Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny-Szept.20-21

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
633 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Sz'al.... Részemrõl ennyi:
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Mindenki fogadja hódolatomat!!! ;) Fõleg a lányok... :-*
A "dolozóknak" meg kitartás! Gondoljatok bele, hogy milyen jót fogtok aludni ma este... ::)
Most meg csak azért sem fogok sajnálkozni, hogy nem voltam ott... (Pedig de... Sajnálom... :-[ )

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Nahogyasszid....
tegnap délután 3 kor lefeküdtünk a makilánnyal, és én már 2 körül felkeltem nem tudtam visszaaludni...
még tv-tem, neteztem majd 5 körül felültem a bringára és eljöttem dolgozni ;D
Bezzeg a makilány csak reggel 8-kor kelt :P

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz...

charon te mázlista... tényleg lehetett volna a hoplnap már ne gyere be is a cetlin...

Nati: részemrõl 4-5-5-4-4 körök... azaz 22kör szumma... este ill éjjel ment nagyon...

Szerintem úgy ahogy van szar volt a számolási rendszer... Nem kellene szvsz feltétlen chip, csak egyszerûen úgy megoldani a számolóbírók szerepét, hogy 2-3óránként cserélni a PÁROSt, hogy ne válljon teljesen unalmassá, monotonná számukra sem az egész...

Végeredményben azért tényleg nagyon jó buili volt... csak ne kéne idebenn dolgoznom még2órát :(

Ravenek meg maxrespect a 13órás mûszakért ezek után 8)
bár lehet, hpogy most szívesen kölcsönöznék tõletek kazit... ::) míg alszol a pulton... ::)

;D

::Péef::

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

IGEN!! IGEN!!
ÉLJENEK A BICIKLIS LÁNYOK!!! ;)

jólbeszélsz ;) ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
remélem az a lány a 18as csapatból nem rémült halálra amikor elcsörtettem mellette éjjel a hosszú kövesen... ::) :-X

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
IGEN!! IGEN!!
ÉLJENEK A BICIKLIS LÁNYOK!!! ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Meg ahogy láttam, a Tótányok is egy nagyon jó csapat voltak.

Ja. A Szilit úgy ébresztettük fel, hogy a hajókürtöt megfújtuk a füle mellett, aztán auzt mondtuk, hogy a Sanya jön az utolsó körében... ;D

Egyébként tényleg jó csapat voltunk, de Ti is hátonfekvõ mozgásképtelen Büdibogarak. (Ugye Nati?)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, elfelejtettem még: respekt minden lánynak aki tekert éjjel, mert ehhez bizony bátorság kell! Éljenek a biciklis lányok! :D :D :D :D

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

Akkor ha ez így van akkor én 22 kört mentem:
4-4-4-4-4-2
És akkor Nati, Ras és én 6* voltunk a pályán míg a többiek 5*?
Ez így helyálló csapattársak?

uggyan, pl a mókusoknál szegény Iguana barátom csak 3 kört tudott menni egész verseny alatt, fõleg azért, mert aszfalthoz szokott sejhaja/technikája megsínylette a dolgot. De ezek után gyakran fogom elráncigálni hozzánk a Kálvária edzeni terepen ;) 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem csodálkozom rajta, Mo-ra mindig is a lassú fejlõdés és köpönyegforgatás volt a jellemzõ, kicsi és gyenge ország lévén.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
azért siralmas hogy egy ilyen szerintem minõségi változást jelentõ endszer érdekében nem tudnak összefogni a magyar kerékpársportban tevékenykedõk (ilyenkor kéne az MMTBSZ hogy katalizálja a dolgokat), hogy közösen beszerezzék (mert annyira ha jól tudom nem vészes az ára) és közösen használják (hiszen amúgy is úgy van szervezve a naptár hogy ne üssék egymást a versenyek)

szóval >:( >:( >:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Még elfelejtettem irni: drága csapattársaim, nagyon jó volt veletek. Láttam széthúzást más csapatoknál, mi tökéletesen csináltunk mindent. Segitettünk egymásnak, odafigyeltünk a bajainkra,stb... Ez a verseny nem csak a fizikai teljesitményrõl szól, de a csapatösszetartásról is. Nos, ebben mi dicséretet érdemlünk, úgy érzem. Meg ahogy láttam, a Tótányok is egy nagyon jó csapat voltak.

