hát az utsó pár napban úgysem nagyon tekerek...
de addig azért muszáj lesz nehogy elfelejtsem a tekerést : ;D
én fél 9re érek a délibe :
valaki arról akkortájt jön?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny-Szept.20-21
Indította
lensver
, 2003. június 24. 16:18
Írta 2003. szeptember 10. - 09:40
Írta 2003. szeptember 10. - 09:06
Ras koma, azért csak megfontoltan, ne az legyen, hogy pont a 24 órásra leszel kifáradva! Én egy nappal elõtte már nem tekerek egyáltalán, és a héten is csak rövidebb terepeket megyek, nehogy túl sok tejsav összegyûljön a lábamban.
Para, igen, délben indul, úgyhogy szerintem egy órával elõtte jó lenne, ha mindenki megjelenne.
Mi a Rave-ékkel elõbb kimegyünk.
Para, igen, délben indul, úgyhogy szerintem egy órával elõtte jó lenne, ha mindenki megjelenne.
Mi a Rave-ékkel elõbb kimegyünk.
Írta 2003. szeptember 10. - 09:01
Para gratula.. én most pihenek a BEAC után a héten cska laza 20-30akat pörgetek outival, aztán jövõ hétre jönnek az 50es terepek
meg a lámpacsinálás :
meg a lámpacsinálás :
Írta 2003. szeptember 10. - 08:20
JELENTEM ÉLETEM LEGJOBB EREDMÉNYÉVEL BÜSZKÉLKEDVE (MátraMaraton 83!!!hely) VÁROM A MEGMÉRETTETÉST 100%OSAN TELJES IDÕBEN A CSAPATOT SZOLGÁLVA 8)
Délben kezdõdik ugyi?
és akkor ugyanott ugyi?
csak mert még másfél hét, és a bizonytzalanság köde burkolja be a verseny néhány fontos részét... hely pölö...
PéeF
Délben kezdõdik ugyi?
és akkor ugyanott ugyi?
csak mert még másfél hét, és a bizonytzalanság köde burkolja be a verseny néhány fontos részét... hely pölö...
PéeF
Írta 2003. szeptember 10. - 07:09
A 24 órásra Miskolcról menetrend szerinti járat indul, két bringa szállítására van még lehetõség illetve 4 személy.
Jelentkezéseket a sarki fûszereshez kéretik leadni! ;D ;D
Komolyra fordítva: két bicajt és 4 embert el tudok vinni, környék beliek jelentkezhettek!
a visszautazás is mehet így.
Jelentkezéseket a sarki fûszereshez kéretik leadni! ;D ;D
Komolyra fordítva: két bicajt és 4 embert el tudok vinni, környék beliek jelentkezhettek!
a visszautazás is mehet így.
Írta 2003. szeptember 09. - 21:42
Készülök, edzek, izgulok!!!
MÁR NAGYON VÁROM!!!!!
Igéreteim még mindig tartom!! + megfejelem egy villanyrezsóval!!
Kell még valami??
A legkorábban érkezõknek adat: A pavilon sátor mérete 3x3méter és ebbõl 3 db van!!! Tehát a foglalandó hely 9x3 méter!!! Fontos!!! Igyekszem idõben odaérni from Debrecen, de biztos, hogy nem én leszek az elsõ!
Üdv,
Baliba
MÁR NAGYON VÁROM!!!!!
Igéreteim még mindig tartom!! + megfejelem egy villanyrezsóval!!
Kell még valami??
A legkorábban érkezõknek adat: A pavilon sátor mérete 3x3méter és ebbõl 3 db van!!! Tehát a foglalandó hely 9x3 méter!!! Fontos!!! Igyekszem idõben odaérni from Debrecen, de biztos, hogy nem én leszek az elsõ!
Üdv,
Baliba
Írta 2003. szeptember 09. - 18:32
Sziasztok bikerek, én vagyok kit JrAgeBee szervezget, úgyhogy ez a még szervezõdõ teám érdekel. Egyébként lemaradásom oka, ritkán bitorlok netkapcsolatos gépet , de remélem ez hamarosan változik és akkor többet zargatom köreiteket :)remélem most õrültök e hírnek, és remélem mi is rajthozállunk a HHH-en. Én 100 Km-t vállalok ha kell, de lehet hogy többet is ha muszaj.
Valaki hozhatna 1 vicsorgó blökit doppingszernek.
Csá mindenkinek.
Én leni Csucsu a szárnyaló kisoroszlán megszelídítõje.
Valaki hozhatna 1 vicsorgó blökit doppingszernek.
Csá mindenkinek.
Én leni Csucsu a szárnyaló kisoroszlán megszelídítõje.
Írta 2003. szeptember 03. - 19:13
Írta 2003. szeptember 03. - 19:11
Írta 2003. szeptember 03. - 19:08
Írta 2003. szeptember 03. - 17:05
Gabi az a gond hogyha éppen pihenõidõd van akkor pihenni akarsz.. másrészrõl a környéken nem hinném hogy találsz megfelelõ helyet a szalonnázásra...
azért úgyis együtt lesz a brancs szerintem
azért úgyis együtt lesz a brancs szerintem
Írta 2003. szeptember 03. - 16:50
De igen, 10 kilcsin belül rengeteg minden van, még piac és shopping center is, és pilllanatok alatt elérhetõek. A gond visszafelé van, amikor is a néhány kilcsis távot kb. 350m szintkülönbség teszi élvezetesebbé... Mint Nati irta a verseny a hegy tetején lesz, gyönyörû panorámával a városra 8)ÉS 10 kilcsis körzetben sincs semmisenem???
Szurkolni, fotózni én is kinézek, úgy tûnik itthon leszek azon a hétvégén. Amelyik csapat jobb ellátást biztosít annak fogok szurkolni : 8)
Írta 2003. szeptember 03. - 16:50
Írta 2003. szeptember 03. - 16:49
Írta 2003. szeptember 03. - 16:46
Többek közt a Mérges Mókusok, Büdibogarak, és még egy. Név???
Egyébként a mi nevezésünket is visszaigazolták!!
Csucsu picit lemaradt! ;D
Szalonnasütés, egyebek, lesz, illetve lehet?
Csak barátkozásképpen... :-\ :-\
Egyébként a mi nevezésünket is visszaigazolták!!
Csucsu picit lemaradt! ;D
Szalonnasütés, egyebek, lesz, illetve lehet?
Csak barátkozásképpen... :-\ :-\
Írta 2003. szeptember 03. - 16:36
Írta 2003. szeptember 03. - 16:33
Csá mindenkinek. Lesz csapat innen a fórumról vagy sem emberek, ez itt a kérdés? ???
Írta 2003. szeptember 02. - 21:10
a palya nagyon kemeny??marmint egy nem CC-s szamara.szoval mire lehet szamitani?ugye nem kilometeres emelkedok meg stb. az naon nem lenne buli ;D
Írta 2003. szeptember 02. - 21:09
Nincsen, mert ez a HHH tetején játszódik, ami egy hegy. Ott pedig semmi sincsen, csak egy adóvevõ torony meg egy vendéglõ. Meg egy tömeg õrült bringás.