Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Jó Bringa Bolt pesten?

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
180 hozzászólás a témában

#141
marton

marton

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.637 hozzászólás
HI,
Véleményem szerint a Gyapi boltja, a BLÚ :) Cet (Margit hid, budai hidfõ,MARGIT utca)is jó hely. Korrektül szerelnek és az áraik is elég jók + a Gyapi 1 tök jó fej, igazi BRINGÁS.
Ezt fontosnak tartom, mert néhány boltban csak hirböl ismerik a tekerest és ez látszik a tanácsaikon is.
A Próbájkosokat is nagyon ajánlom, de legyenek konkrétak a terveid, mert a Balázs szeret(ne) ;)rábeszélni dolgokra. Bemész 1 blsõért és kijössz 1 új telóval ! ;D Szóval ök is nagyon jó fejek, a választék hatalmas és ha nincs náluk valami, 1-2 napon belül meghozzák.
Marci


#142
vendég__*

vendég__*
  • vendég
sajnos nem de olyan könnyû megtalálni ha tudod hol a kerék utca hogy nem is kell
cuccok nincsenek, de sztem be tud bármit szerezni a srác
ne számíts semmi különlegesre, csak az tetszett meg hogy nagyon tisztességesen végzi el a munkát

#143
nyissz

nyissz

    vendég

  • fórumtag
  • 187 hozzászólás
-Mrc-: tudnál mondani egy pontos címet, és nevet ehhez az Óbudai bolthoz?
Egyébként szerelésen kívül milyen cuccok vannak ott?

#144
vendég__*

vendég__*
  • vendég
probike-ról mi a véleményetek sztem korrektek, és még nem is drágák. Szerelésre a [glow=red,2,300]LEGJOBB[/glow] óbudán a [glow=red,2,300]KERÉK UTCAi [/glow] bolt - a srác volt versenyzõ és egyedül viszi az egészet. bagóért fényesre takarítja a bringát és hetekig hangtalanul megy a gép.

#145
-Misu-

-Misu-

    vendég

  • fórumtag
  • 32 hozzászólás
Macho Hollywood, mesélj, milyen volt Pesten és Budán !? Szerinted hova érdemes mennünk?

#146
-Misu-

-Misu-

    vendég

  • fórumtag
  • 32 hozzászólás

Sziasztok! Nemrégiben nyilt a Leheltér és a Duna között a XIII. ker. Thurzó u. 19-ben a PePedál.


Akkor valószínû, hogy erre gondoltam a #9 hozzászólásban. Majd 1szer megnézem, mert állítólag használt bringák is vannak.

#147
eric

eric

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ebben egyetértek hogy a kis boltnak van jobb hangulata. Nálunk egy boltban -nemakarom megnevezni (Vitál Club ;D)- sportegyesületes srácok az eladók. Na a modoruk meg a béka segge alatt van. Viszont egy másik kis boltban frankón el lehet dumálni a szerelõvel, segítõkész, és rendkívül korrektül dolgozik!

#148
sianis

sianis

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 323 hozzászólás
Factor az jó, kicsit talán drága, de szerintem ha igazi fellinget akarsz akkor marajd meg a kis boltoknál, ott tényleg lehet viccelõdni, és komolyabban beszélgetni...címet nem tudok, mert nem Bp-i vagyok, de a Factorban jártam, tetszett, hogy sok minden van, de inkább maradok az itthoninál...

Üdv...Sianis

#149
GT-Rider

GT-Rider

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 848 hozzászólás

Gt ok de már nem gyártanak !


Ez nem igaz!!!!
Gyártják,csak magyarországon megszünt a forgalmazása!
Egyébként nem ok,hanem szuper ;D

#150
era

era

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok! Nemrégiben nyilt a Leheltér és a Duna között a XIII. ker. Thurzó u. 19-ben a PePedál. Tel: 270-08-77. Nyitvatartás H-P: 10-18h, Sz: 9-13 h.
A tulaj a szerelõ is egyben. Fel akarja futtatni az üzletet, olyasmit rebesgetett, hogy versenyeken szponzorálna bringásokat úgy, hogy kedvezményesen szerel. Meg valami mezeket is emlegetett. Hát akit izgat a dolog, az menjen és beszéljen vele.

