Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny-Szept.20-21

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
633 hozzászólás a témában

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás

Legjobbra. Hah! Szergej f@sza gyerek, végig bal oldalt ment. ;D ;D ;D
Zsuzsi, majd odaadom a gépem egy körre, megnézem, orraesel-e vele. Tudod a súlypont.... Na ezért hívunk mi minden orraesõs helyet letörésnek. 8)

Gratula azoknak,akik jobb oldalon - akár fél lábbal, akár 2 lábbal a pedálon teljesítették a kerítés utánit! Amúgy szerintem mindenkinek volt lehetõsége kipróbálgatni az összes útvonalat abban az 1 napban...

És kedves Charon! Minek van fincsi sikamlós gatyácska rajta, ami kínálja, hogy elõre hátra csúszkálj a nyergen :P :P ?? Gondolom azért, hogy finom mozdulattal kitoljad a popsid hátra (a nyereg mögé beülj) és a súlypontocskád hátrább tevõdik minimalizálva az orra esést és a pályamegnevezésátértékelést... :-* :-* :-* :-* :-*

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Nos a siránkozásból elég...
Én 7-re jöttem és este 9-ig maradok...
Úgyhogy ne sírjatok, milyen dolgozni.. ;)

Szóval isten jó verseny volt jót mókáztunk.. :D
Második hely az második hely de büszke vagyok ám magamra... ;D
Azt hiszem nálunk felkészültebb csapat nem volt..
Kompresszor,vímelegítõk, felfújható ágy, kompresszor, kukorica pattogtató, aksi hegyek... ;D

A pálya szerintem sirály volt az egynyomsávos lefele éjjel 40-el olyan volt mint amirõl álmodni szoktam....
Nem látsz semmit, csak érzed a gépet...
Ugyanúgy mint elötte a kövesen lefelé...
"Anullu megmondta bízni kell bízni..."
krilin:
Gratula, és jövõre természetesen állunk mellétek :D

Egész más:kiváncsi vagyok magunknak hány kört számláltunk?
Én tudom annyit mnetem mind a nagy többség és az alatt 4-esével majd az utsó órában még 2-öt..
de azt nem tudom hány ciklust játszottunk le...
Valaki?
Ja és szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki ott volt, szurkolt, versenyzet mert ez nagyon jó hangulatú verseny volt...
Iguana külön kösz az 5ledes-t kellet az a plusz fény... ;)

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Azért így utánagondolva jobb is, hogy csak nézõnek mentem egyelõre, több okból is:

1. mire felértem a helyszínre bicajjal, meg a hátamon a megpakolt hátizsákkal. kaptatok felfelé már a parkoló után, egy fella bicajos meg elhúz mellettem felfelé ezerrel. aztán száguld lefelé kicsivel késõbb velm szembe. majd megint felfelé. itt már lestem nagyot, mert épp a második "kilóganyelvemúgylihegek" pihenõmet tartottam. amikor harmadszorra elõzött le felfelé, akkor már meg sem lepõdtem.
2. technikai felkészültség. a bicajom még csak oké lett volna (bár igaz, hogy a hegyre is felütéses defekttel mentem fel :D), de ha valamim tönkremegy, nem lett volna semmi tartalékalkatrészem, leszámítva egy cserebelsõt. :-\ de mosmár okulva a dologból, jövõre már hozok ezt-azt, ha addig össze bírom kaparni rá a pízt (lánc, ezmegaz).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Legjobbra. Hah! Szergej f@sza gyerek, végig bal oldalt ment. ;D ;D ;D
Zsuzsi, majd odaadom a gépem egy körre, megnézem, orraesel-e vele. Tudod a súlypont.... Na ezért hívunk mi minden orraesõs helyet letörésnek. 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ano: dejóislenne ::) :(

ráadásul megen két gépest játszok... :-\

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
charon: ;D jó pár emberen a "letöréseken" gázoltma át... szal elõfordulhat... ;D ;D ;D

Bogárkáim: összesítettben hanyadikok lettünk?

lesz eredmény vhol fenn?

