Hali
Ket kerdesem lenne.
1. Van-e Yasecnek emil cime, vagy rendes cime, mert szeretnek tole kerdezni, ill. van egy uj otletem?
2. Mit tudtok a Giant NRS-rol mondani nekem, ilyet szeretnek venni? Nagyon tetszik a gep.
Kosz a valaszt.
BB babartek@gmx.de
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Spéci vázak vs Tömegtermék
Indította
thommey
, 2002. március 16. 22:06
Írta 2002. szeptember 20. - 14:36
Írta 2002. szeptember 20. - 13:37
Hi,
Ugy erzem, a szavaim 1-2 embert megbantak ! de NINCS ilyen szándékom !! Tehát :
1 spéci 2-300 e. Ft-os vázzal SEMMIVEL sem lesz jobb neked, mint pl. egy 60ezer-be kerülö Pixsys-Team-vázzal.
Ezt egy IBS-Titanium vazon töltött 5 év után merem kijelenteni. A bike-mag-ban olvashato Morati ömlengést ne nagyon vegyétek komolyan.1997 ota titanon ültem ezelött 1 honapig. Semmivel nem csodásabb Titan géppel menni, mint pl. 1 széria Gt vázzal. Csak a Moratis cikk(ek) iróinal még tart az, amit a friss szerelmesre mondunk, hogy rózsaszin szemüvegen át látja a világot.
A különbség abban van, hogy a népek, ha meglátják, hogy valamilyen specko-egyedi vazad van, elkezdik emelgetni, pöckölni a vázat,hogy hallják a csengését. Mindenkit érdekel 1 ilyen gép, mert csak az újságokbol ismerik. DE nem jobb vele menni, mint egy szeria Merida,GT,..... vázzal.
Egyébként meg ezek a 2-300ezres "csoda" vázak se tartanak örökké. Az én Titan vázam is eltört.
De mindenkinek kivánom, hogy olyan vázzal járjon, amilyenre vágyik.
üdv:MARCI
Ugy erzem, a szavaim 1-2 embert megbantak ! de NINCS ilyen szándékom !! Tehát :
1 spéci 2-300 e. Ft-os vázzal SEMMIVEL sem lesz jobb neked, mint pl. egy 60ezer-be kerülö Pixsys-Team-vázzal.
Ezt egy IBS-Titanium vazon töltött 5 év után merem kijelenteni. A bike-mag-ban olvashato Morati ömlengést ne nagyon vegyétek komolyan.1997 ota titanon ültem ezelött 1 honapig. Semmivel nem csodásabb Titan géppel menni, mint pl. 1 széria Gt vázzal. Csak a Moratis cikk(ek) iróinal még tart az, amit a friss szerelmesre mondunk, hogy rózsaszin szemüvegen át látja a világot.
A különbség abban van, hogy a népek, ha meglátják, hogy valamilyen specko-egyedi vazad van, elkezdik emelgetni, pöckölni a vázat,hogy hallják a csengését. Mindenkit érdekel 1 ilyen gép, mert csak az újságokbol ismerik. DE nem jobb vele menni, mint egy szeria Merida,GT,..... vázzal.
Egyébként meg ezek a 2-300ezres "csoda" vázak se tartanak örökké. Az én Titan vázam is eltört.
De mindenkinek kivánom, hogy olyan vázzal járjon, amilyenre vágyik.
üdv:MARCI
Írta 2002. szeptember 18. - 14:34
Én egy szinte ugyan olyan vázat akarok eladni már elég régóta mint amit ruff szándékozik venni, csak az polír alu, kicsit nehezebb (1800g de nagyobb is) meg nincs rajta felirat, de ilyen bötûket akár mikor ragaszthatok rá ha kell valakinek.
Akit érdekel megnézheti a Kínál-ban, még képet is tudok róla küldeni.
Bocs a kis reklámért, de szeretném már eladni
Akit érdekel megnézheti a Kínál-ban, még képet is tudok róla küldeni.
