nekem 3 fér bele, de akkor má csak 1 utas....én benn szállítom ,egy Peugeot Partner gyomrában,gyorsan meg tud enni pár százezer forintot bringában
Jelentkezz be Regisztrálj
Kerékpárszállítás autóval - tetõn, hátul vagy bent?
Posted 2005. August 29. - 15:46
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 29. - 15:43
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. August 29. - 10:10
A fogyasztás se nem sokkkal több, mint tartó nélkül.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Posted 2005. August 26. - 14:54
én meg sajna a kocsi miatt egy tescos szarral, ugyanannyi bicóval mentem 130at... pedig 20 évvel öregebb autó, meg fullra telepakolva + 1 emberrel.
nem mindig a név számít, inkább a szállító.
Posted 2005. August 26. - 14:25
most mondjam azt hogy megmondtam ...A német tesztben amiben próbálgatták a bringatartókat, pont egy ilyen vonóhorgos példánnyal b...szták péppé a kombi E hátulját. Úgyhogy csak óvatosan a high speed szlalomozással. :-\
Posted 2005. August 26. - 14:18
De már kicseréltetve tetõs megoldásra: ProRide
Posted 2005. July 27. - 18:23
végül a HangOn-t választottam a Thuletól. Peruzzokat megnéztem, de nem volt túl bizalomgerjesztú a minõsége, + úgy tûnt ugyanazt több márkanév alatt is futtatják biztosamibiztos alapon Venezia, stb. márkák, de ua. a kinézet.
HangOn: jól néz ki, csak ránézésre hiányoznak a hevederek, amik ugye odafognák még valahova, pl. csomitartófedél, mert hát ugye a vonóhorgon kívül is kéne még egy-két pont. Na megvétel mégis és kipróbál. Csavarok meghúzva, vonóhorogra rá, csat be, megrángat: lazán hozzácsapódik a spoilerhez/szedan csomitartófedélhez. Na, boltba el, panaszkodás. Ott, hogy nem húztam meg eléggé a beállító csavarokat. Eladó beállítja olyan szorosra, hogy csak komoly berugózás és izommunka árán lehet csak a csatot lenyomni a vonóhorgon. Így már fasza, meg se moccan. Gondolom magamba, olyan oroszos. De lényeg, úgy néz ki mûködik, és 23-ért 3 bicó + relatíve kis fogyasztás.
Posted 2005. July 24. - 22:51
kerékpárszállító....
http://www.carstylin....jpg?1118340308
õ az...
3 bicikli, egy nagy össztelós, egy merev polarx, meg egy össztalós jamis maratongép....
280 km kb, odavissza 600....
olyan szinten patentúl bírta, hogy ihaj.
átlagsebesség egy 100as lehetett, de autópályán hazafelé kb 120-140es átlagot mentünk.
sajna a kocsi miatt nem ment több, de hibátlan cucc....
(azért írom, mert ilyen hosszútávon ennyi bicóval nem volt még tesztelve)
tehát: ez az az olasz tartó, hibátlan, csak ajánlani tudom.
olcsó, erõs, kompakt kis cucc.
Posted 2005. July 24. - 01:36
2 keró a tetõn 1 keró az elsõ csomitartóba, az én keróm meg hátul a motorháztetõ csomagtartójára kötözve. Nem volt gond, kényelmesen elfértünk, csak én rángattam mindig hátrafele a fejem hogy nem e esett le a gép
Posted 2005. July 23. - 18:24
Szerintetek egy umf dh-t fel lehet rakni egy ClipOn-ra?
És ha mellé jönne még, egy polaris(13.3kg)?
Posted 2005. July 14. - 09:32
Állítólag a vonóhorgos 9-10 eFt körül van, a csomagtartóajtóra rakható (Milano) - ez utóbbi jó szedanra is! - meg 17 körül. Valaki használt már ilyet?
Posted 2005. July 08. - 21:54
Ha még nem döntötted el hogy hátulra akarod tenni, ajánlom a freeway 575-öt.
Jabaz, szerintem te a freeride 575-re gondoltál, mindegy.
Amúgy vonóhorgosnál is simán nyitható a tetõcsomagtartó, mivel hozzá sem ér az autóhoz az egész cumó, vizsont stabil-e?
Posted 2005. July 08. - 21:51
Az a gondom a hátsóajtóra rakhatókkal, h nekem szedanom van (amúgy A vectra) ráadásul spoiler is van rajta. A Thule katalógusban úgy láttam, h minden ilyen nem vonóhorgos hátsó bringatartót ferdehátú vagy kombi autóval mutattak be. Szal szerintem ezek arra vannak kitalálva, s sedanra inkább a vonóhorgos játszik. (Vagy rakott már valaki sedanra (s milyenre?) ClipOn-t, vagy Freeway-t?)
Szal mi legyen? árban amúgy úgy tûnik mindegy:
tetõcsomi utángyártott jó minõségû (Gombos tetõcsomagszerviz): 12 e+Freeride 575: 12e=24e
A HangOn is kb. szintén ennyi.
Posted 2005. July 08. - 17:09
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2005. July 08. - 15:38
Szeretnék kerékpártartót venni. A kérdésem az elnne milyen elõnyökkel illetve hátrányokkal rendelkezik a Thule HangON 970-3,
http://www.thuleweba...IEW=list&type=9
ha valakinek van tapasztalata, vagy megsejtése. Az elõny mondjuk elég világos: kisebb fogyasztás az autónál, egyszerûbb kezelhetõség (könnyebb rárakni a bicót, mint feltornázni a tetõre, ha épp nem kell, az egészet seperc alatt össze lehet csukni s be a csomitartóba) DE
a hátrányok érdekelnének, fõleg:
1, elég stabilan rögzíti a kerékpárt, mert ahogy láttam, csak egy gumipánt tartja
2, maga a vonóhorgos rögzítési mód nem mozdulhat el oldal irányba
3, hátsólámpát nem takarja a gép?
4, a felsõcsõvet kell rögzíteni két ponton (ráakasztjuk), ahogy mozog menet közben a bicó, a bowdeneket nem bahja el (mondjuka bowden a felsõcsõ tetején van)?
Köszi
Posted 2005. May 31. - 13:23
Posted 2005. May 31. - 13:15
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2005. May 31. - 08:47
No megvan a tartó. Egyenlõre csak 1, de hétfõn hozzák a másikat is. Tutijó, sokkal jobb mint a teszkós. Szorosabban tartja a bicajt és a fel/leszerelés kb 10mp. Valaki tudja-e mit jelent az egykulcsos rendszer? Azt tudom hogy a különbözõ cuccokat ugyanazzal a kulccsal lehet nyitni, de ezt hogy lehet megoldani (hogy a két tartót egy kulccsal tudjam nyitni)?
Én 3 Freride 575-öt használok és bármelyik kulccsal bármelyik tartót nyithatom, zárhatom. Sõt az én kulcsaim bármelyikével a te tartódat is ki tudom nyitni. Ezt jelenti az egykulcsos rendszer. És ez nem lopás elleni védelem, hanem a váztartót védi, hogy véletlenül se nyíljon ki. Amúgy se nyílna ki, de ezért is Thule.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Posted 2005. May 28. - 18:05
Picasa _Alex_
Posted 2005. May 28. - 18:03
nem lehet, hogy azt speciálisan szettbe kell megrendelni?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda