Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kerékpárszállítás autóval - tetõn, hátul vagy bent?

- - - - -

• Please log in to reply
829 replies to this topic

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Nekünk annakidején (5-6éve) volt egy noname vonóhorogra szerelhetõ bringatartónk, olyan egyszerû volt, mint a szög, egy V alakot nyitottunk rá a gömbre, semmi szerszám, 10mp alatt fenn volt, és Bükkszentkeresztre mentünk CC-re 2 bringával a Ladán, (nem széria), a szerpentineken fölfelé-lefelé is keresztben autóztunk (az a hülye autóversenyzõi vér...), és meg se mozdult a tartó, pedig szar szakadt betonon lapjával egy zsigulival nem egy rezzenéstelen mûvelet :)
Azt hiszem,megvan még otthon valahol, valami svéd cucc volt, persze gumipókkal rögzítettük a bájkokat, mert arra nem volt semmi kialakítása...

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
valaki szóljon a Jézuskának, hogy kérek szépen egy ilyet karácsonyra... :(

Feltöltött kép

tudom, nem autós, hanem fõleg repülõs, de csak kerékpárszállítás... :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Ha valaki szeretne Thule csomitartót tetõkorlátos autóra 112cm-es rudakkal, 38800Ft helyett 27000-ért van a Skodánál. Teljesen ua. csak az van ráírva:Skoda by Thule

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

bácskosz

bácskosz

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok, megvettük a Thule Euroway 903-at, most akcióban nyomják, de így is 160kHUF volt minden kellékkel... Ma leteszteltük, 4 bicaj hátul, kicsit leng, különösen a hupliknál, de hát a vonóhorog acélból van, nem kerámiából, még szerencse, hogy van kis rugalmassága. Egyébként meg tökjó, pályán 130-nál sincs semmi gond (persze a Berlingo szélárnyékában könnyû neki).
Eladó az eddig használt Thule 9104-ünk, 3 bicót bír, alig 11 hónapos, nem érdekel vkit (23eFt)? az alábbi típusokra ajánlják: http://www.thule.com/Pabloimages/original/00/26300.pdf , mûszaki paraméterek: http://www.thule.com/Thule/ProductDetailPage____33193.aspx.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
sziasztok,

Thule ClipOn High 9106 rendszerrõl van valakinek tapasztalata? Zárható rajta a cucc? Egy új szériás 5 ajtós Mitsu Colt-ra pattintanám rá.

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Még jó hogy nekünk beférnek a kocsiba a bicók!:P
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
persze, 2 heveder, és kampó az ajtóra felül.

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
ja, mi is most vettünk egy 3 bringás THULE ride on 9403 -ast, de rezeg össze vissza, a vonóhorogra jól ráfog, csak hosszú az erõkar, és amiatt libeg.
lehet ezzel valamit kezdeni?

bácskosz

bácskosz

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok, próbálta már valaki a Thule Euroclassic 902 vagy 903-at? Drága, de a Thule szerint szuperjó (a helyükben én is azt mondanám). Nekem kicsit hihetetlenül hangzik, hogy egy vonóhorog kicsi gömbjére úgy rá lehet fogatni 70 kg cuccot, hogy azzal utána még menni is lehet pl. egy kanyargós hegyi úton...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

ja, és a maradék 70et költöm arra, hogy a 16e ft-osat fel tudjam rögzíteni felülre.
mert tescos keresztvasra ilyen alapon...
meg felül amúgysem szeretem hordani a gépeket.
hátul nemértem miért lenne ez gyenge.
hibátlanul bírja a terepet, a sebességet, mindent.

nekem bevált, és nincs motivációm lecserélni, hacsak nem lesznek olyan jelek, hogy kéne.
de mitõl lenne

megkövetem magam:)
ma vettem esõcsatornás thule-t, az egész szett 16 volt a golfra... erre igaz még 9 ráugrott, mivel zárható végeket vettem hozzá, így lelopástnemhagyó cuccos, de eddig megérte.
most jöhet a többi.
a freeride tartó meg még mindig csak 11 körül van.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
WHA HA HAA! Felhítuk Wizzeréket és megkérdeztük, azt mondták bõven belefér a korlátokba!! JEE Megy haza a gép! hétfõn :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nem találtam neki topicot ezért ide írom:

Össze raktam a bicómat és atom biztosra becsomagoltam egy kartondobozba. 1 méter hosszú a doboz, a többi adata ok. igy mindenestül 16.4 kilo. Most igy néz ki:

Feltöltött kép

Fel engedik e ezt egy wizzair gépre?? A hosszúsága miatt nem lehet baj elvileg, mert más böröbdök is vannak 80-90 cm-sek a Wizzer honlapján meg nincs feltûntetve MAximum méret.. csak kézipoggyásznál. Az hogy karton az lehet probléma? Mi próbáltuk és teljesen biztos a szerkezet, mert ki lett tömve nikecellel, szivaccsal, neylon zacsival.. a reptéren még be is csomagoltatjuk ilyenm körkörös neylon fóliával. felengedik nem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
majd fotózok egyet, nekünk van 2 is. ill egy átalakítatlan.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
légyszi adjatok nekem ötleteket (meg képeket :) ), hogy hogyan érdemes átalakítani a 3e Ft-os tetõcsomagtartós sínek befogóját, mert nem vagyok velük maximálisan elégedett... :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
pontosan
2-5 ezer egy gyári, annak a befogóját kicsit átalakítani, és kész is egy egész biztonságos, és nem rusnya gányolt.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
igazából sztem nincs 2e forint boltban

és azt átalakítani pöppet egyszerûbb sztem mint teljesen megcsinálni egyet
Autist Team:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
csinált már házilag valaki tetõcsomartartóra bringa tartót?
mert talán tudnék szerezni olyan sima csomagtartót, ami ugye keresztbe van, és arra itthon csinálnánk két sínt hosszában, ami tartaná a bicajt.
ötletek, képek jöhetnek! köszi

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

most mondjam azt hogy megmondtam ;) ...

vannak azért jó vonóhorgosak a Thule-nak, csak 100 körül. Már megin beigazolódott, hogy az (relatíve) olcsó az szar.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Neked is Partner van?Nekem tgk,úgyhogy a fülkerész teljesen le van zárva.
kivett elsõ kerékkel asszem 8 gép volt benne meg sok pokróc köztük :)

ja mondjuk én nem számoltam hogy csomagok is voltak....nekem amúgy személy...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

nekem 3 fér bele, de akkor má csak 1 utas....

Neked is Partner van?Nekem tgk,úgyhogy a fülkerész teljesen le van zárva.
kivett elsõ kerékkel asszem 8 gép volt benne meg sok pokróc köztük :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy