Kicsit szégyellem magam, hogy nem reagáltam. De ez egy ilyen totyik
2021. Március 25-én így kezdtem a postot: Pont döglött volt a fórum napokig, így nem vártam és bedobtam a kosárba a Pro-User-t.
Még mindig használjuk néha. Amúgy visszaolvasva mindent leírtam. A boost-os Niner villa esetében minden összeér, treking, road, gravel-re (vagy ehhez hasonló gumimérettel) jó igazán amit írtam is, jól döntöttél, hogy nem Ambert vettél. Jelen pillanatban az én bringám a dobozban utazik, a fiamnak amit vettem szintén nem jó a gumi miatt mert azt a külsőt nem lehet belefogni rendesen (mint ahogy egy 2.25-öst sem). Az ő bringája miatt is venni fogok egy ilyen adaptert: https://bringaland.h...m-adapter-43459 és bent fogom szállítani. Szóval az Amber felesleges lesz és ha újra vásárlás lesz biztosan Thule lesz. Lehet minden olcsóbb de az egyik legjobb is, bármikor eladható minden amire rá van írva: Thule. Szomorú vagy sem, ez van. Ezt tapasztaltam tetőbox, tetősín és tartozékai, gyermekhordozós túrazsák, futós babakocsi teljes tartozék szettel és kerékpáros utánfutó kapcsán is. Egyedül pont a tetőre szerelhető csúcs kerékpártartó ment el nehezebben.