#151
vendég__*

vendég__*
  • vendég
akkor elõre is bocs az off ért. persze nem azt vártam, h azt mondják, hogy szar a kona, értem, hogy rá akarnak beszélni. DE Mi ez a hülyeség, hogy a merida (hmm :D), magellan, caprine és a mali szar? hát csak példaként vegyük a polarxet amit elég sokan használnak... nem egy ruckus, de szvsz hasonló. és annak az árának kb a 60 %a.amugy meg bármit el lehet törni. a merida meg jo ccre. sztem a mali is tök jó, fõleg 20ezerért. a caprinet nem ismerem, de biztos jó, ha ennyien szeretik :D
egyébként az x factor átogatásom után kb én is így gondoltam mint Te, de azóta megváltozott egy kicsit a véleményem.

#152
kalaius

kalaius

    maximus

  • fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Igaz,mert
1.totál off a márkák elemzése egy boltos topikban
2.a Caprine és a Mali tényleg jó vázakat forgalmaz,fõleg,ha az árat is figyelembe veszed ;D

#153
eric

eric

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Caprine-rõl le lehet szállni! >:( ;D

#154
Hollywood Macho

Hollywood Macho

    vendég

  • fórumtag
  • 160 hozzászólás
Ok most mit vársz!az x-factor a magyar kona forgalmazo persze hohy azt akarják eladni!
da valahol igazuk van mert a kona biztos az egyik legjobb!
Magellan könyen törik!
Merida sem különb!
Caprine & Mali mik azok már!
Gt ok de már nem gyártanak !
Specialized állat de nincs!
A kona tényleg nagyon állat és szerintem sokkal jobb mint más!

#155
vendég__*

vendég__*
  • vendég
az x factorral nekem sincsenek jó tapasztalataim...
nagyon segítõkészek, meg lazán eldumálnak veled fél órát, csak ha nem tünsz szervizes embernek akkor szép lassan puhítanak egy kona felé 8)
bementem, hogy megnézzek 1-2 gépet, meg árat kédezzek és a srác megmutatta amit kértem. éppen építés/vásárlás elõtt voltam és kérdeztem, h a konákon kívül még mit tart jónak. ugy nagyjából 20 perc után az összes létezõ márkáról kiderült, hogy szar és maradt a kona, mint istenség. nem mondom, jo kis gépek, de nem a legjobbak. a meridánál 10 centis heggesztés eltérések vannak, a magellán hanyagul van összerakva, a specializedod nem lehet megvenni, csak ha várok 2 évet, a gt meg a giant drága ... és a többinek mind volt valami hasonló hátránya.
én sem rajongok a meridákért de az enyémen spec. nem volt eltérés, csak cr mo létére eltört... :)
kicsit jobban belegondolva azért az fura, hogy akkor ha olyan szarok minek állnak dögivel a boltjukban pl meridák meg magellánok, de én úgy éreztem, hogy abból akarnak eladni, amiböl most sok van nekik és nem a vásárló érdekeit nézték.

kicsit eltértem a tmátol, mert itt jó boltrl van szó nem rosszrol :D én a pesti velvartba járok, mer nincs túl messze tõlem és ahhoz képest, hogy bmxes bolt rendesek. mindig a saját kárukra számolnak :D legutább 12 ezerért vállalták amit kértem és 7 ezret fizettem a végén. 8)
én még a hajtás pajtás boltját tudom ajánlani a lónyai utcábal, mert rendesek, csak alkatrésznél kicsit lassúak, nézegetni nem lehet, mert hát õk nem montisok. kár, mert jó hely.
még sok jó bolt van, de én ezekhez szoktam jármi, mert pl nem akarok 2 órát utazni bkvn a gépemért.


#156
GT-Rider

GT-Rider

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 848 hozzászólás

OFF

Szia GT-Rider!

