Uj gumik - a multkori contis tapasztalatokbol rakeszultem a dologra, vettem easy fitet (megsem kenek ossze mindent a szappannal), uj pumpat is, mert a reginek a feje egyre szarabb, ez mar 15 bart tud, es digitalis kijelzese van, igy nem volt gond a 2 bar alatti kijelzes, sem a booster 11 barra valo felfujasa.
addix speed: kezzel hataresetes volt felrakni, bekentem, boosterrel siman bepattant, szelepen at lotty be, 3 baron lotykoles, 2x15 perc fektetes. Az anyaga szvsz mas, mint korabbi pace star, kevesbe muanyagos, rugalmasabbnak es gumiszerubbnek tunik.
A thunder burtot 58 a rocket ront 56-57mmnek mertem.
G-one speed: ez egy trukkos db volt... a perem is csak szerszammal ment fel. Boosterrel hiaba pattintottam a helyre, amikor leresztettem, azonnal kipattant. Eleg kemeny, meglepoen vastag, ami 30as meretben eleg merev falakat eredmenyez. Egyetlen esely volt csak, ha eloszor rakom be a lottyot, aztan szelepmaggal boostolom. Szerencsere mukodott, bar a boostert nem volt konnyu hamar leszedni, vmikor a szelepmagot is kikapta, de nem tekertem ra rendesen. 5.5 bart kapott, ezt tartotta is a fektetesek alatt.
Gurultam egyet vele, 5.5 bar az ajanlott max nyomas, igy is meglepoen kenyelmes volt, szvsz 4-4.5 baron jo lesz vegyes terepen is. Picivel tobb mint 30mm szeles volt.
Csak remelem, hogy nem lesz vele olyan fiasko, mint a contikkal.
Mas - A cx gumimon is tobb helyen szivargott a lotty, de a levegot rendesen tartotta, kivancsi voltam mennyi lotty maradt benne aprilis ota. Erdekes modon rendesen maradt benne, fogalmam nincs mit szivarogtatott lassan ot honapja.
arn módosította - 2017. augusztus 25. - 21:58