Jelentkezz be Regisztrálj
Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok
Posted 2006. January 19. - 17:12
Posted 2006. January 19. - 17:04
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2006. January 19. - 16:56
Posted 2006. January 19. - 16:47
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2006. January 09. - 13:07
Viszont most elvileg akciós (-20%) az s520, ami kifejezetten kerékpáros óra.. Nem ismerem, csak láttam a honlapon a reklámot..
Posted 2006. January 06. - 21:58
Nem tudom, hogy mekkora a különbség, de amikor egy ismerõsömnek vettem, akkor nekem úgy jött le, hogy érdmesebb own code.osat venni.sziasztok, tervezem polar s120 vagy s210-es pulzusmérõ megvételét. ezért a kérdésem az lenne, hogy az "own code" nevû dolog az mennyire hasznos? mert pár embertõl hallottam már, hogy gyengébb, "own code" nélküli órák nagyon könnyen összegerjednek más pulzusmérõ órákkal, és akár 300-400-as pulzust is mutatnak, ha a közelben van egy másik hasonló óra is! versenyeken meg ugye már elég sok embernek van pulzusmérõje, így ott ez a helyzet könnyen elõállhat. Valakinek, akinek s120-a van, van ilyen irányú tapasztalata (ez ilyen "own code" nélküli óra)? mert azért árban elég nagy különbség van a két óra között.
köszi
De szerintem hívd fel a polárosokat. Egyrészt mert sokszor jobb kedvezmények vannak, mint normál üzletekben, másrészt nekem úgy tûnt, hogy rendesek és segítõkészek. Nem fognak csak azért rábeszéni, mert az a drágább.
Nekem pl mondták, hogy az új öv kikapcsolása nehezebb és többször elõfordult, hogy eltört. Ajánlotta, hogy akkor vissza kell vinni és õk visszaküldik cserére. Pedig ez nem a "rendszer" hibája..
Posted 2006. January 06. - 18:57
Posted 2006. January 06. - 18:15
Posted 2006. January 06. - 17:38
Aminap sikreült beújítanom egy Polarra de infraportom nincs a PC-n.
Ha valaki tudja, hogy milyennel mûködik, lécci írja meg. A gyárinak kicsit húzós az ára - nem értem miért kerül több mint kétszerannyiba mint egy sima...
Ákos
Posted 2006. January 06. - 11:57
köszi
Posted 2005. December 17. - 15:51
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2005. December 17. - 15:50
privi ment...
Posted 2005. December 17. - 00:48
Hol 30$ a cumó?
Posted 2005. December 17. - 00:30
Posted 2005. December 17. - 00:24
Szal az lenne a kérdésem, hogy ki milyen infra portot használ az adatátvitelre? A Sigmatel féle dolog nem jó ha jól informálódtam a netrõl (ez nem mûködik nálam sem). A gyáriért meg egy kicsit sokallom a 13ezer forintot.
thx
Posted 2005. October 02. - 14:59
A Polar s120 tulajokhoz lenne pár kérdésem. A neten (itt) a leírásban nekem nem egyértelmû. Hogyan mûködik benne a célzóna beállítása? Valamint utólagosan az ebben töltött (ill. alatta, felette) idõ és paraméter dolgok kijelzése? Körönként mit tud rögzíteni (gondolom edzés közben nyomok egy gombot és vált a következõ körre)?
Elõre is kösz: Attisch
Posted 2005. September 16. - 21:49
Az enyemet most hozza a TNT, ugyhogy igazabol nem tudok nyilatkozni. A technikai parameterei jobbak mint a Pulsar-oke...
-2.4Ghz kodolt PAN kapcsolat minden POD-al (Pulsarnal csak a pulzusmerovel, a tobbi nem kodolt), igenyesebb kidolgozas - mint pl. uvegkristaly fedo, nem muanyag, stb...).
-A Pulsar 6-os es 7-es sorozattal szemben nem csak a a pulzusszam intervallumonkenti osszeget menti el, hanem minden szivdobbanast rogzit - ebbol tud kulonbozo mas parameterek is szamolni (EPOC, legzesfunkciol). Viszont ennek koszonhetoen persze a memoriaja is hamarabb megtelik (kb. 10-11 ora max)
- Van benne barometer es rogziti is 48-oraig (eso lesz?) A 625x-ben nincs barometer (magassagmero van).
- A T6 homerojet bezavarja a testhomerseklet ha kezen viselik, ezert le kell venni a homereshez - a Polar talan megoldotta ezt a problemat valahogyan.
- A kijelzoje teljesen dot-matrix-os, a Polaroknal csak a legfelso sor
-egyszerubb kezelni, a USB kabelt hozzaadjak (a Polar infrat hasznal, amit kulon kell megvenni, ha PC-d van - laptobban altalaban van Irda port.)
- viszont kevesebb funkcioja van (illetve sok funkcio nem az oraban, hanem a hozzaadott szoftverben van - igy az orat egyszerubb kezelni, viszont hozza kel kapcsolni a szamitogephez negany olyan funkcio eleresehez, ami a Polarokban benne van
- nincs intervallum edzes pulzusszam alapjan (idore, tavolsagra van)
- a Polar szoftvere allitolag sokoldalubb/flexibilisebb.
- a T6 dragabb valamivel
- Szubjektiv, de szerintema T6 sokkal jobban nez ki - viselheto hagyomanyos orakent is...
Fentebb megadtam ket linket - az egyik a T6, a masik az S625x reszletes elemzese.
Chip
Posted 2005. September 16. - 08:20
Szia,
Jo, de csak kerot tud/bicikli sebessegszenzorral jon. Mostanaban mar lehet kapni (vagy nemsokara lesz) a 725X, ami ugyanez, de tudja kezelni a z (opcionalisan megveheto) futoszenzort is. A 625x pedig szinten ugyanez, de futoszenzorral jon es a biciklis cuccokat kell hozza opcionalisan megvenni...
En is vegigragtam ezen magamat, de aztan a T6-nal maradtam.
Chip
köszi, és a T6 az milyen?
Posted 2005. September 16. - 06:42
17 éves vagyok, s a végén 207-es átlagpulzust adott ki. a maximum 220 volt. ez normális, vagy csak a pulzusmérõ a szutyok? mert, ha szar, akkor visszaviszem nekik...
(tudom, hogy a lidl-ben nem szabad semmit venni, de adtak rá 3 év garit, s gondoltam akkor kipróbálom mit bír.)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2005. September 15. - 22:05
Jo, de csak kerot tud/bicikli sebessegszenzorral jon. Mostanaban mar lehet kapni (vagy nemsokara lesz) a 725X, ami ugyanez, de tudja kezelni a z (opcionalisan megveheto) futoszenzort is. A 625x pedig szinten ugyanez, de futoszenzorral jon es a biciklis cuccokat kell hozza opcionalisan megvenni...
En is vegigragtam ezen magamat, de aztan a T6-nal maradtam.
Chip