De, a Rokonra gondolok.
Tudom, nem egy nagy szám. Nem árulunk XTR tárcsafékpofát és DH vázak sem lógnak a falon. Szerintem valamennyit elárul a boltról, hogy a 26"-os MTB ára 26.990 és 77.990 Ft között van. Drágábbat csak rendelésre hozunk.
Én még csak 1/4 éve dolgozom ott, de szerencsésnek érzem magam, hogy egyáltalán bicikliboltban dolgozhatok! Nekem ez ugyanis egy nagy álmom volt és ha megengedhetném magamnak, ingyen melóznék bármilyen normális bringaboltban.
Lehet, hogy még nem dolgoztam a Rokonban, amikor Te és a Nõvéred betértetek. Nem is hiszed mekkora felüdülést tud jelenteni egy Polaris a rengeteg UNO, K2, Velolux és egyéb sz@r, gagyi, corás és tescós bringa után! Lehet, hogy annyira el voltunk foglalva a Magellannal, hogy nem vettük észre a GT-det...

De különben is! >:( Milyen ember az, aki megsértõdik / felháborodik / csodálkozik (a megfelelõ rész aláhúzandó) azon, hogy nem az Õ kerékpárját csodálják az emberek ?!
"Egyszer voltam ott,de nem nagyon értenek a bicókhoz." A munkatársaimmal azért nem értünk a bringákhoz, mert a Te cangádat nem csodáltuk körbe? ??? Van, akit kellemetlenül érint, ha a biciklije fölött nyáladzzanak.

Elnézést kérek, de felháborítónak tartom ezt a fajta hozzáállásodat... Az is lehet, hogy v.mit nagyon félreértettem. Részemrõl nincs harag és szívesen megnézném a GT-det, mert szívesen látok jó montikat. Ha arra jársz, gyere be nyugodtan és ha szerencséd van, megnézheted a Szerelõnk 8) 9.8-as karbon Trek-jét. ('03-as XTR van rajta)

ON

Írjatok még jó boltokat! A Good Bike-ba akartam még elmenni, ami a Lajos utcában, a Szépvölgyi úti HÉV megálló közelében van. Érdemes beugrani?


Bocsánat,nem akartam megsérteni senkit!!! :(
Nem háborodom föl azon,hogy nem az én biciklimet bámulják meg,de volt egy-két 100ezer különbség a két bringa között.Csak ezen lepödöm meg.
Meghát a GT-m handmade in california volt.(igen,volt mert ellopták :( >:()


#157
NoFear

NoFear

    vendég

  • fórumtag
  • 206 hozzászólás
Amire itt páran gondolnak mint a régi Kerékvár feletti ruhabolt az a a Hunyadi sportbolt. www.hunyadisport.hu

#158
mumus

mumus

    újonc

  • fórumtag
  • 5 hozzászólás
Szerintem a Faktor egy jó bolt (nagy és minõségi kínálat, igényes kiszolgálás), de az áraik kicsit magasak! Szerelni viszont nem nagyon szeretnek (vmi indokot mindig találnak). Ruhákból kisebb a választék, de szemcsi az van egy pár vitrinnyi!

#159
country

country

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 927 hozzászólás
na az X-faktor kerülendõ. No persze ez szubjektív. Igen aki tudja hol volt a régi Kerékvár, mert ugye már jó ideje a Vadász utcában van az megfogja találni a ruhaboltot is csak egy picit kell még kaptatni azon az oldalon ahol most a Veloco van. Ja igen, a ruhabolt a házban van talán a magasföldszinten. Be kell csengetni.
Amúgy meg a Kerékvárban/vadász/ a pinyóban van egy csomó ruci, cipõ, kalap.

#160
sezlonyrugo

sezlonyrugo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 302 hozzászólás
HI

Ha jól emléxem a Kerékvár felett kb egy 5-10 méterrel van egy bolt kifejezetten kerékpáros rucik és sisakok meg miazmás bolt. Legalábbil még pár éva volt ott egy ilyen, hátha még ott van