Nana...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Indította
lensver
, 2003. június 24. 16:18
Írta 2003. szeptember 22. - 16:20
Írta 2003. szeptember 22. - 16:19
Jövõre küldjétek oda Rave-et az Ádámhoz, hogy az õ figyelmnét vonja el! >
hihi... ahogy elnéztem azt a gyereket, jókedvében (vagy fáradtságában) még rá is hajtott volna rave-re.. ;D
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 22. - 16:17
vendég__*
Írta 2003. szeptember 22. - 16:16
Üdv, mostanra lett erõm írni.
Gratulálok minden résztvevõnek, és köszönet a szurkolóknak.
Le a kalappal a lányok elött! :-*
Csak az elöttem szólókhoz tudok csatlakozni,
a pálya nagyon tetszett, de a HANGULAT volt az amiért kihagyhatatlan lett ez a verseny!
A csapatunk nem lett helyezett, de elégett voltam a saját 27 körömmel, amit olyan 10-11es átlaggal mentem.
Gratulálok minden résztvevõnek, és köszönet a szurkolóknak.
Le a kalappal a lányok elött! :-*
Csak az elöttem szólókhoz tudok csatlakozni,
a pálya nagyon tetszett, de a HANGULAT volt az amiért kihagyhatatlan lett ez a verseny!
A csapatunk nem lett helyezett, de elégett voltam a saját 27 körömmel, amit olyan 10-11es átlaggal mentem.
Írta 2003. szeptember 22. - 16:01
már rájöttem hogy miért lettünk csak másodikak!..
Rave te vagy a hibás ;D.. elvontad a figyelmünket....
Rave te vagy a hibás ;D.. elvontad a figyelmünket....
Írta 2003. szeptember 22. - 15:55
"éjjel így próbált harci szellemet önteni a fáradt bikákba hogy meztelen felsõtesttel táncolt nekünk...
vagy csak az ágyról próbált minket elcsalogatni? "
hatásos bemutató lehetett ;D
vagy csak az ágyról próbált minket elcsalogatni? "
hatásos bemutató lehetett ;D
Írta 2003. szeptember 22. - 15:55
Hi 24 órások
Én csak most jutottam gépközelbe, mert csicsikáltam sokat. ;D
Csak azt akarom mondani: Zsííííííííír Disznó
Ismerõs??? ;D ;D ;D
Lassan megszokjuk ezt a Robi gyereket.
Ahogy Lens is írta, jó kis muri volt a hétvége fent a HHH-n. Szeretnék én is köszönetet mondani és elismerésmet nyilvánítani mindenkinek, aki ott volt, akár résztvevõként, akár nézõként.
a gép mentek és akiknek a hobby kategória 2. helyezést köszönhetjük. ;D ;D ;D
Spec. THX: A T.Ó.T.Á.N.Y.O.K. csapat, 1ik kedves munkatárásának
KOGA: Gyógyulgass és menj tetanuszért a doki bácsihoz. ;D ;D
Jövõre ugyan ott
Én csak most jutottam gépközelbe, mert csicsikáltam sokat. ;D
Csak azt akarom mondani: Zsííííííííír Disznó
Ismerõs??? ;D ;D ;D
Lassan megszokjuk ezt a Robi gyereket.
Ahogy Lens is írta, jó kis muri volt a hétvége fent a HHH-n. Szeretnék én is köszönetet mondani és elismerésmet nyilvánítani mindenkinek, aki ott volt, akár résztvevõként, akár nézõként.
Köszönet minden 1es T.Ó.T.Á.N.Y. társnak, akik mintGratula a Tótányoknak is, akik hobby férfiban 3. helyet értek el!
a gép mentek és akiknek a hobby kategória 2. helyezést köszönhetjük. ;D ;D ;D
Spec. THX: A T.Ó.T.Á.N.Y.O.K. csapat, 1ik kedves munkatárásának
KOGA: Gyógyulgass és menj tetanuszért a doki bácsihoz. ;D ;D
Jövõre ugyan ott
Írta 2003. szeptember 22. - 15:46
"ja a legszekszisebb a jányos Kona mezében a lapos mellû Réviszekszibébi volt"
éjjel így próbált harci szellemet önteni a fáradt bikákba hogy meztelen felsõtesttel táncolt nekünk...
vagy csak az ágyról próbált minket elcsalogatni? :
éjjel így próbált harci szellemet önteni a fáradt bikákba hogy meztelen felsõtesttel táncolt nekünk...
vagy csak az ágyról próbált minket elcsalogatni? :
Írta 2003. szeptember 22. - 15:43
Prefi!
