;D kössz Don...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Indította
lensver
, 2003. június 24. 16:18
Írta 2003. szeptember 01. - 15:42
Írta 2003. szeptember 01. - 15:18
Csak semmi para! (Annak ott van a Feri )
Megrendeltem a jó kerékpáros idõt, úgyhogy pozitívan tessék hozzáállni! ;D
Megrendeltem a jó kerékpáros idõt, úgyhogy pozitívan tessék hozzáállni! ;D
Írta 2003. szeptember 01. - 14:58
Írta 2003. szeptember 01. - 12:48
Errõl jut eszembe:
Tsabi: Hozzunk nektek is ruhát, meg kaját, vagy idén azért felöltöztök? ;D
Na,a nyári szünet utáni elsõ hozzászólásom!!!!
Ka ját hozhattok,szeretek kajálni! ;D
Ruhát ???
Tavaly az alábbi szerkóban aludtam:rövid biciklis nadrág+hosszú biciklis nadrág+mackónadrág+melegítõ ;D
Felül póló+pulcsi+pulcsi+kabát ;D
Úgyhogy,ha azt mondod nem volt elég ruhám,AKKOR...... >
Írta 2003. szeptember 01. - 12:15
Hi
Épp most beszéltem tecsin a szervezõkkel és azt mondták, hogy az egyik hangárt is kinyitják idén. Így az esõtõl védve leszünk, de meleg holmit tényleg érdemes hozni éccakára. Esõben tekeréskor meg már úgy is mindegy lesz, mi van rajtunk.
Charon: Visszaigazolták a nevezésünket. ;D
Szerinted menjek a PolarX-el???
Épp most beszéltem tecsin a szervezõkkel és azt mondták, hogy az egyik hangárt is kinyitják idén. Így az esõtõl védve leszünk, de meleg holmit tényleg érdemes hozni éccakára. Esõben tekeréskor meg már úgy is mindegy lesz, mi van rajtunk.
Charon: Visszaigazolták a nevezésünket. ;D
Szerinted menjek a PolarX-el???
Írta 2003. szeptember 01. - 10:28
Írta 2003. szeptember 01. - 09:23
Nos aztat mondom én kedves Para testvér nepahrázzá.... ;D
A nati tuti hozza a baszott drága szárítóját, és nekem van némi tervem ha minden jól megy a héten tudok mindent... de pssszt
A nati tuti hozza a baszott drága szárítóját, és nekem van némi tervem ha minden jól megy a héten tudok mindent... de pssszt
Írta 2003. szeptember 01. - 09:21
baliba elvtárs: hiányosságom szégyenlem, de tény, hogy Kedvesem születési dátumán kívül nagyon kevés szám az, amit megtudtam jegyezni... vhogy a számokkal, pontosabban a száok emberekhez való vonatkoztatásában nem vagyok jó...
tím: lámpázatilag hogy állunk? jómagam ha minden jól megy addigra beruházok egy lámpicskura, mert ami van nem hiszem hogy egy macska szemének fényénél nagyobbat adna ki bekapcsolástól számított 5perccel káésõbb...
ha az idõjárás jelenlegi állásából indulunk ki, szeretném felhívni mindenki amúgy mindenre kiterjedõ figylemét, hogy debaszhideg lesz feltehetõleg íccaka , istenadnáhogymegcáfolódom, szal készüljünk vhogy erre is fel...
(forrótea, pokrócok tonnája, villanykonvektor...)
PéeF voltam... 8)
tím: lámpázatilag hogy állunk? jómagam ha minden jól megy addigra beruházok egy lámpicskura, mert ami van nem hiszem hogy egy macska szemének fényénél nagyobbat adna ki bekapcsolástól számított 5perccel káésõbb...
ha az idõjárás jelenlegi állásából indulunk ki, szeretném felhívni mindenki amúgy mindenre kiterjedõ figylemét, hogy debaszhideg lesz feltehetõleg íccaka , istenadnáhogymegcáfolódom, szal készüljünk vhogy erre is fel...
(forrótea, pokrócok tonnája, villanykonvektor...)
PéeF voltam... 8)
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 01. - 07:19
Errõl jut eszembe:
Írta 2003. augusztus 31. - 22:50
Kedves Nati, és Többiek!
Lemaradásom visszaolvasva egynehány észrevételt engedjetek meg nekem!
