Illetve biztos, hogy az a hülye kar nem karistolja össze a vázat (legalábbis az olcsó tartóknál állandó probléma).
Ez volt az, köszi! Az árra nem jól emlékeztem. Várom a tapasztalatokat!a biketrade97-nek van ilyen tartója (Peruzzo, Tour azt hiszem - 4900 Ft), ha minden jól megy hétvégére lesz nálam 2 db, írok majd tapasztalatokat
thy: tennél fel képet a táskáról úgy, hogy benn figyel a bicaj, meg nyitva van? csak az elrendezése érdekel, meg a rögzítés.
meg esetleg méretet is írhatnál, azt még megköszönném.
(szándékozok egy ilyet varrni(varratni jóanyámmal) megvan hozzá az anyag, csak a méretek kétségesek)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Hali!nem vagyok pesti
meg nem is ismerek senkit, akinek ilyen lenne.
ezért amikor megláttam a tied, megörültem és gondoltam segítséget kérek.
én úgy terveztem, hogy a két kerék kapna külön-külön egy kis táskát, meg a többi rész, úgy hogy a nyeregcsövet kiveszem és körberajzolom, valamint 10-15cm széles lenne, és kapna egy 2cm-es szivacsburkolatot belülre.
de ez szimpibb, hogy egy táska lenne az egész.
valami merevítés van a tiedben?
Én repcsire nem merném feladni ebben, az tuti, csakis kartondobozban, kibélelve.
Nekem Pro-ból van ilyen szettem, ebben hordom a bicajt versenyekre, és csak 20 rugó a táska, ami nem rossz ár. És itthon is kapható
http://www.pro-bikeg...=010510&lang=nl
Üdv:Thy
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ha pesti vagy, akkor szívesen kölcsönadom lemérni...mert nekem az a kevésbé macerás:)thy: tennél fel képet a táskáról úgy, hogy benn figyel a bicaj, meg nyitva van? csak az elrendezése érdekel, meg a rögzítés.
meg esetleg méretet is írhatnál, azt még megköszönném.
(szándékozok egy ilyet varrni(varratni jóanyámmal) megvan hozzá az anyag, csak a méretek kétségesek)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nekem Pro-ból van ilyen szettem, ebben hordom a bicajt versenyekre, és csak 20 rugó a táska, ami nem rossz ár. És itthon is kaphatóvalaki szóljon a Jézuskának, hogy kérek szépen egy ilyet karácsonyra...
tudom, nem autós, hanem fõleg repülõs, de csak kerékpárszállítás...