Jelentkezz be Regisztrálj
Kerékpárszállítás autóval - tetõn, hátul vagy bent?
Posted 2007. April 10. - 15:51
Illetve biztos, hogy az a hülye kar nem karistolja össze a vázat (legalábbis az olcsó tartóknál állandó probléma).
Posted 2007. April 10. - 15:34
Posted 2007. April 10. - 15:31
Láttam a múltkor, hogy tetõn való szállítás esetén az elsõ kereket kiszedte a gazdája.
Ez miért jó?
Posted 2007. April 10. - 15:10
Posted 2007. April 06. - 00:18
Ez volt az, köszi! Az árra nem jól emlékeztem. Várom a tapasztalatokat!a biketrade97-nek van ilyen tartója (Peruzzo, Tour azt hiszem - 4900 Ft), ha minden jól megy hétvégére lesz nálam 2 db, írok majd tapasztalatokat
Posted 2007. April 05. - 13:53
Posted 2007. April 05. - 13:35
Posted 2007. March 22. - 21:22
egy másik helyen az 591-es és egy 575-ös (530asnál jobb) kerül kb. 27.000 be
http://www.fordszele...id=62&Itemid=64
miért van vajon ez?
Posted 2007. March 22. - 21:02
Thule ProRide 591
(Tetõre szerelhetõ kerékpár tartó. Az önbeállós rögzítõ kar 22-80mm hengeres vagy max. 80*100mm ovális vázú kerékpárokat rögzít. Minden kerékméret. Alumínium, könnyen szerelhetõ.)
Thule Thule FreeRide 530
(Átszerelhetõ flexibilis váztartója a max. 70 mm-es vázkeresztmetszetû vagy max. 65*80mm ovális vázú kerékpárokhoz állítható.)
Ezek a kerékpársínek érdekelnének, hogy ebbe vajon miféle vázakat lehet belefogatni? Egy kellys scarpe váz lenne az egyik, a másik egy dema ferrara. Nem tudom, hogy mi számít oválisnak, és ezek a szögletesebb formák szállíthatók-e vajon ezekben a sínekben.
Valakinek tapasztalata van ezekkel a fajtákkal?
köszi
Posted 2007. March 18. - 22:31
thy: tennél fel képet a táskáról úgy, hogy benn figyel a bicaj, meg nyitva van? csak az elrendezése érdekel, meg a rögzítés.
meg esetleg méretet is írhatnál, azt még megköszönném.
(szándékozok egy ilyet varrni(varratni jóanyámmal) megvan hozzá az anyag, csak a méretek kétségesek)
Szia!
Sikerült már megvarratni a táskát? Ha igen, érdekelnének a tapasztalatok, méretek, milyen anygból és érdemes-e házilag próbálkozni? Tudnál segíteni? Elõre is köszi!
Posted 2006. December 31. - 17:46
Üdv:Thy
Posted 2006. December 31. - 17:39
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. December 31. - 16:48
Hali!nem vagyok pesti
meg nem is ismerek senkit, akinek ilyen lenne.
ezért amikor megláttam a tied, megörültem és gondoltam segítséget kérek.
én úgy terveztem, hogy a két kerék kapna külön-külön egy kis táskát, meg a többi rész, úgy hogy a nyeregcsövet kiveszem és körberajzolom, valamint 10-15cm széles lenne, és kapna egy 2cm-es szivacsburkolatot belülre.
de ez szimpibb, hogy egy táska lenne az egész.
valami merevítés van a tiedben?
Fent vannak a képek: http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2488
Én a táska méretét kicsit nagyobbra venném, mert nem szeretem leszedni mindig a kormányt:( Ha csináltatsz keréktáskát, akkor ahhoz is jobb egy kicsit nagyobb méret, mert így csak 2.0-s cc-s gumival fér bele a kerék. Érdemes a fotón látható fület is rárakni a táskára, mert így könnyebb beletenni a fület.
A zsákon belül van mindkét oldalon egy-egy "zseb", amibe a kerekeket lehet rakni. De én még plusz a táskába is tezsem, mert a kerék a legtöbbször nem tiszta, és belül olyan polárszerû anyaggal van bélelve a tatyó.
Remélem segítettem:)
Posted 2006. December 15. - 19:16
Én repcsire nem merném feladni ebben, az tuti, csakis kartondobozban, kibélelve.
2001-ben az USA-ban tették teljesen tönkre az új bike kofferemet. Kitört a kerék, beszakadt az egyik sarkánál és az egyik zár kinyilt. Kiváncsi lennék, hogy milyen magasról esett le, mert egy stabil és nem olcsó darab volt. Most pont egy újat keresek de már csak a legjobbakban van bizodalmam.
Posted 2006. December 15. - 15:46
Posted 2006. December 15. - 15:23
Nekem Pro-ból van ilyen szettem, ebben hordom a bicajt versenyekre, és csak 20 rugó a táska, ami nem rossz ár. És itthon is kapható
http://www.pro-bikeg...=010510&lang=nl
van a táskában valami bélés? megfordult a fejemben, hogy repülõutat is bevállanék vele, és ott meg ugye nem bánnak kesztyûs kézzel a poggyásszal...
a CRC-s táska elég merevnek és párnázottnak tünik. Ez a Pro viszont azért tetszik meg egyben van, nem kell a két kerékkel még külön bajlódni. Dilemma...
Posted 2006. December 15. - 14:55
meg nem is ismerek senkit, akinek ilyen lenne.
ezért amikor megláttam a tied, megörültem és gondoltam segítséget kérek.
én úgy terveztem, hogy a két kerék kapna külön-külön egy kis táskát, meg a többi rész, úgy hogy a nyeregcsövet kiveszem és körberajzolom, valamint 10-15cm széles lenne, és kapna egy 2cm-es szivacsburkolatot belülre.
de ez szimpibb, hogy egy táska lenne az egész.
valami merevítés van a tiedben?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. December 15. - 14:49
Ha pesti vagy, akkor szívesen kölcsönadom lemérni...mert nekem az a kevésbé macerás:)thy: tennél fel képet a táskáról úgy, hogy benn figyel a bicaj, meg nyitva van? csak az elrendezése érdekel, meg a rögzítés.
(szándékozok egy ilyet varrni(varratni jóanyámmal) megvan hozzá az anyag, csak a méretek kétségesek)
Érdemes egy kicsit hosszabbra tervezni, mert akkor nem lóg ki a kormány vége...mert én le nem szedem mindig:)
Posted 2006. December 15. - 14:43
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. December 15. - 14:38
Nekem Pro-ból van ilyen szettem, ebben hordom a bicajt versenyekre, és csak 20 rugó a táska, ami nem rossz ár. És itthon is kaphatóvalaki szóljon a Jézuskának, hogy kérek szépen egy ilyet karácsonyra...
tudom, nem autós, hanem fõleg repülõs, de csak kerékpárszállítás...
http://www.pro-bikeg...=010510&lang=nl