuveg kell.

A ruhazatuk is jo, de a szemuveg az ami a legjobban kiemelkedik a tobbi kozul.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!