Bocs a kis reklámért, de szeretném már eladni
Írta 2002. szeptember 17. - 14:29
70ert titan vazat annyibol az anyagkoltseg jon ki kb. bar en mint 'titanszakerto' inkabb befogom...
De megis , hol csinaljak az ilyet egyaltalan?
vad
De megis , hol csinaljak az ilyet egyaltalan?
vad
Írta 2002. szeptember 17. - 09:55
ezért kérdtem és bítzam benned zOrg apó thx the infó... amúgy is csak érdeklõdtem... mivel KELLY'sem less igaz tömegtermék de az a 2003as Mobster naggyon megéri
Írta 2002. szeptember 17. - 09:40
X-Factorban nyomták a vázakat, de "én ezt önnek nem ajánlom".
Talán nagyon sznobicseknek tûnik, de (aki otthon van anyagismeretben, anyagmegmunkálásban, etc. viszont talán egyetért): olcsó (nagyon olcsó) titánvázzal gyanakvóan kell viselkedni. (Ezeket asszem eredetileg 70kFt körül nyomták, majd a kiárusításban fele áron...)
Talán nagyon sznobicseknek tûnik, de (aki otthon van anyagismeretben, anyagmegmunkálásban, etc. viszont talán egyetért): olcsó (nagyon olcsó) titánvázzal gyanakvóan kell viselkedni. (Ezeket asszem eredetileg 70kFt körül nyomták, majd a kiárusításban fele áron...)
Írta 2002. szeptember 17. - 09:32
ruff: jobban hajlik mivelhosszabb az erõkar... ergo kényelmesebb
más: nem akartam neki új témát nyitni:
a mostani Bikkmakkban hirdet egy srác egy Cascade Hood bicót (állítólag titánváz) nem is tûnik rossz vételnek, viszont sehol nem találok rólla infót... bizti valami kis amcsi cég (vagy nem kicsi csak én vagyok mûveletlen :), de ha tud valaki akkor nyomjon ide infót, vagy webcímet vagy akármit...
elõre is thx
más: nem akartam neki új témát nyitni:
a mostani Bikkmakkban hirdet egy srác egy Cascade Hood bicót (állítólag titánváz) nem is tûnik rossz vételnek, viszont sehol nem találok rólla infót... bizti valami kis amcsi cég (vagy nem kicsi csak én vagyok mûveletlen :), de ha tud valaki akkor nyomjon ide infót, vagy webcímet vagy akármit...
elõre is thx
Írta 2002. szeptember 13. - 21:29
Ez a váz 50e Ft egy rs judy tt -vel együtt ( villa nélkül meg 40 8) ). szvsz jó ár , hanem így gondoljátok meg lehet kövezni ...
Macsesz, miért, lehet jobban megérezni a hossz nyeregcsõvet ? mi a hatása ? ???
Macsesz, miért, lehet jobban megérezni a hossz nyeregcsõvet ? mi a hatása ? ???
Írta 2002. szeptember 12. - 20:45
Írta 2002. szeptember 12. - 16:22
Ruff: biztos jó kis váz lesz, eléggé hasonlít a Mali Cobrára. Szerintem az S-bendet nem igazán lehet érezni, egy hosszú nyeregcsövet már inkább
Írta 2002. szeptember 11. - 17:34
dhi:
nekem egy mambát sikerült leakasztanom...
és szerintem igen tökéletes darab.
üdv: DeChris
nekem egy mambát sikerült leakasztanom...
és szerintem igen tökéletes darab.
