Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1228 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Végigpróbáltam szinte az összes oakley-t, az xx, ami tetszik csak olyan egyszerûnek tûnik a keret a rudy-khoz képest, viszont ugyanolyan jól illeszkedik, mint a rudy-k, nehéz választás elõtt állok: rp horus vagy rp ekynox sx vagy oakley xx és ha xx milyen színût (polarizáltat, kéket, zöldet)? Úgysem tudtok segíteni, mert nekem kell döntenem.
A polarizáltat érdemes venni?

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm a válaszokat.
Nem pesti vagyok, de bemegyek egy oakleykat áruló boltba, aztán felpróbálom õket, ha meg valamelyik megtetszik megrendelem a galaxybikeról. Ismerem a szemüvegválasztás rejtelmeit csak eddig csak képeken láttam oakleykat.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A "szeles arc" eleg tag fogalom.
A szemuveg ugyan olyan mint egy ruhadarab. Nem eleg ha meretre nagyjabol jo. Kenyelmes legyen, es foleg a te izlesednek megfelelo.
Szerintem ha nem ismered annyira a tipusokat, akkor erdemes bemenni egy komolyabb Oakley boltba, es felprobalni minel tobbet.

En a Valve -et se hagynam ki a sorbol.

Ujabb tipusok ( pl. Monster Pup, Gascan S, Flak Jacket, Radar ) es uj szinek meg nem biztos hogy vannak az itthoni forgalmazonal, de kesobb biztos lesz.

Az egyik legjobb valasztas vegyes felhasznalasra talan a Monster Dog Polished Black / VR50 to Brown Transition. Ennek fenyre sotetedo a lencseje, igy erdoben is latsz, es az utcan, napsutesben sem eg ki a szemed.

Ha pesti vagy, talan tudok segiteni ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
monster dog
half jacket
m frame
racing jacket

ebben a sorrendben az utcaitól indulva

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Oakleyból mit ajánlotok biciklizésre és utcai használatra széles arcra?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nesze neked Smith!:chin:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
nyugi már néztem. de nem leltem pont arra amit én néztem.../neten gondolom már idei modellek vannak, én meg akciosan szvsz tavalyit láttam/
na mind1 majd utánajárok...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Te tudod, de mi nem. Adott kategórián belül is van ilyen és olyan is. Mi lenne, ha megnéznéd a honlapon? http://www.smithopti...ducts.html?pc=1

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Ha te sem tudod, melyik Smith-rõl van szó, amikor mi honnan tudjuk, és hogy segítsünk?:chin:

bocs ha félreérthetö voltam: tudom h smith röl van szo hisz vagy 2 hete probáltam is! csak a tipusnevét nevét nem tudom....és az volt a kérdésem h általánosságba vagyis ilyen alapbol 20 ezres smith-eken állithato e a szár ill az orrbigyó? :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Vegyél rudy-t.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

én most meg azon filozok h Rudy-t vegyek vagy smith-et. a rudynak tán Graal a a tipusa és 3 lencsés. a smith nek fogalmam sincs mi a neve de az is 3 lencsés. árban is kb uaott vannak. nem tudjátok h a smithnek állithato e a szára ill az ornyerge?

Ha te sem tudod, melyik Smith-rõl van szó, amikor mi honnan tudjuk, és hogy segítsünk?:chin:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
én most meg azon filozok h Rudy-t vegyek vagy smith-et. a rudynak tán Graal a a tipusa és 3 lencsés. a smith nek fogalmam sincs mi a neve de az is 3 lencsés. árban is kb uaott vannak. nem tudjátok h a smithnek állithato e a szára ill az ornyerge?

gjano

gjano

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!

Vennék egy szemcsit országúti keróhoz. SH+ RG ULTRA-t néztem ki. Közepes árú , cserélhetõ lencsés. Tudtok róla pár infot mondani? Esetleg tapasztalat?

Köszi Jano

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Ez egy alap szemcsi, sima mûanyag keret. Azaz nem lehet sajna.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nem lehet állítani (hajlítani) az orrtámaszt tartó pálcát? Jobb szemcsiken (dioptriás és nap) lehet. Ha széthajlítod, lejjebb mászik az orrodon.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Védeném én is a szemem világát, meg is vettem egy BBB
BSG-09 Performance szemcsit, mondván nekem jó lesz. Magával a szemüveggel nem is lenne gond, de úgy érzem, nem rám való. Mintha elállna az alja a fejemtõl, és ha teljesen egyenesen tartom a fejem, a földön kilátok kb 3 méterre alatta. Ez normális/lehetséges? Egyszer felpróbáltam a rendelés elõtt, de akkor ez nem tûnt fel. Vagy tekerés közben nem fog zavarni? (Most esik az esõ, azért nem próbáltam)
"Remek minõségû gumírozott, rugalmas szár, amely biztonságosan, kényelmesen illeszkedik bármely fejformához." fejformához ja...

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
bikediszkont.hu -n is van akciós ekynox, metys, skeey például

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
kösszi MJani. kinézek vmi jot aztán hátha fel is küldenék nekem Miskolcra :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van néhány rudy project a zöldpontban 50%os áron, oakley-k meg vole-nél (galaxybike) jó áron.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
meg tudnátok mondani h kb hol és mi van akcioba? jo lenne vmi akcios tavalyi modellt beszereznem vmi komolyabb gyártotol....