::Péef::

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Ott legjobbra volt a legjobb és kevesen választották sajna azt az utat.

ohh köszönöm köszönöm... azért remélem a féllábazást elfelejtitek nekem ;)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Ano: sajna nem tudom mennyi lett a körök száma. Setit kéne megkérdezni, arra emlékezem hogy 9. lettünk összesítettben

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para: A világbajnok Sanyit megelõzted? Tegyük hozzá: lefele átmentél rajta. (legalábbis nekem így mondta...) ;)

Rás: Zsírdisznó legyen a nevem, ha nem nyomtam én is egyszer kistányér nélkül végig. Sõt. Egyszer nagytányér-hátulközéppel mentem az elsõ köveset. (mint Thommey az összeset ;D)

Kinek volt az a sztorija, hogy "ez középtányérral is megy, nem kell tolni? - De hisz ot van! ;))

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Te is Para??? Én is migyártelalszokpedigmár3KVutánvagyok!!!
Tudod mit??? Most mindketten felálunk és hazamegyünk!!! Nos?? Benne vagy?? ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás

Mit értettél rossz íven?
Nekem nem volt gyorsabb felfele gyalog, mondjuk én kidöglök, ha tolnom kell.

A kerítés utáni köves bevételénél láttunk rossz íveket. Még Thommey bácsi is a legrosszabbon ment, mondtuk is neki. Ott legjobbra volt a legjobb és kevesen választották sajna azt az utat. Nem kellet szinte 0-ra fékezni magad, hogy bevedd a balost.

Én se bírom a tolást, de láttunk a lépcsösnél kollegát, aki felkapta a gépet és pár óriás lépéssel már fent is volt a tetõn, más meg görcsölt a váltással és, hogy ne döljön el.

Szegény Rast meg halálra zaklattam este, hogy mi a letörés fogalma, bocsi érte. De télleg nem volt a pályán... azért sétáltuk végig Palmival, hogy mit tartottatok iszonyatnak. Persze beszélhetünk rugóutakról, de a merev gépemen ülve is ezt gondolnám. Szerintem reggelre mindenki csukott szemmel is letolta volna csillióval.

És gratula mindenkinek még1X!! Óriásiak vagytok!! Büszkék vagyunk rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ádámnak 1 hét elfekvõ jár mostan szerintem.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D

Sanyával a megismerkedés is érdekesen zajlot...

nyomattam, és az egyik megelõzött (mert hogy általában a 4-5köreim alatt több embert elõztem le, mint engem... :o :o megy a maci... nagyon... ;D ) utánnam kiabált, hogy NYOMJAD PARA!... egy gyors visszatekintés után zúztam tovább, mert ismeretlen volt számomra az illetõ... késõbb egy másik turnusomban ismét leelõztem ezt a srácot, aki ismét rám kiálltott, de msot már vissazkiabáltam:
-TE KI VAGY?
-SANYA A FÓRUMRÓL!
;D

Amúgy a külön köszönetek listáára szeretném sorolni:

-Maki családot, hogy nem söpörtek le minket a matracukról ::) és persze a banánért is KÖSZÖNET!

-Setikének az ouzo-ért, és a rögtönzött fõzés és hûtés után nagyon finomra sikeredett mézes páleszért... 8) plussz a vasárnap délelõtti kergetésért... ::)

-Thommeynak a hajnali "...olyan chillisbabot ettem, hogy csípte a..." sztorit és társait ;D melyek ébren tartottak

-Orsinak a hajnali melegítésért...

-a csapatnak...

-minden külsõsnek, aki buzdított...

...

8)

::Péef::

ahhhhmingyálefejelemazasztalom :(

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Árpi-t írtam ... öööö Ádám-ot akartam ... nah akkor még 1 KV rendel ... ez lesz ma a 3ik!! ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Azt hiszem egyébként nekem volt a legjobb átlagom: 3 kör alatt buktam 6-szor... Hiába no! Nem oútisoknak való pálya volt... :D

Ne add fel , én is így tértem haza az elsõ BMFTs túrámról ;)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

a hang az ami már lassan nincs :D

Sanya

Sanya

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Hát igen végre ez is lezajlott, de megérte elmenni.
Mi voltunk az 5-ös csapat vagyis a T.O.T.A.N.Y.O.K
CSak azt nem értem, hogy minek volt kategóriabontás ha nem díjazták külön mert mi a kategóriánkat megnyertünk és az összetettben csak a másodikak lettünk de attól függetlenül nagyon jó buli volt.
Az esésekt illetõen én kétszer fogtam a talajt, de nem volt vészes
Jövõre ugyan itt ugyan ekkor ugyanilyen idõben reméljük, pedig Charon ott volt és NEM ESETT AZ ESÕ

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Ádámnak hívják, még ha jó szpíker ember akkor is ::) ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hál'istennek Én egy kormány átlépéssel megúsztam a 24órát... pedig akadt számos hely, mely csak a prédára várt... és nem hiába, mert szinte folyamatosan lehetett hallani a csörtetést, puffanást, és jól vagy? kérdéseket... ::)

