Jelentkezz be Regisztrálj
Kerékpárszállítás autóval - tetõn, hátul vagy bent?
Írta 2012. március 23. - 15:01
Írta 2012. március 23. - 14:58
Az ha nem húzod túl. Normális (pl. Thule) cucc nem fogja megsérteni ha rendeltetésszerûen használod.Szerintetek mi a legjobb megoldás tetõn szállításnál kerékpár alsócsõ védelemre ahol befogom a kerékpárt?
Faternak volt ilyen Auchan-os csodája, õ tett alá polifoam csíkokat.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. március 23. - 14:54
Írta 2012. március 23. - 13:42
Amennyiben mégis valakinek problémája lenne kerékpártartó témakörben, várom a kérdéseket!
Írta 2011. július 01. - 07:55
Hát igen.
El is gondolkoztam azon, hogy bármennyire extrém egy kikerülõs manõver, valószínûleg elsírnám magam, ha a bringatartó leszakadna a cájggal együtt.
Iiigen ...
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. június 30. - 22:28
...Ezek a tesztek már mondtak (mutattak) konkrétumot, egy kettõ eléggé megrázó volt...
Hát igen.
El is gondolkoztam azon, hogy bármennyire extrém egy kikerülõs manõver, valószínûleg elsírnám magam, ha a bringatartó leszakadna a cájggal együtt.
Írta 2011. június 29. - 15:08
Írta 2011. június 28. - 07:47
# kboross@t-online.hu
Azt hiszem elég konkrét voltam.
Az ADAC video engem legalábbis meggyõzött arról, hogy nem mindíg az a spórolás, ha az occót veszem.
YouTube - ADAC kerékpártartó teszt, Thulebox.hu
Na, ez már igen !
Ezek a tesztek már mondtak (mutattak) konkrétumot, egy kettõ eléggé megrázó volt...
Így már volt tartalma a megjegyzésednek, köszi !
Írta 2011. június 27. - 23:39
Azt hiszem elég konkrét voltam.
Az ADAC video engem legalábbis meggyõzött arról, hogy nem mindíg az a spórolás, ha az occót veszem.
YouTube - ADAC kerékpártartó teszt, Thulebox.hu
Írta 2011. június 27. - 13:29
Írta 2011. június 27. - 13:23
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. június 27. - 13:19
Írta 2011. június 27. - 13:17
BikeInside | The interior bicycle rack | Bikes, Bicycle, Transport
Én azt a típusú kerékpárszállítót keresem amit kombi autókba lehet csomagtartó rögzítõszemeihez erõsíteni, pár hete, hónapja reklámozta vagy a bikemag vagy a velo, mint valami új szuperinnovatív cuccot. Ha jól rémlik mint egy tálcát a sütõbõl, úgy lehet ezt is kihúzni a rakodótérbõl.
Akárhogy guglizom nem találom sehogy. emlékszik valaki netán?
A tetõre szerelhetõ tartónak a legnagyobb baja, hogy a bringa tiszta rovar és dzsuva lesz.. ez még nem lenne baj, de a múltkor egy termetes folyós madársz.r találta telibe a bringám, ami azért már gáz.. próbáltam rá huzatot tenni, azt meg levitte a menetszél.
Az A tervem az, hogy a huzatot valamilyen módon odarögzítem a szállítóhoz.
B terv a sínes beltéri csomagtartó rendszer.
A Thule-nak találtam ilyen rendszerét, de az nem fér be csak kishaszonjármûbe úgyhogy azt légyszi ne linkeljétek mint megoldást.
Írta 2011. június 27. - 12:50
Akárhogy guglizom nem találom sehogy. emlékszik valaki netán?
A tetõre szerelhetõ tartónak a legnagyobb baja, hogy a bringa tiszta rovar és dzsuva lesz.. ez még nem lenne baj, de a múltkor egy termetes folyós madársz.r találta telibe a bringám, ami azért már gáz.. próbáltam rá huzatot tenni, azt meg levitte a menetszél.
Az A tervem az, hogy a huzatot valamilyen módon odarögzítem a szállítóhoz.
B terv a sínes beltéri csomagtartó rendszer.
A Thule-nak találtam ilyen rendszerét, de az nem fér be csak kishaszonjármûbe úgyhogy azt légyszi ne linkeljétek mint megoldást.
Írta 2011. június 26. - 08:24
Sziasztok!
Nem szeretnék senkinek a dolgába, még kevésbé a pénztárcájába beledumálni/turkálni, de a topic átbogarászása után az a leküzdhetetlen gondolat erõsödött meg bennem, hogy pár embernek komoly értékrendbeli problémája van.
Hogy konkrét legyek, nem értem, hogy mennyire szempont, hogy egy bringatartó ára 15 vagy 30 ezer forint akkor, amikor közben 200-500 ezer forint értékû kerékpárokat - általában többet is - akarnak szállítani több milliót érõ autókon. Biztonságosan. Úgy hogy se a bringa, se az autó ne sérüljön.
Jó !
Akkor ne tedd !
(Én 3.000 Ft-ért vettem tetõcsomagtartóra szerelhetõ tartót, és az is tökéletesen mûködik...)
Valami konkrét mondanivalód is van, vagy csak úgy megjegyezted ezt ???
Csõ
Írta 2011. június 26. - 08:16
Nem szeretnék senkinek a dolgába, még kevésbé a pénztárcájába beledumálni/turkálni, de a topic átbogarászása után az a leküzdhetetlen gondolat erõsödött meg bennem, hogy pár embernek komoly értékrendbeli problémája van.
Hogy konkrét legyek, nem értem, hogy mennyire szempont, hogy egy bringatartó ára 15 vagy 30 ezer forint akkor, amikor közben 200-500 ezer forint értékû kerékpárokat - általában többet is - akarnak szállítani több milliót érõ autókon. Biztonságosan. Úgy hogy se a bringa, se az autó ne sérüljön.
Írta 2011. június 13. - 08:09
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. június 13. - 08:08
Sziasztok! Segitsegre van szuksegem vonohorogra szerelheto bringaszallitoval kapcs. A Vateran hirdet x egy fajtat, ket bicikli fer ra es utana neztem a neten, a dobozara ez van irva: 407 Peruzzo new cruising mond ez valakinek vmit? Nekem amugy ez lokal balatonra kene csak, komolyabbat majd kesobb vennek. Ha tudtok segitsetek legyszi, en nem annyira ertek hozza. Ja es tizenezer forintert adja x.
Koszi,
Hajni
hát én nem vagyok nagy szakértõje a dolognak, de magamból kiindulva én inkább adok több pénzt egy ismert, megbízható márkáért, ha a bringáimról van szó...
Írta 2011. június 12. - 22:53
Koszi,
Hajni