Ne kötekedj!
(egyébként igazad van, csak nem jutott eszembe a tér nev , a gimit meg összekevertem.)
Tehát helyesen: Földes Ferenc Gimnázium elõtti Hõsök tere.
Ne kötekedj!
(egyébként igazad van, csak nem jutott eszembe a tér nev , a gimit meg összekevertem.)
Tehát helyesen: Földes Ferenc Gimnázium elõtti Hõsök tere.
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 22. - 15:42
Attól a kék-lila (színtévesztõ vagyok, fõleg sötétben!) furcsaformájú vázzal tekerõ lánytól elnézést kérek most is, hogy a nagy kövesen elszáguldottam mellette. :-*
Egyébként õ kicsoda volt?
Egyébként õ kicsoda volt?
Írta 2003. szeptember 22. - 15:36
makijány mikor jár erre??????????????
ja a legszekszisebb a jányos Kona mezében a lapos mellû Réviszekszibébi volt ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ezt elfeledtem mondani
ja a legszekszisebb a jányos Kona mezében a lapos mellû Réviszekszibébi volt ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ezt elfeledtem mondani
Írta 2003. szeptember 22. - 15:33
Kossuth gimi????
Nem a Hõsök terérõl beszélsz?
Ott a Földes (Ferenc Gimnázium) van /és ÉN is abba járok!/ ja, és ma én is bityiklivel mentem suliba, pedig vidéki vagyok
ui.: amikor én voltam 24 h-s úszóversenyen (bocs h megint ezzel jövök) ott a számolás sztem egész jól meg volt oldva:
16 csapat, 8 sávos medence, és minden csapat adott mebereket, akik számoltak (egyszerre 2 csapatnak) így 2 h-ig a mi csapatunkból számolt vki, 2 óráig máséból. Sávonkánt egy ember számolt. Szóval vmi ilyesmi sztem itt is be lehetne (lehetett volna) vezetni
Preffi
Nem a Hõsök terérõl beszélsz?
Ott a Földes (Ferenc Gimnázium) van /és ÉN is abba járok!/ ja, és ma én is bityiklivel mentem suliba, pedig vidéki vagyok
ui.: amikor én voltam 24 h-s úszóversenyen (bocs h megint ezzel jövök) ott a számolás sztem egész jól meg volt oldva:
16 csapat, 8 sávos medence, és minden csapat adott mebereket, akik számoltak (egyszerre 2 csapatnak) így 2 h-ig a mi csapatunkból számolt vki, 2 óráig máséból. Sávonkánt egy ember számolt. Szóval vmi ilyesmi sztem itt is be lehetne (lehetett volna) vezetni
Preffi
Írta 2003. szeptember 22. - 15:21
Az útfelbontásnál semmilyen tábla nem volt, csak utánna a terelõk, meg a Behajtani Tilos.
Én is fékeztem rendesen, majd bumm-bumm.
Autóval elég nehéz ott tovább menni! ;D
Ja!
Nálunk ma autómentes nap van, úgyhogy csak bicajjal közlekedek! Viszont szerintem többen ülnek autóba, mint egyébként és egyre hülyébbek. A Miskolc belvárosának lezárása abból áll, hogy a Kossuth gimi elõtti teret lezárták, csak busz mehet be. Szvsz sokkal nagyobb területet kellene lezárni, mert ez így semmit nem ér!
Én is fékeztem rendesen, majd bumm-bumm.
Autóval elég nehéz ott tovább menni! ;D
Ja!
Nálunk ma autómentes nap van, úgyhogy csak bicajjal közlekedek! Viszont szerintem többen ülnek autóba, mint egyébként és egyre hülyébbek. A Miskolc belvárosának lezárása abból áll, hogy a Kossuth gimi elõtti teret lezárták, csak busz mehet be. Szvsz sokkal nagyobb területet kellene lezárni, mert ez így semmit nem ér!