Skaccok! Lakítsunk kórust... ilyen hangokkal?! ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nah én is itten lennék ... sajna melóból ... :(
Tegnap nekem se fogott az agyam, szal megpróbálok most írni egy-két szót remélve hogy értelmeseket írógatok, mert 12 óra alvás úgynézki, hogy édeskevés volt ;D

Szal:

Pálya: enyhén brutális ... vagy iszonyat meregek felfelé vagy iszonyatmeredek lefelé és mindegyiknél kb 10 cm mély por és a legkisebb kövek öklömnyi méretûek voltak ... ez kb a pálya 50% ra értendõ ... a maradék 50% ban enyhe lejtõ vagy enyhe emelkedõ jó kis döngolt talajon (bár hordtuk rá rendesen a port a többi részrõl ;D ) erdõben keskeny csapáson és mezõn ...

Csapat: mi voltunk a 13-asok, szerintem eléggé jól mentünk, de sajna nem lettünk dobogósak ... télleg Orsi!! Hány körük lett a végére??? ;D

Rendezvény: nos ... hangulat: ok ... bár a zsirdisznó nagyon nem jött be, mert kb 2-3 másodpercenként tolta nekünk Árpi ... és pont akkor szerettem volna kicsit aludni ... nem jött össze :( ... ettõl eltekintve ok, bár a 2 óránkénti ellátmány csak az elsõ 2 vagy 3 ra volt igaz ... utána semmi :( ... az ottai büfé meg 1 szóval szar és kiábrándító!!! Ugyanis kb hajnali 2-3 felé mentem volna KV-ért hulla álmosan, alig láttam 2ig! ... odamegyek ... mondom 1 kv-t szeretnék (3 an voltak bent, abból 1ik akkor ment ki, atöbbiek valamit sürögtek, majkd a végén marad 1 idõsseb ürge. kérdezi mit akarok. mondom KV-t ... mire õ: az neki is kellene mert senki sem akar fõzni!!!! Mondom magamban LOL!!!! ez mi??? aztán bejött 1 fiatalabb csajszi és szólt neki hogy KV-t akarok. Odajön hoz 1 poharat, majd nyom a termoszból!!! Második LOL!!!! Na mind1 ... végre KV!!! 150 Ft ...ehh kicsit borsos az ára, de legalább adnak hozzá tejszínt ... Elkezdem inni ... hát mondom magamban ez már tényleg sok!!! INSTANT KV!!! ... szal ettõl eltekintve nekem bejött ez a 24 órás bringázás, bár itt melóban eléége szar most ;D fáj a hátam, a lában , kezem ... szal mintha összetörtek volna, de sebaj ettõl leszek szívósabb ;D

Nah most röviden ennyi, majd ha még eszembe jut valami írok :)

Ui.: grat mindenkinek aki végigcsinálta, és külön grat a dobogósoknak ... és még külön grat a Büdibogaraknak a 2ik helyért!!! ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

kistányéros nyammogós, lépcsõ:

már ne haragudj Charon de én végignyomtam középtányéron ;D, csak a lépcsön szaladtam fel inkább (ja hogy 32es sor van hátul... bocsi 8))

hol volt itt kistányér ??? 8)

meg Sonka Zsuzsi szerint a pályán nem volt letörés sem :-X, csak lefelék... ::) no comment, dehát ugye minden relatív ezt már Egykõ bácsi óta tudjuk... (:-* Zsuzsi)

Charon: a képeket is fel lehetne tolni nem ???

én tegnap este már olyan brutálisan rekedt voltam hogy a portásnéni megijedt amikor köszöntem neki...
ma reggel meg még egy oktávot mélyült.... lehet mostmár a bálnákkal is tudnék beszélgetni? ;D
basszus majdnem egy fél tubus kenõcsöt kentem a zúzódásaimra meg horzsolásaimra meg sebeimre...

a lefelé menésrõl: hála égnek nem buktam igazit, egyszer szívtam de az is a SpeedMaxom miatt volt az elsõ "Letörés" elõtti poros lefelén a nagy kõnél (great thanks to Lovas Gabi a gumiért)...
amúgy meg amikor este is téptem el a skacok mellett a hosszú kövesen akkor sokan igencsak néztek... egy Merida mezes csávó meg is jegyezte a kezdõ mászás után hogy "Te merevvillával nyomod? Nem vagy gyenge" 8)
mindenesetre jövõre még jobb leszek mert lesz teló is meg azért ez mégiscsak az elsõ szezonom volt amit sikerült végigedzenem... (gráciák halljátok? ;))