Írta 2002. szeptember 11. - 17:29
na annyira leülepedett ez a topic, gondoltam feldobom.
ebbõl lesz az én kecském , ha minden jól megy ...
http://www.freeweb.h.../ruffkecske.jpg
nem spci váz de nem is tömegtermék, viszont csak másfél kiló körül van ( cirka 1560 gramm de ez nem tudom hogy a 17" - os , a 19" -os, vagy netán a 21" - os vázméretre vonatkozik - e, mindenesetre az enyém 17" -es lesz).amint az a képen is látható a tám és a láncvillát egy - egy s -benddel gazdagították , ez jó ? eddig még nem vót s -bendes vázam ...
na meg jár hozzá integrált kormánycsapágy.
ebbõl lesz az én kecském , ha minden jól megy ...
http://www.freeweb.h.../ruffkecske.jpg
nem spci váz de nem is tömegtermék, viszont csak másfél kiló körül van ( cirka 1560 gramm de ez nem tudom hogy a 17" - os , a 19" -os, vagy netán a 21" - os vázméretre vonatkozik - e, mindenesetre az enyém 17" -es lesz).amint az a képen is látható a tám és a láncvillát egy - egy s -benddel gazdagították , ez jó ? eddig még nem vót s -bendes vázam ...
na meg jár hozzá integrált kormánycsapágy.
Írta 2002. szeptember 06. - 21:51
Írta 2002. szeptember 06. - 21:43
Írta 2002. szeptember 06. - 18:30
szerintem a sorozatgyártású ha nem is minõségben, de árban, tartósságban (kettõt vagy hármat is vehetsz azon az áron, amit egy egyedi vázra költenél...) mindenképpen nyerõk
persze ha megszponzorálna valaki egy normális yasec-kal akkor persze nem mondanék rá nemet (más kérdés, hogy sajnálnám mindenre, és talán jobb is így egyszerû, kevesebbpénzû embereknek jobb a robotgép alkotása....)
persze ha megszponzorálna valaki egy normális yasec-kal akkor persze nem mondanék rá nemet (más kérdés, hogy sajnálnám mindenre, és talán jobb is így egyszerû, kevesebbpénzû embereknek jobb a robotgép alkotása....)
Írta 2002. szeptember 05. - 22:50
Írta 2002. szeptember 01. - 20:43
csak ki kell várni a yasec féle dolgokat, és a szegény embereknek, akiknek csak éppen jönnek ki a váz, azok inkább mást válasszanak.
lehet még a "speciel" yasec-el is gáz...
fõleg, ha az agyakra gondolunk, én már láttam egy pár fura dolgot...
vagy megemlíthetnénk a magura-csonk felhegesztési fortélyokat is, amikor alig lehet beállítani a fékpofát a felnihez, mert teljesen rosszul van felhegesztve az egész...
az "élettartam garanciáról" meg már ne is beszéljünk.....
szóval hiába van az embernek pénze, csak okosan szabad elkölteni....
lehet még a "speciel" yasec-el is gáz...
fõleg, ha az agyakra gondolunk, én már láttam egy pár fura dolgot...
vagy megemlíthetnénk a magura-csonk felhegesztési fortélyokat is, amikor alig lehet beállítani a fékpofát a felnihez, mert teljesen rosszul van felhegesztve az egész...
az "élettartam garanciáról" meg már ne is beszéljünk.....
szóval hiába van az embernek pénze, csak okosan szabad elkölteni....
Írta 2002. augusztus 31. - 19:44
Írta 2002. augusztus 18. - 23:16
Jaja:az acel olcsobb...
Van 2 fele alu es ket fele acel... a dragabbik acel egy tizessel olcsobb asszem...
az olcsobbik olyan 100ezer korul van...
vad
Van 2 fele alu es ket fele acel... a dragabbik acel egy tizessel olcsobb asszem...
az olcsobbik olyan 100ezer korul van...
vad
Írta 2002. augusztus 18. - 22:43
Tesonak koszi a segitseget, meg annyit hogy a 145rpi az alura vonatkozik, az acel szerintem olcsobb, de nem tudom mennyivel...ja es ha tarcsa es V-konzolt is akarsz akkor az 5000ft-tal tobb, de aki Yasec vazat csinaltat ez az otezer erdekli legkevesbe, ugy Vadkan?
M
M