mi a manó! ano desertált???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Indította
lensver
, 2003. június 24. 16:18
Írta 2003. szeptember 02. - 20:36
Írta 2003. szeptember 02. - 15:50
Írta 2003. szeptember 02. - 15:42
Fel kell málháznod magad, mert ott semmi sincs, csak egy nyamvadt büfé.
Mondjuk viz az van a wc-ben, de abban a hidegben az ember úgyse kivánja a vizet!
Mondjuk viz az van a wc-ben, de abban a hidegben az ember úgyse kivánja a vizet!
Írta 2003. szeptember 02. - 15:07
Kaját piát lehet venni ott valamelyik közeli közértben, vagy mindenesetben málháslóként kell odamenni?? ;D
Írta 2003. szeptember 02. - 14:35
Mivel Charon ott lesz, igy esõre mindenképpen kell számitani!
Én azt hallottam, hogy az idei pálya valamivel könnyebb lesz, mint a tavalyi!
Én azt hallottam, hogy az idei pálya valamivel könnyebb lesz, mint a tavalyi!
Írta 2003. szeptember 02. - 14:23
A szervezõk aztat írták, hogy a pálya szórakoztató lesz és a közepesen nehéztõl, könnyebb. Nem értem a tavalyi is szórkoztató volt és valóban könnyû volt. Az a 2 kis letörés épp hogy csak ott volt, na és ott hátul az a poros gödör, amit nem lehetett átgurulni? Jót szórakoztunk. ;D ;D
Áramot meg állítólag minden csapatsátorhoz biztosítanak. Az esõt meg Charon kollégára bíztuk. ;D
Áramot meg állítólag minden csapatsátorhoz biztosítanak. Az esõt meg Charon kollégára bíztuk. ;D
Írta 2003. szeptember 02. - 12:42
Jelentem, a Büdibogarak nevezését visszaigazolták. Mindenkinek a pontos adatai szerepelnek immáron a jelentkezési lapon.
Tali ott délben.
Tali ott délben.
Írta 2003. szeptember 02. - 11:29
Már elnézést, de senkinek nem tûnt fel (tsabin kívül), hogy ÉN is megyek? ;D ;D ;D ;D
majd jóól elvesztelek a BEACon és akkor nem lesz gond
híííja... én VELED megyek a BEACra?! ;D :-X
Írta 2003. szeptember 02. - 11:09
Szasz'
hát az Én teafõzõm eléggé szovjet, vagy inkább NDK levehetõ ajtós... szóval ha Natiénak müködtetésére lesz mód, szvsz az a nyerõbb...
Charon: kellett elszólnod magad.. : ;D
hát az Én teafõzõm eléggé szovjet, vagy inkább NDK levehetõ ajtós... szóval ha Natiénak müködtetésére lesz mód, szvsz az a nyerõbb...
Charon: kellett elszólnod magad.. : ;D
Írta 2003. szeptember 02. - 11:00
Nekem olyan teafõzõm van, aminek kancsó formája van, és bele kell dugni az áramba. Az jó? Vagy rezsóra tehetõ kéne?
A 6 személyes sátor nagyon klassz, jöhet! Meg az oldalfalak is.
A 6 személyes sátor nagyon klassz, jöhet! Meg az oldalfalak is.
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 02. - 09:25
Csak semmi para! (Annak ott van a Feri )
Megrendeltem a jó kerékpáros idõt, úgyhogy pozitívan tessék hozzáállni! ;D
Már elnézést, de senkinek nem tûnt fel (tsabin kívül), hogy ÉN is megyek? ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. szeptember 02. - 08:56
Írta 2003. szeptember 02. - 07:55
Ahoy...
leguccsó hiresztelés a pályáról az volt, hogy ugyanaz lesz, mint tavaly...
rekettyés körül, két kicsit erõsebb, de rövid mászással, nagyon finom...
ami a legjobb volt benne, hogy féltávon is betudtál szólni a többieknek... 8) már mint a problémádról :
teafõzõ: ha lesz áram, és vki kijön elém a keletibe szállítóeszközzel, akkor felteszem magam mellé a vonatra a mienket...
PéeF
leguccsó hiresztelés a pályáról az volt, hogy ugyanaz lesz, mint tavaly...
rekettyés körül, két kicsit erõsebb, de rövid mászással, nagyon finom...
ami a legjobb volt benne, hogy féltávon is betudtál szólni a többieknek... 8) már mint a problémádról :
teafõzõ: ha lesz áram, és vki kijön elém a keletibe szállítóeszközzel, akkor felteszem magam mellé a vonatra a mienket...
PéeF
Írta 2003. szeptember 02. - 07:44
Írta 2003. szeptember 02. - 06:25
Vicceltek? A Sportaktiv.hu lap meg sem nyitható!!!
naponta többször is próbálom, de nem elérhetõ.
Az biztos, hogy a Rekettyés környékén lesz. Valószínûleg az áramot is onnan kapjuk, én viszek kb 80 m hosszabbítót.
A pályáról csak annyit: ha 50%-ban kivilágított, akkor valami egyszerû helyen lesz!!! ???
naponta többször is próbálom, de nem elérhetõ.
Az biztos, hogy a Rekettyés környékén lesz. Valószínûleg az áramot is onnan kapjuk, én viszek kb 80 m hosszabbítót.
A pályáról csak annyit: ha 50%-ban kivilágított, akkor valami egyszerû helyen lesz!!! ???
Írta 2003. szeptember 02. - 05:59
Írta 2003. szeptember 02. - 01:23
Lens, privát ment!
Others: Jó 5let=Teafõzõ!!!!! Tud valaki hozni??
Nagyon nagy igény volt-lesz rá!!!
További kérdés, hogy az áramellátás megoldott lesz??
Hosszabbítót viszek, de mennyire kell távolra vinni a delejt??
A pályáról tud vki vmit??
Üdv,
Baliba
Others: Jó 5let=Teafõzõ!!!!! Tud valaki hozni??
Nagyon nagy igény volt-lesz rá!!!
További kérdés, hogy az áramellátás megoldott lesz??
Hosszabbítót viszek, de mennyire kell távolra vinni a delejt??
A pályáról tud vki vmit??
Üdv,
Baliba
Írta 2003. szeptember 01. - 22:56
Baliba: de igenis erõs volt. Az én számomra te akkoris Baliba maradsz, mert számomra ez igen kedves és aranyos név. Nem tudom mért olyan nagy baj, ha valaki nem emlékszik a dokumentum-nevedre és születési számodra. Mondom, hogy nem találtam azt a papirt. Nem tudom minden olyan fórumos haver nevét megjegyezni, akikkel szoktam tekerni!
Írta 2003. szeptember 01. - 20:39
Ezt kérdezgetem már egy ideje hogy mi legyen. Elõször is kéne még Ano válasza is asszem mert még nem válaszolt. Utána kõ egy csapatnév aminek én már feldobtam egyet ( ;D). Az ismerõsöd adatait te el tudod kérni.
Írta 2003. szeptember 01. - 20:32
na figyu
a mittoménhányasszámu bmft nem akar alakulni???
ha megadjátok hova kell nevezni én megcsinálom a nevezést, csak akkor csinálni kéne már....!
szoval ha még áll a bák akkor tessék csápolni!!!!!
a mittoménhányasszámu bmft nem akar alakulni???
ha megadjátok hova kell nevezni én megcsinálom a nevezést, csak akkor csinálni kéne már....!
szoval ha még áll a bák akkor tessék csápolni!!!!!