Tény, hogy bemutatkozáskor az ember, mindig csak a saját nevére koncetrál, hogy legalább azt tudja kimondani, a másikéval már nem is igazán foglalkozik. Emlékezetem szerint nem mulasztottam el bemutatkozni neked(-tek) sem, de remélve, hogy ezt elolvasod(-sátok) most ismét megteszem. SZIASZTOK, A NEVEM TÓTH ATTILA. 1978 április 3-án születtem Debrecenben.
Para is jobban figyelhetne...a 78 közel volt :-X
A címem pedig kicsit módosításra szorul a Tyto féle adathoz képest, (ami még mindig a legrészletesebb és pontosabb volt hála ezért neki) - Debrecen Darabos u. 6. 4026
A másik az asszonyé!!
Tudom, hogy keveset vagyok fenn a fórumon, talán túl keveset is, de azért ennyire ne essek a feledés vagy akár a megismerés szennyes árkának homályába!
Egyébbként mentségemül szolgáljon, hogy odavoltam Horvátországban, és ma jöttem meg!
Lelkizés vége, és sorry ha erõs volt!
Amire számíthattok a részemrõl!!, mint csapattag!!
2 helyett 3db 3mx3m-es pavilon sátor oldalfalakkal(aminek a korán érkezõknek kellene helyet csinálni!!!!!!!!) ! Kompresszor (ha igény van rá-jelezzétek) szerszámok, stekklámpa, 6személyes sátor!!!!
;D Ez a felszerelés persze csakis és kizárólag CSAK a BÜDIBOGARAK csapatát illeti meg, semmilyen más, egyéb, "szedett-vedett" csapatot és azok tagjait nem leszünk hajlandók még a közelünkbe sem engedni, azokkal szóban elegyedni. ;D ;D ;D ;D
Komolyra fordítva a szót:
Ha valamire van még igény ami eszetekbe jut -BÁRKINEK- jelezzétek, merítve a tavalyi tapasztalatokból, legyünk még felkészültebbek!!
Lemaradásom visszaolvasva egynehány észrevételt engedjetek meg nekem!
Tény, hogy bemutatkozáskor az ember, mindig csak a saját nevére koncetrál, hogy legalább azt tudja kimondani, a másikéval már nem is igazán foglalkozik. Emlékezetem szerint nem mulasztottam el bemutatkozni neked(-tek) sem, de remélve, hogy ezt elolvasod(-sátok) most ismét megteszem. SZIASZTOK, A NEVEM TÓTH ATTILA. 1978 április 3-án születtem Debrecenben.
Para is jobban figyelhetne...a 78 közel volt :-X
A címem pedig kicsit módosításra szorul a Tyto féle adathoz képest, (ami még mindig a legrészletesebb és pontosabb volt hála ezért neki) - Debrecen Darabos u. 6. 4026
A másik az asszonyé!!
Tudom, hogy keveset vagyok fenn a fórumon, talán túl keveset is, de azért ennyire ne essek a feledés vagy akár a megismerés szennyes árkának homályába!
Egyébbként mentségemül szolgáljon, hogy odavoltam Horvátországban, és ma jöttem meg!
Lelkizés vége, és sorry ha erõs volt!
Amire számíthattok a részemrõl!!, mint csapattag!!
2 helyett 3db 3mx3m-es pavilon sátor oldalfalakkal(aminek a korán érkezõknek kellene helyet csinálni!!!!!!!!) ! Kompresszor (ha igény van rá-jelezzétek) szerszámok, stekklámpa, 6személyes sátor!!!!
;D Ez a felszerelés persze csakis és kizárólag CSAK a BÜDIBOGARAK csapatát illeti meg, semmilyen más, egyéb, "szedett-vedett" csapatot és azok tagjait nem leszünk hajlandók még a közelünkbe sem engedni, azokkal szóban elegyedni. ;D ;D ;D ;D
Komolyra fordítva a szót:
Ha valamire van még igény ami eszetekbe jut -BÁRKINEK- jelezzétek, merítve a tavalyi tapasztalatokból, legyünk még felkészültebbek!!
Írta 2003. augusztus 31. - 21:16
na megvan vgre ;D
United Krikk Team
Don Kalaius
Lorka
Zolle
Rózsi
Mongi_16
és jómagam, kisvajda
szal lehet rettegni mer a fiatalság arat ;D
United Krikk Team
Don Kalaius
Lorka
Zolle
Rózsi
Mongi_16
és jómagam, kisvajda
szal lehet rettegni mer a fiatalság arat ;D
Írta 2003. augusztus 31. - 13:01
Hát nekem csak egy 3 LED-es Cateye-om van, de higgyétek el, az a jó, ha nem is látod este mi van...amúgy meg ha van hátsó lámpa, akkor azt könyebb követni mint nézni az utat, sõt én addigra lehet meg is csinálom a bicajom féklámpáját, és az ultra rulaz lesz hoggyétek el....
