Jelentkezz be Regisztrálj

Szemüveg, avagy védd a szemed világát
Írta 2010. február 09. - 19:21

www.sportszem.hu
Majd elmegyek felpróbálni párat.
Alex, neked dioptriás van? Ha igen, mennyibe került bele a lencse?
Írta 2010. február 09. - 18:45

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. február 09. - 17:40

Szia!
Egy baráti jótanács! Oakley keretbe ne csináltass semmilyen lencsét sem. Nekem egy Crossair keretbe van betéve a két dioptriás lencse, és egy kalap szart sem ér! A balos lencsém már összekarcolódott, meg az egész szemüveg már ramaty állapotban van, pedig alig 1 éves. Ja és nem utolsó sorban 100.000 FT felett volt a végösszeg. Nevetséges, nem szabad Oakley-ba ilyet venni.
Remélem segítettem!
Szia!
Hali!
Engem elsõsorban azért érdekelne az átlátszó lencse, mert az Ókli gyári lencséje nagyon drága(egy "sima"-uv szûrõs , kemény felületû- optikai átlátszó lencse meg 6000ftból kijõn... csak az lehet a görbülete miat nem passzol).
Én most kb 1 hete vettem egy oakleyt és nagyon bejõtt , kényelmes és a lencséje is nagyon "szép tiszta"(black iridium).
Írta 2010. február 09. - 00:43

Ezek olyan lencsék amiket a gyárból rendeltél, vagy optikus gyártmányolta bele?Lejárt már az egy év idõtartam. Csak azt szerettem volna közölni mindenkivel, hogy nem túl nyerõ az Oakley...Nekem kiesnek a lencsék a keretbõl, karcosak 63.000 Ft-os lencseáránál azért elvárható lenne, hogy legalább abba a kib@szott 40.000 Ft-os keretbe bennmaradjon...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. február 08. - 22:27

Írta 2010. február 08. - 21:37

Írta 2010. február 08. - 20:16

Hali!
Szerintetek optikusnál lehet csináltatni Oakley Jawbone szemcsihez "sima" átlátszó lencsét? Esetleg ha más szemcsivel kapcsolatban lenne ilyen tapasztalatotok(Rudy Project-ekynox, stb) meghallgatnám!
Esetleg használja vki a fenn említett Oakleyt?
Válaszokat elõre köszönöm!
Szia!
Egy baráti jótanács! Oakley keretbe ne csináltass semmilyen lencsét sem. Nekem egy Crossair keretbe van betéve a két dioptriás lencse, és egy kalap szart sem ér! A balos lencsém már összekarcolódott, meg az egész szemüveg már ramaty állapotban van, pedig alig 1 éves. Ja és nem utolsó sorban 100.000 FT felett volt a végösszeg. Nevetséges, nem szabad Oakley-ba ilyet venni.
Remélem segítettem!
Szia!
Írta 2010. február 08. - 10:31

itt: http://www.rudyproje...sx-impactx.htmlErrõl a szemüvegrõl van valakinek valami tapasztalata, lehet már itthon kapni, ha igen hol és mennyiért? Bringázáshoz és vezetéshez kéne, hosszú távra:
http://www.rudyproje...Action=&idP=256
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. február 07. - 21:36

Van. Lehet.Errõl a szemüvegrõl van valakinek valami tapasztalata, lehet már itthon kapni, ha igen hol és mennyiért? Bringázáshoz és vezetéshez kéne, hosszú távra:
http://www.rudyproject.hu/
Csak ajánlani tudom! Egyedüli hátránya, hogy szélvédõ mögött csak egész keveset sötétedik. Bringázáshoz tökéletes!
Picasa _Alex_
Írta 2010. február 07. - 21:01

Írta 2010. január 28. - 14:35

nekem volt uvexem míg probálkoztam szemüveggelVan valakinek tapasztalata UVEX szemcsikrõl?
Ajánlott vétel lehet a márka, vagy vannak hátrányai másokkal szemben?
Konkrétan tartósság, védelem, használhatóság (kényelem, kezelhetõség stb.) szempontból érdekelne elsõsorban.
tényleg jó vétel volt / 3 lencse és valami 6K
volt hogy pár kilcsit rajtaültam az is kibirta (vmi +állásnál átdugtam a nyereg fingólukán, aztán elfeledtem)
aztán nekiadtam Anyámnak azóta ishasználja napszemüvegnek
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. január 28. - 14:21

Van valakinek tapasztalata UVEX szemcsikrõl?
Konkrétan tartósság, védelem, használhatóság (kényelem, kezelhetõség stb.) szempontból érdekelne elsõsorban.
Nekem UVEX-em van, hirtelen felindulásból vettem, ezért csak késöbb jöttem rá, hogy nem a legjobbat választottam, mert egy kicsit lazán illeszkedik és bringán mindig lecsúszik. Ettõl függetlenül szerintem a legjobb ár/érték arányú márka.
Írta 2010. január 28. - 12:28

Írta 2010. január 20. - 11:17

ezért jó ha van a pánton egy ilyen "nyomógombos izé" , mert pillanatok alatt beállitható a hosszúságÉn régebben használtam...de pl naprol beértem az erdöbe sötét van ugye levettem akkor meg mindig a kormanyt csapkodta...leröviditettem a pántot ugy már jó volt csak akkor a nyakamat dörzsölte...igy inkább a mezbe rakom ha le kell venni...(De ez lehet csak én:))
Írta 2010. január 19. - 21:44

Szerintetek optikusnál lehet csináltatni Oakley Jawbone szemcsihez "sima" átlátszó lencsét? Esetleg ha más szemcsivel kapcsolatban lenne ilyen tapasztalatotok(Rudy Project-ekynox, stb) meghallgatnám!
Esetleg használja vki a fenn említett Oakleyt?
Válaszokat elõre köszönöm!
Írta 2010. január 19. - 19:52

Én alapból szemüveges vagyok, ami egyébként fényre sötétedõ, így nincs gondom a levétellel.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. január 19. - 19:11

Én régebben használtam...de pl naprol beértem az erdöbe sötét van ugye levettem akkor meg mindig a kormanyt csapkodta...leröviditettem a pántot ugy már jó volt csak akkor a nyakamat dörzsölte...igy inkább a mezbe rakom ha le kell venni...(De ez lehet csak én:))Milyen szemüvegpántot ajánlanátok? Melyik a jobb?
A szár végére húzható vagy a hurkos megoldású? Bevált márka esetleg?
Írta 2010. január 19. - 18:32

Írta 2010. január 19. - 14:35

A szár végére húzható vagy a hurkos megoldású? Bevált márka esetleg?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. december 17. - 07:34