távoli homályxos emlékeimben jól él az 1200 HUF per éj + 500 HUF brassói forintérték?...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IX. BMFTeam találkozó
Indította
Begbie
, 2003. július 15. 23:56
Írta 2003. október 06. - 14:47

Írta 2003. október 06. - 14:42

Vonattal viszonylag egyszerû, mert valszeg nem egyedül mész. Autóval pedig elmész Sikondára, és az egy elég kis település ahhoz, hogy megtaláld a szállást. (Mi úgy megyünk, hogy E73, bemegyünk Pécsre, onnan Komló felé tovább, és Mánfa után kell lennie vmerre.
Na, minnyá idekreálok egy térképet.
http://www.youthhost...e_sikonda.shtml

http://www.youthhost...e_sikonda.shtml
Írta 2003. október 06. - 14:31

Megmondja nekem valaki, hogy hanyadik oldalon találok pontos útbaigazítást? Hol a szállás és hogyan jutunk el oda Pestrõl? Biztos volt már, de nem találtam meg. Biztos felületesen keresgéltem.
Írta 2003. október 06. - 13:37

Bazz... apó...
;D ;D ;D
ÉÉÉSZ és én pénteken munka után indulunk from innen dolgozó, ergo olyan 7-8 körül érünk oda, ha odatalálunk, de miért ne találnánk oda?!
;D ;D ;D
ÉÉÉSZ és én pénteken munka után indulunk from innen dolgozó, ergo olyan 7-8 körül érünk oda, ha odatalálunk, de miért ne találnánk oda?!

Írta 2003. október 06. - 13:31

Nos...
Sajnálattal kell...
Vagyis: tuti megyünk kettecskén életem értelmével - csak nem péntek éccaka, hanem szombaton kakas kukorék után szerszámozom a lovakat. De 100%, hogy megyünk!
Sajnálattal kell...
Vagyis: tuti megyünk kettecskén életem értelmével - csak nem péntek éccaka, hanem szombaton kakas kukorék után szerszámozom a lovakat. De 100%, hogy megyünk!
Írta 2003. október 06. - 11:07

Sajnálattal közlöm,hogy a vázam drágulása miatt sajna ki kell hogy haggyam a talit :'( :'( :'( :'(.
Nagyon jó bulit, hajnalig tartó éneklést kivánok mindenkinek!
Nagyon jó bulit, hajnalig tartó éneklést kivánok mindenkinek!
Írta 2003. október 04. - 13:04

sala ;D ;D ;Dkicsit nagy lenne poggyászank nem?? ;D
na..elkészul ugyhogy jössz velunk...de jóóó lesz ;D 8)
+thez is izel..szal nem vszinu hogy jon, meg zolle tuti h nem jön..de majd ir õ >
na..elkészul ugyhogy jössz velunk...de jóóó lesz ;D 8)
+thez is izel..szal nem vszinu hogy jon, meg zolle tuti h nem jön..de majd ir õ >

Írta 2003. október 04. - 12:28

Mennyi az esélye ha kiveszem a kerekeket oszt a váz mellé kötöm és szépen becsomagolom,hogy nem kell vennem bicajjegyet?Elvileg nem kellene.....
Kisvajda: ha elkészül akkor megyek veletek. 8)
Kisvajda: ha elkészül akkor megyek veletek. 8)
Írta 2003. október 04. - 12:11

15:05ossel Zsomivel...aznap nem megyunk suliba szal vmikor osszeroffenunk es utana meg deli..onnan meg dolog... ;D
Írta 2003. október 04. - 12:06

Ha idõben elkészül a tankom akkor csütörtökön este fellibbenek pestre oszt gyühetnénk 1ütt.Ti melyik vonattal mentek?
Írta 2003. október 04. - 11:45