Írta 2003. szeptember 22. - 15:13
Az útelterelésnél mi is mentünk egy kört... :-X
én ott mentem tovább lefelé, csak felmásztam a járdára.
Írta 2003. szeptember 22. - 15:03
Mi lefelé sajna lassan mentünk. Mukimnak nem volt lámpása és hátsó féke (éjjel volt). Így nem tudtuk megszívni se...
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 22. - 14:27
vendég_Charon_*
Írta 2003. szeptember 22. - 14:25
Para:
Ez PhD. Ha elalszol, egyszerûen tovább maradsz bent. Amíg van meló. Mert én magamnak tervezem elõre a munkát, és saját magam osztom be az idõmet.
A fõnököm meg rendes, anno õ is tekert országúton, csak hát mostanában 3 gyerek, építkezés, pályázatok-elte-kutatás ezerrel. Szal meséltem neki, és számítot rá, hogy bealszok... 8) (Kösz az aggódást.)
Ez PhD. Ha elalszol, egyszerûen tovább maradsz bent. Amíg van meló. Mert én magamnak tervezem elõre a munkát, és saját magam osztom be az idõmet.
A fõnököm meg rendes, anno õ is tekert országúton, csak hát mostanában 3 gyerek, építkezés, pályázatok-elte-kutatás ezerrel. Szal meséltem neki, és számítot rá, hogy bealszok... 8) (Kösz az aggódást.)
Írta 2003. szeptember 22. - 14:21
Írta 2003. szeptember 22. - 14:19
én meg hajnali 1ig nem tudtam elaludni, csak annyit aludtam amíg a vonaton szüttyögtem Fehérvárra (max egy óra), és fél8kor csörgött az a fránya óra és felébredtem.. de bosszúból nem mentem be órára ;D
bazz azt az útfelbontást én is majdnem beszoptam 50el hátizsákkal > tök hülyén volt jelezve
bazz azt az útfelbontást én is majdnem beszoptam 50el hátizsákkal > tök hülyén volt jelezve
Írta 2003. szeptember 22. - 14:17
Jó reggelt!
Vagy Jó napot? Egyáltalán mi van most?
Nem mondhetom, hogy nem voltam fáradt tegnap, mert hazáig háromszor álltam meg pihenni. Egyszerûen nem láttam. Fõ a biztonság.
A középsõ tányéros sztori az enyém volt. Thommey mondta, hogy ott is van!
A többit késõbb. Nem tudom miért, de valahogy nem megy ma semmi.
Még annyit:
A szépvölgyin lefelé volt egy útelterelés. A felbontott rész után volt egy srác, aki a kerítés kövén ült, mellette egy defektes elsõkerekes Merida.
Megálltam, megkérdeztem: Defekt?
Nem, az útfelbontásba belementem és buktam is. Lehet, hogy a jobb kezem el is tört.
Feltettük a bicajt a tartóra, majd hazavittem a srácot.
Remélem, hogy nincs komolyabb baja. Minden esetre a keze elég furcsán nézett ki.
Vagy Jó napot? Egyáltalán mi van most?
Nem mondhetom, hogy nem voltam fáradt tegnap, mert hazáig háromszor álltam meg pihenni. Egyszerûen nem láttam. Fõ a biztonság.
A középsõ tányéros sztori az enyém volt. Thommey mondta, hogy ott is van!
A többit késõbb. Nem tudom miért, de valahogy nem megy ma semmi.
Még annyit:
A szépvölgyin lefelé volt egy útelterelés. A felbontott rész után volt egy srác, aki a kerítés kövén ült, mellette egy defektes elsõkerekes Merida.
Megálltam, megkérdeztem: Defekt?
Nem, az útfelbontásba belementem és buktam is. Lehet, hogy a jobb kezem el is tört.
Feltettük a bicajt a tartóra, majd hazavittem a srácot.
Remélem, hogy nincs komolyabb baja. Minden esetre a keze elég furcsán nézett ki.