az x factorral nekem sincsenek jó tapasztalataim...
nagyon segítõkészek, meg lazán eldumálnak veled fél órát, csak ha nem tünsz szervizes embernek akkor szép lassan puhítanak egy kona felé 8)
bementem, hogy megnézzek 1-2 gépet, meg árat kédezzek és a srác megmutatta amit kértem. éppen építés/vásárlás elõtt voltam és kérdeztem, h a konákon kívül még mit tart jónak. ugy nagyjából 20 perc után az összes létezõ márkáról kiderült, hogy szar és maradt a kona, mint istenség. nem mondom, jo kis gépek, de nem a legjobbak. a meridánál 10 centis heggesztés eltérések vannak, a magellán hanyagul van összerakva, a specializedod nem lehet megvenni, csak ha várok 2 évet, a gt meg a giant drága ... és a többinek mind volt valami hasonló hátránya.
én sem rajongok a meridákért de az enyémen spec. nem volt eltérés, csak cr mo létére eltört...
kicsit jobban belegondolva azért az fura, hogy akkor ha olyan szarok minek állnak dögivel a boltjukban pl meridák meg magellánok, de én úgy éreztem, hogy abból akarnak eladni, amiböl most sok van nekik és nem a vásárló érdekeit nézték.
kicsit eltértem a tmátol, mert itt jó boltrl van szó nem rosszrol

én a pesti velvartba járok, mer nincs túl messze tõlem és ahhoz képest, hogy bmxes bolt rendesek. mindig a saját kárukra számolnak

legutább 12 ezerért vállalták amit kértem és 7 ezret fizettem a végén. 8)
én még a hajtás pajtás boltját tudom ajánlani a lónyai utcábal, mert rendesek, csak alkatrésznél kicsit lassúak, nézegetni nem lehet, mert hát õk nem montisok. kár, mert jó hely.
még sok jó bolt van, de én ezekhez szoktam jármi, mert pl nem akarok 2 órát utazni bkvn a gépemért.