Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1228 hozzászólás a témában

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

Esteleg egy alternatíva lenne a kontaktlencse+egy széltõl jól védõ sportszemcsi is...

köszi, de sajnos nem jo mert a szemem mûtve volt

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Esteleg egy alternatíva lenne a kontaktlencse+egy széltõl jól védõ sportszemcsi is...

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
sziasztok
kicsit furcsa kérdésem lenne. van köztetek olyan aki visel szemüveget (állandót mindennap) és arra rak 'sí'szemüveget? tudom hogy vannak keretek melyek fogadnak dioptriás lencséket de mivel 6-8 havonta másik szemüveget kell csináltatnom - ami a lencse kialakítása miatt 50-60k - nem nagyon akarnék 2-t ugyanabból a lencsébõl. másik ok hogy a szemem nem nagyon birja a nagy szelet vagy ami az utcai szemüveg mögött van inkább örvényszerüségeket.
- vannak szélesebb kialakitásu siszemüvegek melyekben esetleg belefér a másik szemcsi?
- vagy esetleg olyan lehetséges hogy kivágok a szivacs szélébõl?? furcsa ötlet de ha a széleken le/ki vágnám, sok szivacs maradna felül alul hogy jol funkcionálna

köszi
zsolt

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hatalmas piros pont a "The Lab-nak" (Oakley - Mofo Kft.). Néhány nappal ezelött új lencsét vettem a szemüvegembe. Az összerakáskor kiderült, hogy a lencsék picit nagyobbak a réginél, így csak nagyon feszítve lehet belerakni a keretbe. Felhívtam a fenti boltot - ahol vásároltam -, és mondták, hogy vigyem be. Megtettem. Megnézték és ekkor derült ki, hogy a lencsék már az újabb modellhez készültek, mely egy picit változott a korábbihoz képest. Legnagyobb meglepetésemre egyszerú módon orvosolták a hibát. Egy új, már módosított verzióju keretet kaptam, és mindezt bármiféle ellenszolgáltatás nélkül.
Mindeni számára követendõ példa ez a hozzáállás.

P.S.
Az ominózus modellek: Square Wire ill. Square Wire 2.0

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Ahogy jó barátom szokta volt mondani: " a google a barátod".

Oakley szemüveg árak, magyar oldalon (remélem megtaláljátok azt a szemüveget, amit kinéztetek):

http://www.nelo.hu/s...products&bid=15

Köszönöm!Közben rátaláltam én is...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ahogy jó barátom szokta volt mondani: " a google a barátod".

Oakley szemüveg árak, magyar oldalon (remélem megtaláljátok azt a szemüveget, amit kinéztetek):

http://www.nelo.hu/s...products&bid=15

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ott valamit elnéztél, mert az oakley akciósan sem lehet olcsóbb a bbb-nél :) Nem mindegy, hogy font vagy dollár.
Amúgy ha amcsi oldal, onnan nem elég beszorozni a dollár árfolyammal, hanem még kb 20-30 %-ot hozzá kell adni. Ha viszont angol oldalt találsz, ahol font van, az már reálisabb ár, sõt ott sokszor picit többe kerülnek a dolgok. A legjobb ha euros árakat nézel, azt szerintem 1-1-ben számolhatod át.

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Oksi azt nagyom megkösszöném! 1000 Hála. Amúgy arról a külföldi oldalról néztem ha a magyar árak is ekörül forognak akkor azt az okley-t amit kinéztem magamnak fele anyiért tudom megvenni mint a BBB-t és az okley azért mégis csak nagyobb szemüvegmárka.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Holnap utána nézek az Oakley katalógusnak, valahol láttam, de meg nem tudom mondani hol...De biztos van katalógus, Rudy és Smith is van netes. Árlistát meg talán lehet találni. Holnap írok, hogy találtam-e.

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Srácok!
Találok neten valahol egy Oakley árlistát vagy valami boltnak a kinálatát árakkal és képekkel?
Kinéztem ma egy két éves modellt,nem tudom mennyit merjek belöle alkudni,sajnos a nevére nem emlékszem,de talán a Half Jacket lehetett...
köszi

Nem tudod hogy olvastál e pár hsz-el lejjeb de írták hogy netes bolt nem igazán van.

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Olyat nem fogsz találni. Menjél el az Andrássy útra, a LAB-ba és vegyél egyet! Nem egy drága darab.

Mivel vidéki vagyok így szetem egy szemüvegért nem megyek fel Pestre. Ezért kellet volna online bolt nem azért mert lusta vagyok :) Amúgy ha itt körbekérdezõsködök lehet hogy lessz itt is de kicsi esélyt látok rá.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Srácok!
Találok neten valahol egy Oakley árlistát vagy valami boltnak a kinálatát árakkal és képekkel?
Kinéztem ma egy két éves modellt,nem tudom mennyit merjek belöle alkudni,sajnos a nevére nem emlékszem,de talán a Half Jacket lehetett...
köszi

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Olyat nem fogsz találni. Menjél el az Andrássy útra, a LAB-ba és vegyél egyet! Nem egy drága darab.

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Aha. Thx most már csak magyar oldal kéne :) De azért thx

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Szvsz a goggles-ra gondolsz...pl:http://oakley.com/products/462
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Hát leget h rosszul tudom de azok a szemüvegek amiket DH (fullface) sisakhoz használnak azokat fullface szemüvegnek hívják.
Feltöltött kép

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szerintem tuti nem fogsz Oakley-t találni olcsóbban, mint BBB-t. Meg mi az az Oakley Fullface? Lehet én vagyok sügér, de ezt így én nemtud.

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Üdv. Tudtok nekem mondani egy online magyar boltot ahhonan tudok venni okley fullface szemüveget? Mert azt hallotam h olcsóbb mint a BBB és azért az okley még is csak fasza márka.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A BBB és a Rudy nem egy kategória, a márkanéven kívül is van oka, hogy többe kerül, jobb minõségû lencse, keret. Van/volt mindkettõ. Egyébként a bbb is jó bringázni (sõt nem féltem annyira).

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Most láttam a bikemag apróban akciós napszemüveget, talán rudy, de emberi áron volt, és külön ki volt hangsúlyozva, hogy kompatibilis dioptriás lencsével.