"Az érettségik, a fehér blúzok, a boros kólák, a vodka-dzsúzok, kövér lányok kényeztetnek, sosem láttam náluk szebbet."
Notehát...
9. Offiziell BMFT Találka+móka&kacagás Mecsek Y2k3 10.10-12.
Jelentkezõk nem sorrendben, hanem csak ahogy jelentkeznek.
1. sala
2. Ors
3. [rob]
4. Merlin
5. Rás
6. Erika és Jorus
8. Paraferee
9. lor
10. Lorkaa tücsök és egy könnyezõ kérdõjel és Kala
12. kisvajda
13. thez
14. Zlaty Bazant und zolle_depi * mostakkómiva'?!
16. horpe
17. Rózsi
18. Don Lovas "Albareghia" Gabi
19. Begbie
20. tamaskaa
21. Lensver+Zed
23. gorgo+3kamperka
27. Lord_Leslie
28. Thommey
29. Setike + 1 fõ
31. Tyito
32. findli és Rave_Ace
34. era
35. tomidny
36. Ano
37. YOci és állatai
41. sopron
42. mrc + 1 vagy 2 fõ
45. manka mama és fityisz papa - mostmáakkó 100%
47. I-boy
48. Csubee
49. kergeegér
50. obsidian
51. Pigi
52. Nikibaba
53. Binyó
54. Mellon
55. Zsömi
56. Ági és zOrg (<-- Õ az Admin!!!)
58. CURTISPAPI + 1 haver
60. cAb
61. Flame
62. Kahlesz Robi
63. Kahlesz Zoli
Aki nincs és jönne, vagy van, de nem, az visít.
Notehát...
9. Offiziell BMFT Találka+móka&kacagás Mecsek Y2k3 10.10-12.
Jelentkezõk nem sorrendben, hanem csak ahogy jelentkeznek.
2. Ors
3. [rob]
4. Merlin
5. Rás
6. Erika és Jorus
8. Paraferee
9. lor
10. Lorkaa tücsök és egy könnyezõ kérdõjel és Kala
12. kisvajda
16. horpe
17. Rózsi
18. Don Lovas "Albareghia" Gabi
19. Begbie
20. tamaskaa
21. Lensver+Zed
23. gorgo+3kamperka
28. Thommey
29. Setike + 1 fõ
31. Tyito
34. era
35. tomidny
36. Ano
37. YOci és állatai
41. sopron
42. mrc + 1 vagy 2 fõ
45. manka mama és fityisz papa - mostmáakkó 100%
47. I-boy
48. Csubee
49. kergeegér
50. obsidian
51. Pigi
52. Nikibaba
53. Binyó
54. Mellon
55. Zsömi
56. Ági és zOrg (<-- Õ az Admin!!!)
58. CURTISPAPI + 1 haver
60. cAb
61. Flame
62. Kahlesz Robi
63. Kahlesz Zoli
Aki nincs és jönne, vagy van, de nem, az visít.
Írta 2003. október 04. - 10:25

gyere pöstre es megyunk 1ütt..vagy nem akarsz 1000orat utazni???jajj..akko megoldjuk majd vhogy..hogy eccerre erjunk hova ;D
Írta 2003. október 03. - 21:30

Aztat hiszem,hogy részemrõl minimál bulej lesz :
Azaz: itthonról vitt pálesz és bor és kaja
Én Pécsrõl hogy az istenbe fogok hozzátok jutni?

Azaz: itthonról vitt pálesz és bor és kaja
Én Pécsrõl hogy az istenbe fogok hozzátok jutni?
Írta 2003. október 03. - 20:23

en is ezen a velemenyen vagyok!!!!Nekem meg az jutott eszembe, ha részeg leszek a közelembe ne gyere mégegyszer a kameráddal....
az pedig, hogy vagatlan az egyertelmu vot!
Írta 2003. október 03. - 19:33

Rave:
Pedig milyen jó lesz majd nyugdíjas korodban a térdedre ültetni az unokádat, és lejátszani neki a filmet, a nagypapiról! ;D
Pedig milyen jó lesz majd nyugdíjas korodban a térdedre ültetni az unokádat, és lejátszani neki a filmet, a nagypapiról! ;D
Írta 2003. október 03. - 18:31

Írta 2003. október 03. - 18:19

Nekem meg az jutott eszembe, ha részeg leszek a közelembe ne gyere mégegyszer a kameráddal.... ;D
Írta 2003. október 03. - 17:10