Üdv...Sianis
Ui: Amúgy meg ha lámpa kell, akkor váltás elõtt szereülnk csapattársét, elvégre ezért vannak nem?
Üdv...Sianis
Ui: Amúgy meg ha lámpa kell, akkor váltás elõtt szereülnk csapattársét, elvégre ezért vannak nem?
Írta 2003. augusztus 31. - 11:26
Írta 2003. augusztus 31. - 10:34
Név: Beck Ákos
Szül.id.: '84-03-19
Cím: 9012 Gyõr, Újkút u.11.
Remélem ennyi elég lesz
Üdv!
Ja, sirály az 5ledes cateye?
Szül.id.: '84-03-19
Cím: 9012 Gyõr, Újkút u.11.
Remélem ennyi elég lesz
Üdv!
Ja, sirály az 5ledes cateye?
Írta 2003. augusztus 31. - 07:52
MERLIN!
24 óráshoz adatokat kérek!
Név, Cím, születési év stb. Sürgõsen!
Egyébként meg Üdv a csapatban!!!
24 óráshoz adatokat kérek!
Név, Cím, születési év stb. Sürgõsen!
Egyébként meg Üdv a csapatban!!!
Írta 2003. augusztus 31. - 07:46
OK Tyito!
Privire válasz?
Ma este kipróbálom, hogy a 2 db 5 LED-es CATEYE mit produkál!
Egy ilyennel aszfalton tök sötétben Lillafüredrõl lazán 25-30-as tempóban le lehet jönni. Kíváncsi vagyok kettõre.
Privire válasz?
Ma este kipróbálom, hogy a 2 db 5 LED-es CATEYE mit produkál!
Egy ilyennel aszfalton tök sötétben Lillafüredrõl lazán 25-30-as tempóban le lehet jönni. Kíváncsi vagyok kettõre.
Írta 2003. augusztus 30. - 22:16
Így igaz,összeállt a KrikkTEAM
Thez;
Erdély az fasza hely,ne sírj már!
Szép lányok,kellemes vidékek,ha viszel bicót,még izgalmas is lehet.
Nem akarok tippeket adni,de a magyar többségû helyeken forintot Lfogadnak,és kb 500 magyar királyi forintért megveheted az ország legjobb vodkáját (Perfect citrom khmmm--de csak módjával )
És ha Csíkszeredába is visz utad,térj be a Renegade Pubba,c6on majd írom,h hol-merre,a világ legnagyobb pizzája ott kapható,jót fog tenni a pálcika felépítésednek ;D JAJNEHARAGUDJJAJNEHARAGUDJ
Thez;
Erdély az fasza hely,ne sírj már!
Szép lányok,kellemes vidékek,ha viszel bicót,még izgalmas is lehet.
Nem akarok tippeket adni,de a magyar többségû helyeken forintot Lfogadnak,és kb 500 magyar királyi forintért megveheted az ország legjobb vodkáját (Perfect citrom khmmm--de csak módjával )
És ha Csíkszeredába is visz utad,térj be a Renegade Pubba,c6on majd írom,h hol-merre,a világ legnagyobb pizzája ott kapható,jót fog tenni a pálcika felépítésednek ;D JAJNEHARAGUDJJAJNEHARAGUDJ
Írta 2003. augusztus 30. - 20:22
Ano: Sigma Sport Mirage és MirageX. A kettõt külön is árulják, de ez a szett!
"Don" L_Gabi: hát igen! A világítással asszem nincs baj : viszont az akksikapacitással annál inkább. Ha a paraszt azt szeretné, hogy sokáig kerózhasson nappali világosságban, minimum egy 6 Vos Trabi akksit kell beszereznie! :-\ Egyébként a napsütésben is lehet látni az aszfaltra irányított lámpa fényét!
"Don" L_Gabi: hát igen! A világítással asszem nincs baj : viszont az akksikapacitással annál inkább. Ha a paraszt azt szeretné, hogy sokáig kerózhasson nappali világosságban, minimum egy 6 Vos Trabi akksit kell beszereznie! :-\ Egyébként a napsütésben is lehet látni az aszfaltra irányított lámpa fényét!
Írta 2003. augusztus 30. - 20:03
JÁJ kell nekem erdélybe menni >
minden állatságból kimaradok >
nembaj azé az is bulley lesz...
minden állatságból kimaradok >
nembaj azé az is bulley lesz...