Én tegnap voltam kinnt a DS pályán. Ahoz képest, h mióta nem volt rendberakva nagyon jó állapotban van, csak a 2 dirt van szétrohadva, de azok nagyon! Bár még így is ugrotta vki mert elég friss nyomok voltak rajta, és ez már nem az a méret amin csak úgy át lehet gurulni! Egyébként érdemes kimenni! Ui: Ha kell took feltenni pár képet meg videot (mármint a pályáról)!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Veresegyház 4x pálya.Merre van?
Started by
GT-Rider
, 2003. June 19. 11:05
Posted 2003. July 17. - 17:51

Posted 2003. June 24. - 12:32

Posted 2003. June 24. - 11:00

Spaz:
Olvasd el a triálos fórumon a "triálpark épül" és a "versenyek, rendezvények" topicokat.
Annál többet én sem tudok.
http://biketrialsfor...eb.hu/index.php
Olvasd el a triálos fórumon a "triálpark épül" és a "versenyek, rendezvények" topicokat.

Annál többet én sem tudok.
http://biketrialsfor...eb.hu/index.php
Posted 2003. June 24. - 10:53

Látod, mennyivel jobb ez mint papírgyárban gürizni? Amúgy azért van ilyen zsír melóm, mert NAGYON értek hozzá

Posted 2003. June 24. - 10:50

Posted 2003. June 24. - 10:48

Veresen a 4X-t még nem láttam, de a DS miatt érdemes lemenni. Ott meg lehet tanulni ugrálni, meg dõltkanyar, meg mittudomén, mindent amit akarsz. kb 1 hónpja voltam lenn spanokkal, és akkor tökjó állapotban volt a pálya. Szerintem nem igen fogják beépíteni egyhamar, de addigis ki kell használni!
A 4X-en 11 méteres ugratók vannak, meg ilyesmi, azon csak legurulni lehet, az meg nem geg...
A 4X-en 11 méteres ugratók vannak, meg ilyesmi, azon csak legurulni lehet, az meg nem geg...
Posted 2003. June 24. - 10:30

Köszi :-*
Valami bövebb info? Nyitás nyitvatartás meg még is
hogy néz ki hány pálya stb. ja meg mekkora alapterület.
üdv :
SpAz
Valami bövebb info? Nyitás nyitvatartás meg még is
hogy néz ki hány pálya stb. ja meg mekkora alapterület.
üdv :
SpAz
Posted 2003. June 24. - 10:21

Az új bringapark Budapest, XI. Kõérberki úton épül, az olimpiai park mellett.
Tékép:
http://www.terkepcen....x=338&p3.y=521
Tékép:
http://www.terkepcen....x=338&p3.y=521
Posted 2003. June 24. - 10:05

Helloh !
Ki mit tud ;D arról a pályáról ami most fog nyilni valahol Bp-n vagy környékén? Egy Trial+dual pálya asszem... ???
Mert láttam egy szórólapot csak már nem emléxszem a helyre.
üdv :
SpAz
Ki mit tud ;D arról a pályáról ami most fog nyilni valahol Bp-n vagy környékén? Egy Trial+dual pálya asszem... ???
Mert láttam egy szórólapot csak már nem emléxszem a helyre.
üdv :
SpAz
Posted 2003. June 23. - 22:05

Nekem rendesen bejön.Kicsit off, de azért 4X: A www.bukkmaraton.hu helyett valami hülye kvízjáték lapja jön be. Nem tud valaki balami másik oldalt mutatni, ahol a 4x korcsoportok+nevezés+ilyesmik vannak? Ha a versenytopikban benne van, akkor egy oldalszámot tudna valaki dobni?
Köszi elõre!
Posted 2003. June 21. - 12:48

Kicsit off, de azért 4X: A www.bukkmaraton.hu helyett valami hülye kvízjáték lapja jön be. Nem tud valaki balami másik oldalt mutatni, ahol a 4x korcsoportok+nevezés+ilyesmik vannak? Ha a versenytopikban benne van, akkor egy oldalszámot tudna valaki dobni?
Köszi elõre!
Köszi elõre!
Posted 2003. June 20. - 22:40

húúú,nekem ilyen télen volt.Elsõ hó,csukló törés egész télre.Pedig télen megy ám a snowboard+bike.
Posted 2003. June 20. - 18:21

Nekem is ott gipszelték a karom, miután az orsó és a sing csont is eltört ;D
8 hét gipsz július-augusztus szptember eleje. Nagyon rulla volt
8 hét gipsz július-augusztus szptember eleje. Nagyon rulla volt

Posted 2003. June 20. - 18:14

Nah, csak, hogy tisztába tegyem a dolgokat: amit én magyaráztam, az a 4X, a régi DS pálya pedig a misszió mellett van. Homlokegyenest ellentétes irányban. Azért nem kell lebecsülni azt a pályát, mert "csak" DS. Nagyon jó kis gyakorlóhely. Olyan jó, hogy egy elnézett leérkezés után eltört a mammuth elöl, én meg mentem az Uzsokyba.

Posted 2003. June 20. - 16:47

hmm..ha valaki most kezd bele a 4x-be annak jó a régi pálya sztem ;D ;D
jobban nem is lehet elmondani mint Jorus tette...de ha megkerdezed merre van a misszió akkor azt mindenki tuggya, a pálya meg mellette van, és semmi baja
elvileg már tavaly õsszel szzéééééjelbombááázták volna...de nem lett belõle semmi szal' aki csak most kezdi az egészet..irány Veres:)))) az új pályát meg lehetetlen elmagyarázni merre is van ;D ;D
jobban nem is lehet elmondani mint Jorus tette...de ha megkerdezed merre van a misszió akkor azt mindenki tuggya, a pálya meg mellette van, és semmi baja

Posted 2003. June 20. - 12:08

Pénzbe kerül egy új topic létrehozása,vagy egyszerûen sajnálod tõlem?Bükk maratonon lesz, de szerintem, ha a Dh-Dual topikban megkérdezed, nem botoznak meg és nincs új topik.

Posted 2003. June 20. - 11:57

Posted 2003. June 20. - 11:56

Posted 2003. June 20. - 11:55

akkor hol van rendes 4x pálya?
Fellapoztam a Bikemagokat ,de nem találtam,csak a verest.Nagykováciban elvileg van,de én nem láttam.
Fellapoztam a Bikemagokat ,de nem találtam,csak a verest.Nagykováciban elvileg van,de én nem láttam.
Posted 2003. June 20. - 11:55