Hali!
Egy apró tényt iszonyatosan elfelejtettem leírni a felvételrõl!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi ZSÖMI, nincs sértõdés
, de...
Ez szigoróan csak a NYERSANYAG. Félreértések elkerülése végett annyira nyaggattak az emberek, hogy mi van mááá vele, hogy hirtelen felindulásból elkövetett SVCD-re írás lett belõle, mindenszintû válogatás nélkûl. Így nézzétek. A naplemente, -kamerateszt saját magamnak -mire mit csinál- a felvonózás már egy másik ötletem -jövõbeli- egyik részlete lesz, és semmi köze ehhez a filmhez + még igen sok ilyen egyébb anyag is rajta van, de ismétlem nem válogattam. Úgy akartam, és fogom is majd télen, hogy megvágom, efektelem gépen, zene lessz alatta, stb... Tehát innemtõl kezdve jön minden más. Azzal sem foglalkoztam, hogy hogy kezdek és fejezek be 1-1 jelenetet, mert ha +vágom, a sallang lemarad. Mindenem meg van már hozzá, 5leteim is vannak, csak nincs IDÕÕÕÕMMM.
Lens:
Nagyon köszi neked is, tényleg jó 5let, kezdtem is vmi hasonlót a legelején, de rámenõségem hiányában erre még edzenem kell, de legközelebb +fogadom, és úgy lesz!
További fikázásokat is várok válogatások nélkûl.
A reagálóknak mégegyszer kösz!!!
Üdv,
Baliba
Egy apró tényt iszonyatosan elfelejtettem leírni a felvételrõl!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi ZSÖMI, nincs sértõdés

Ez szigoróan csak a NYERSANYAG. Félreértések elkerülése végett annyira nyaggattak az emberek, hogy mi van mááá vele, hogy hirtelen felindulásból elkövetett SVCD-re írás lett belõle, mindenszintû válogatás nélkûl. Így nézzétek. A naplemente, -kamerateszt saját magamnak -mire mit csinál- a felvonózás már egy másik ötletem -jövõbeli- egyik részlete lesz, és semmi köze ehhez a filmhez + még igen sok ilyen egyébb anyag is rajta van, de ismétlem nem válogattam. Úgy akartam, és fogom is majd télen, hogy megvágom, efektelem gépen, zene lessz alatta, stb... Tehát innemtõl kezdve jön minden más. Azzal sem foglalkoztam, hogy hogy kezdek és fejezek be 1-1 jelenetet, mert ha +vágom, a sallang lemarad. Mindenem meg van már hozzá, 5leteim is vannak, csak nincs IDÕÕÕÕMMM.
Lens:
Nagyon köszi neked is, tényleg jó 5let, kezdtem is vmi hasonlót a legelején, de rámenõségem hiányában erre még edzenem kell, de legközelebb +fogadom, és úgy lesz!
További fikázásokat is várok válogatások nélkûl.
A reagálóknak mégegyszer kösz!!!
Üdv,
Baliba
Írta 2003. október 03. - 10:17

Jorus: kösz!
Bolt remélem van arrafelé és nyitva is lesz egy pár percig, amíg kell... :
(nincs igazán kedvem sört cipelni vonat+tekerés kombinációval...
)
Bolt remélem van arrafelé és nyitva is lesz egy pár percig, amíg kell... :

Írta 2003. október 03. - 10:10

Szállás: 1.200 Ft/fõ/éj (5 személyes faház 6.000 Ft/éj)
Péntek esti kaja (brassói nagyadag): 500 Ft
Szombat esti kaja: képlékeny, közös fõzés esetén pár száz Ft anyagköltség
Ital: egyénileg
Utazás: egyénileg.
Én kettõnkre, kocsival cuzammen számoltam 20.000 Ft-ot.
Setike száma megy privibe, nála érdeklõdhecc az ágynemûrõl.
Péntek esti kaja (brassói nagyadag): 500 Ft
Szombat esti kaja: képlékeny, közös fõzés esetén pár száz Ft anyagköltség
Ital: egyénileg
Utazás: egyénileg.
Én kettõnkre, kocsival cuzammen számoltam 20.000 Ft-ot.
Setike száma megy privibe, nála érdeklõdhecc az ágynemûrõl.