Köszi a defektemnél nyújtott segitséget, kedvesemnek pedig, hogy megjavitotta a láncomat!
Vizdákéknak pedig a jó láncfeszitõt, mert a mienk már görbitette a láncszemeket!
Setike, neked meg köszönöm, hogy a második éjszakai körömnél segitettél nekem meghúzogatni a lámpát a fejemen! Bár, mint kiderült sajna nem sokat segitett, mert rosszul volt rögzitve az egész.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Nati,te egy állat vagy!!Mentem utánnad is lefelé,meg a Vizdák után is,de csak annyi különbséget fedeztem fel,hogy a Vizdi férfi:) :) ;) :D ;D

:D Thy, igazán jólesik ilyeneket olvasni magamról, de azért nem fogok elszállni (csak esetleg egy-két zúzós dh-n), mivel tudom, hogy még sokat-sokat kell fejlõdnöm. Mint ahogy azt Zsuzsi is mondta: ezek nem voltak túl nehezek. Ráadásul az elsõ lefelén én -most jövök rá - mindig csak a balon, azaz rossz ivben vettem a kanyart. Igazság szerint még soha nem is gondolkodtam az iveken, de most, hogy Zsuzsi emlitette, fogok, igérem. És igérem, hogy fejlesztem magam, mert biz fölfelé is és lefelé is rámfér egy kicsit nagyobb sebesség.

Körelszámolások valóban voltak, de a kört számolók is csak emberek voltak. Akinek nem tetszik, ne jöjjön ilyen versenyre. Én már megszoktam, hogy amig nem vezetik be MO-on a chiprendszert,addig még sok tévedés lesz befutás terén.
Tbalázs, mért lepõdtél meg, amikor találkoztál olyanokkal, akik lehúzódtak? Én minden alkalommal udvarias voltam, mert nem szeretek senkinek sem az útjában lenni. Ezen a versenyen szinte mindenki tök udvarias volt a másikkal szemben és segitõkész. Talán azért, mert ez inkább amatõr verseny volt, mint más? Talán azért, mert nem egyfolytában a nyerés járt a fejünkben, inkább az, hogy végigcsináljuk és élvezzük?

Para, sajna nem tudom, hányadikok lettünk összesitettben, de elgondolkodtam azon, hogy hány kört mehettünk. Elmondom, mire jöttem rá:

Valószinûleg 6 kört (menetet) mehettünk, mert én a következõ idõkre emlékszem, amikor indultam. (az idõk csak hozzávetõlegesek)

12 -(5 kör)
17:30- (5kör)
20:30- (4kör)
1:30- (4kör)
6- (2kör - defekt)
8- (3 kör)
10:30- (3kör)

A 7 idõ ne tévesszen meg, mert abban a körben amikor defektem volt és láncszakadásom, kétszer mentem!

Ja igen, tegnap én is egész nap ettem! Ettem a verseny után is tésztát, aztán otthon este is. Ma is szépet ebédelek. :)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Akkor ha ez így van akkor én 22 kört mentem:
4-4-4-4-4-2
És akkor Nati, Ras és én 6* voltunk a pályán míg a többiek 5*?
Ez így helyálló csapattársak?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
én ma már a második órámról lógok... csak tömöm magamba a tegnapi spagetti maradékát (nem is értem hogyan maradhatott belõle)

én összesen 27 kört mentem, ebbõl volt egy négyes éjjel meg egy hármas a legvégén, tehát:
5-5-4-5-5-3 felállásban hatszor tekertem

amúgy szerintem a versenynek (és általában minden maratonnak is) a nagy hibája a pontos kör illetve idõ mérése, ezen kéne javítani mert az hogy éjjel vagy bemondják a számomat (mert lógó nyelvvel én az tuti hogy nem bírom bemondani) vagy nem, azért elég kellemetlen, mégha mi nem is kifejezetten vérre menõen fogtuk fel a dolgot...

meg a szar pólók helyett is kitalálhatnának valami épkézlábabb módszert a váltásra...

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
akkor ez még egy korrekt hozzáállás. de ha találsz otthon a postaládában egy "ne is gyere be" cetlit, akkor már gáz. :o ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem akarok beleszólni a "nagyok" dolgába, de a mi köreinket is elszámolták... Nem mintha érdekelne, csak hát ugye.. ej, hát õk is emberek.

Az elõbb bealudtam a monitor elõtt. Amikor felébredtem, egy cetli volt elõttem.
"Menj haza.", meg egy aláírás a fõnökömtõl, aki ebédelni ment közben.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Kedves Bolondgomba :D :-*

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
:) Most, hogy visszaolvastam, az "elemeltem"-et "elmentem"-nek láttam. Bár így is igaz... :-X ;) ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Zsuzsika drága, én hátracsúszva is a kormányon kézenállok, miközben abban reménykedem, hogy a mászáshoz ideálisan magas ülésem mögé helyezett nemesebb szerveim a "letörés" után is hozzám csatlakoznak. ;) ;D
Ugyanis kiülök mögé.
És egyszer sem estem, pedig engedtem neki rendesen.
A lényeg, hogy nem szeressük mink, ha a hátsó kerék a levegõben van. (Kivéve, ha szándékos!)

Hmmmm. Éjjel olyan jó volt repkedni..... A köves mászóka után is, meg a hosszú lejtõ végén is elemeltem.....) és aza köves lejtõ..... ah. megint vigyorgok. ;D