Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

IX. BMFTeam találkozó

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
774 replies to this topic

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Hali!

Itt kicsit nagyobbnak tûnik a forgalom, mint a PreMecseknél... ::)

Tudja valaki, hogy Sikondán kapunk alváshoz szükséges kellékeket (konkrétan takaró, vagy ilyesmi), vagy vigyünk hálózsákot??? (Azé' sürgõs, mert ma megyek haza, és csak most tudom elhozni a hálózsákot... ::) )

Ja, meg van egy kölccssségösszefoglaló táblázata valakinek? ;D ;D

tenksz,
obsidian

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Tegnap a közös videózáson rájöttem, hogy "mindentmegtervezekmegrajzolokkiszámítok" lor miért is akarta betiltatni a felvételt. ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

De néha közelits a fogukra, fejük búbjára, szemükre (mert igy viccesebb).
Egyelõre ez jutott eszembe.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nekem még friss az emlék, mert tegnap néztük meg findliékkel (bár csak az uccsót, a bulizósat, ahol lor nyaldossa Rave-et ;D). Na én azt hiányoltam néha beszélgess az emberekkel (olyan riporterszerûen: "és te mit szólsz a bulihoz" vagy "milyen zenét szeretnél hallgatni" vagy akármi ami eszedbe jut csak). Aztán kiváncsi lettem volna, hogy a bulin túl mi zajlik a sátras résznél (bár lehet, hogy ez volt, csak másik filmen?). Aztán : ne add a kamerát olyan ember kezébe, aki eltávolodik és távolról veszi a bulit csak. ;D
Te jól csináltad, hogy közelrõl vetted föl a bulizókat, ezt most se csináld másképpen. De néha közelits a fogukra, fejük búbjára, szemükre (mert igy viccesebb).
Egyelõre ez jutott eszembe.

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Amiért beírok, az csupán a videókkal kapcsolatos. Bár nem biztos, hogy ez a +felelõ hely rá, de érdekelne a véleményetek, hogy tanuljak a hibáimból. Bár ez volt a 3. és 4. kazetta az életemben (4 hónapja van kamerám). Szóval please kritizáljatok légyszi!

félelmetes, ahogy tartod a kamerát, nem kéne a naplementén mindig másfél percet zoomolgatni, ne ragadd ki a lényegtelen dolgokat(a felvonó görgõjénél már sírtam), és lehet hogy valami tök jó dolog, de ha sok van belõle, akkor is unalmas. Ja, és nulla fénynél ne nagyon használd a kamerát, mert nem látszik semmi, és lassu iszonyatosan, bár errõl nem tehetsz, de azért leírtam. Az effekteket is akkor kéne használnod, ha van valami értelme. Kritikát akartál? ;D. Félre ne érts, jó volt látni azért megint a dolgokat, meg visszaemlékezni a dolgokra (bár még csak 1. 2. anyagot tudtam megnézni). Azért jó hogy van valami emlék az egészrõl, és nem csak állóképek.
Amugy otthoni saját nézegetésre elmegy, de ha kiadok valamit a kezembõl...

és tényleg, azért ugye nem sértõdsz meg? :)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts

azt kell tenned hogy ide irod...heee Jorus ;D jonni akarok es o felir es jossz... ;)

:))))))
....a padlón fetrengtem a röhögéstõl könnyezõ szemekkel ezen a hozzászóláson :))))))))))))) LOL

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Hali!

Jelentkezem! Idõnként... :-X Gondoltam tiszteletemet teszem. Valszeg nem tudok menni, de ez nem újdonság. Amiért beírok, az csupán a videókkal kapcsolatos. Bár nem biztos, hogy ez a +felelõ hely rá, de érdekelne a véleményetek, hogy tanuljak a hibáimból. Bár ez volt a 3. és 4. kazetta az életemben (4 hónapja van kamerám). Szóval please kritizáljatok légyszi!

Üdv,
Baliba

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
netközelbe kerültem! ::) tehát megjelennénk pénteken sötétedés után....viszont nem tudom, hogy hol is pontosan ::) valaki leirná ha szépenmegkérem
Köszönömszépen

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
azt kell tenned hogy ide irod...heee Jorus ;D jonni akarok es o felir es jossz... ;)

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Hello, bello,

bevallom lámásan, hogy nem olvastam a topicot eddig, de kedvet kapnék a dologhoz ha lehet..

mit tegyek, hogy jöhessek? esetleg flame is jönne velem...

üdv: cAb

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Igyekszem megtartani jo szokasaimat...de cserebe a nyeremenyedbol felezunk.. :D :D :D :D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Én lehet, hogy nem tudom leírni a Puccsodat :-* , de te ettõl még nem fogsz megtanulni úgy bringázni, hogy nem defektelj állandóan... ;D
És attól még kicsi az esélye, hogy mész Sikoltozni... csak ismerlek már, te Rosszpénz! Bár remélem a cseszegetéssel elõremozdítom az ügyet és lemész boldogítani a többieket. (és az azt jelentené, hogy a változás útjára léptél... - elõbb lesz nekem lottó 5ösöm, mint ez bekövetkezzen) :-*

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A hozzanemerto noszemelynek megjegyeznem hogy nem PUK hanem Puch a kicsike neve, es ha nem leszek lusta, akkor holnap kap ket belsot, mert defektelt... ;D ;D ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Sok sikert hozzá, szerintem kicsi az esélye, hogy levonuljon Õkelme...

Engemet te meg ne nyálladzál össze, mert megkapod a magadét (és ha írgalmas lesz a család, akkor Palmitól ;D)

[glow=red,2,300]MIÉRT DZSURUSZKÁM??? NINCS IGAZAM???[/glow]

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Egyébként Bruce (5th Element) "mindenemeteladomenmdéházomtöbbethülyevagybazzegjobbantudom" Pockot még csábítom Sikoltásra. ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Naaa, Zsuzska... nemááár, hadnyalomkörbeaköldöködno. ;)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Tamaskaa!!
Elméletileg rajtunk kívül Tokodol még Major, Lcs és Sezlony kartács. Vole úrnak nincs egész bringája, amivel terepelhetne, a PUK-ot meg sajnálja már megint hazavágni!!! Így õ otthon marad szerintem.
Beg és Jorus a kilógó arc a csapatkából ;D ;D Begnek megbocsátyúk, Jorus még kérdéses... ugyanis a szilveszteri igéretébõl semmi se láccik megvalósulni... >:( >:( >:( >:( >:(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
::) ;D csaaaaló... ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Para: a dühtõl rosszul látod. ;) Az 1. helyen Merlin volt, amíg sala be nem elõzte a Vegájával. :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Mellon apánk ennyire akar jönni?? ::)
csak mert kétszer is játszik a listán (1. és 54.) ;D

::Péef::